• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende şu hamburgerle beraber veriliyo öyle yapıyorsun sandım , anladım canım, ben çok sevmiyorum kızartma ama pratik oluyor

ayy yok her gün her gün silemem başka işim yok kapak silecem :9:

Cnm bnm annemlere geldik yemek derdim yoktu cok sukur en zoru da ne yapacagini dusunmek valla

Offf yine cikiyorum kocis geldi :47:

buda bendenn:9::9::9: ben o gelmeden çıkıyorum geç açtım mı niye geç açıyosun diyoo:52:

Kız sosyal yaa
Bi ara yazmışsın ya belirti gibi o bende var canım adete yakınca en fazla 10 gün önceden olur.. Bu ay geçen haftadan başladı resmen taşıyamıyorum göğüslerimi :1:
Sütyen çıktımıydı ömrüm gidiyo daha 20 küsür gün var regle..
Bide biz bu ay toplasan 3 kez belki 4 kez ki olmamıştır mik mik. Bu hafta gün aşırı başladıydık buraya geldim :1: niye böle oldu anlamadım bende

Kız sosyal yaa
Bi ara yazmışsın ya belirti gibi o bende var canım adete yakınca en fazla 10 gün önceden olur.. Bu ay geçen haftadan başladı resmen taşıyamıyorum göğüslerimi :1:
Sütyen çıktımıydı ömrüm gidiyo daha 20 küsür gün var regle..
Bide biz bu ay toplasan 3 kez belki 4 kez ki olmamıştır mik mik. Bu hafta gün aşırı başladıydık buraya geldim :1: niye böle oldu anlamadım bende

kuzu benim göğüslerim ama daha çok göğüs uçlarım ağrıyor, bilmiyorum ki neyse benim az kaldı 5 gün sonra Akkoyun karakoyun belli olur:9:

kuzu benim göğüslerim ama daha çok göğüs uçlarım ağrıyor, bilmiyorum ki neyse benim az kaldı 5 gün sonra Akkoyun karakoyun belli olur:9:

sorumsuz size dayanamayıp yine geldimmm ne kaynatıyolar gene diyeee ama sen nerden bildin benim dayanamayacıgımı kuzummm net gitmese çıkmayacaktımdaaa 52 daire herkes neti açınca bende giremym akşamları dogru düzgünn:14::14::14::32:

Back
X