- 28 Ağustos 2008
- 1.816
- 117
- 173
kısmettt işte 21 yaşımda evlendim çokkda erken degil aslındaaa sen kaç yaşındasın ?
ben 25 im canım evet dediğin gibi nasibini yaşıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmettt işte 21 yaşımda evlendim çokkda erken degil aslındaaa sen kaç yaşındasın ?
fundam o kizdada baska hicbir belirti yoktu. neyse bekleyip gorecez artik. sen kendini rahat birak.
benim midem kotu olmaya basladi. bi kahvalti yapayim geleyim.
cnm tansiyonum 11 e 7 cikiyor 3 gundur. demekki o gun doktorda heyecan yaptim.
bulanti arada geliyor ama tuzlu birsey yiyince azaliyor.
benim batı bu hafta içinde bekliyorum cano ama tarihi belli değil
herkesler hoşgelmişlerrrr
ben 25 im canım evet dediğin gibi nasibini yaşıyosun
bende 23 yasimda evlendim. kismet iste canim. ben birde okuyorken nisanlandim. arkadaslarimin icinde erkek evlenmem diyen tek bendim. ama hepsinden once evlendim. zamani gelince elin agzin baglaniyor
owww sosyalimmm,sendede hetyecanlar basliyor o zaman bu haftaa![]()
hoşbuldukkkk sosyalim nasılsınnn
bende 23 yasimda evlendim. kismet iste canim. ben birde okuyorken nisanlandim. arkadaslarimin icinde erkek evlenmem diyen tek bendim. ama hepsinden once evlendim. zamani gelince elin agzin baglaniyor
owww sosyalimmm,sendede hetyecanlar basliyor o zaman bu haftaa![]()
varsada gecikmez inşallah ayşemmm
hemen yap kahvaltınıııı
bencede ondan olabilir inşallah öledir ayşem bende doktora gidince her seferinde heyecan tavan yapıyor geriliyorum
sosyalimmm belirtilerin vardı göğüslerde filan devam ediyomu kızzz hayırlı haberi inşallah sen verecnnn bi test yapsanaaa![]()
iyiyim kuzu sen nasılsın
aynen canım bu hafta benim bekleme haftam bakalım nasıl olacak :18:
perşembe gününe kadar gelmezse test günüm canım yapıp haber vereceğim size, adet belirtileri had safhada ama karnım ağrıyor bide göğüs hassasiyetim var kuzu![]()
ben bu ay kırmızıları görürsem saldım çayıra mevlam kayıra haline bürünecem bilginiz olsunnnnn :129:
rahim filmimi çektircem sonra oluruna bırakıcam tabi ondanda çok korkuyom ama anestezili olacağından uyutacaklar![]()
iyiyim cnm bende test ypcm 2 gn snra bklm ne olck![]()
ben bu ay kırmızıları görürsem saldım çayıra mevlam kayıra haline bürünecem bilginiz olsunnnnn :129:
rahim filmimi çektircem sonra oluruna bırakıcam tabi ondanda çok korkuyom ama anestezili olacağından uyutacaklar![]()
yarın fundoş-çarşamba sen perşembe ben iyi haberleri veririz inşallah
anestezi almana değmez be kuzum ama yinede nasıl hissedeceksen öyle yap![]()
Günaydın Kızlar
fundoş gelmemiş kırmızıların , umarım gelmezler :109:
sosyalim bebişte iyi bende iyiyim canım , pazar günü çok acele yazdım çıktım cvp veremedim :)
işlerim çok yoğun ara ara girip bakabilicem![]()
Günaydın Kızlar
sosyalim bebişte iyi bende iyiyim canım , pazar günü çok acele yazdım çıktım cvp veremedim :)
bende anestezili olmuştum rahat oluyo yaaaa![]()
Dur yaa onları sonra gerekirse konuşuruzzz
Günaydın Kızlar
tamam kuzu kolay gelsin o zaman sana
bende anestezili olmuştum ama bilmiyordum kolay olacağını bilseydim hiç anestezi almazdım cahil zamanlarımdı o zamanlar
tamam tamammm
ayy inşallah kızzzz
yaa ne bileyim kasınca yanlış sonuç çıkabiliyormuşşş tıkalı gibi tıkalı olmadığı halde ben kasarım biliyorum
anestezili diyemi 300 tl acaba :44:
sedommmmmpekiii git bakalımmm
![]()
yaa ben sey duymustum. herkeste ayni olmuyormus.tikali olunca biraz daha fazla aciyormus ama tupler aciksa azicik sanci oluyormus.