• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tamam kuzu kolay gelsin o zaman sana :3:

bende anestezili olmuştum ama bilmiyordum kolay olacağını bilseydim hiç anestezi almazdım cahil zamanlarımdı o zamanlar
sağol canım :34:
hosgeldinn sedoo, iyisindir ins. sana kolay gelsin o zamann:38:
iyiyim ayşemm c.tesi bir temizlik yapmışım dayanamadım , güya kendimi yormadan belimin ağrısından duramadım :30: ama pazar günü güzel uyandım , sen nasılsın canım iyisindir inş. :16:

tamam tamammm :1:

ayy inşallah kızzzz
yaa ne bileyim kasınca yanlış sonuç çıkabiliyormuşşş tıkalı gibi tıkalı olmadığı halde ben kasarım biliyorum
anestezili diyemi 300 tl acaba :44:

sedommmmm :16: pekiii git bakalımmm :5:

fundoşuuumm , gül güzelii :103: nasılsın , ağrılara takılma sakın çünkü benim hep vardı , hala oluyor, dilerim gelmiştir minik misafir popişini yediim :emir_bebek::nazar:
evraklarıı bir görseenn :18:hemen bitireyim bu hafta son neyse bu son girişlerimm oohh :9:önümüzdeki ay yeni gelen kadına vericem girsin :23:

tamam tamammm :1:

ayy inşallah kızzzz
yaa ne bileyim kasınca yanlış sonuç çıkabiliyormuşşş tıkalı gibi tıkalı olmadığı halde ben kasarım biliyorum
anestezili diyemi 300 tl acaba :44:

sedommmmm :16: pekiii git bakalımmm :5:

evet canım anestezili diye bende geçen sene 240 tl ye yaptırmıştım

stresss olmuyo en azından uyuyon kalkıyonn :9::9::9::9::9::9::9::9:

haklısın aslında anestezi almak güzel kız adam 3 e kadar say diyo sen 2 de gidiyorsun:9:

iyiyim ayşemm c.tesi bir temizlik yapmışım dayanamadım , güya kendimi yormadan belimin ağrısından duramadım :30: ama pazar günü güzel uyandım , sen nasılsın canım iyisindir inş. :16:

fundoşuuumm , gül güzelii :103: nasılsın , ağrılara takılma sakın çünkü benim hep vardı , hala oluyor, dilerim gelmiştir minik misafir popişini yediim :emir_bebek::nazar:
evraklarıı bir görseenn :18:hemen bitireyim bu hafta son neyse bu son girişlerimm oohh :9:önümüzdeki ay yeni gelen kadına vericem girsin :23:

evet canım anestezili diye bende geçen sene 240 tl ye yaptırmıştım

haklısın aslında anestezi almak güzel kız adam 3 e kadar say diyo sen 2 de gidiyorsun:9:

kız ne yoruyon kendiniiiiiiiiii bırak bok götürsün :20: :9:

banamı dediiiin :17: ağrı yok şuan bu ne yaaa offfff ama arada böle hafif mide bulantısı kasıkta hafif bi ağru haah oldum dedirtiyoo

popişini yediklerimizde olabilirrrrr :9: ama hiiiiiiç belirti yokki :25:

itiraf ediyorummmmmmmmmmmmm onu merak ediyom bende :9::9::9::9::9: anestezi nasıl bişeymiş hemen bayılıyomuşsun bi kalkıyomuşsun işi bitirmişler :9: eşim diyo bende gelcem ya sana bişey yaparlarsa :9::9::9:

bende iyiyim cnm. iste dayanamiyorsun yine. bu ara bacaklarima kramp giriyor. 10-15 dakika kalkamiyorum yerimden. yorulunca daha kotu oluyorum. benim bunye cok zayif yaa:37:

fundosum bosver dusunme simdi onu,ins gerekte kalmaz bidaha bu konu hic acilmazzzz:34:

kızzz 240 çokkk iyiymişş ben kurbn bayrmndan snra yptrmıştım 500 aldılar :27::27:

ciddimisinnn benimki çok iyi ozamannn :1: ya kızlar ben şimdi adet olsun bitsin öle gidim demi doktora oda hemen ister zaten filmi geç kalmış olmam açıkcası onun sonucunuda çok merak etmekteyim

Kuzular yine ben geldin duramiyorum :1:
Sedim sosyalim nasilsinz ders bos gireyim dedim :16:
Kizlar ben 26 ocak dedim ama simdi hesapladim 25 te olabilir bat :53:
Fundos testi ne zmn yapicaksin cnm

3 tane test yaptım canım daha yapmayı düşünmüyorum bugün ve yarın

banamı dediiiin :17: ağrı yok şuan bu ne yaaa offfff ama arada böle hafif mide bulantısı kasıkta hafif bi ağru haah oldum dedirtiyoo

itiraf ediyorummmmmmmmmmmmm onu merak ediyom bende :9::9::9::9::9: anestezi nasıl bişeymiş hemen bayılıyomuşsun bi kalkıyomuşsun işi bitirmişler :9: eşim diyo bende gelcem ya sana bişey yaparlarsa :9::9::9:
:9::9: doğru diyosun bok götürsn :9::9: çıllgıınn seniii :38:
evet popişlerini yediklerimiiz ne güzeel oluuur :emir_bebek:
hafif ağrılarım oluyo demişsin o yüzden dedimm :26:

bende iyiyim cnm. iste dayanamiyorsun yine. bu ara bacaklarima kramp giriyor. 10-15 dakika kalkamiyorum yerimden. yorulunca daha kotu oluyorum. benim bunye cok zayif yaa:37:

fundosum bosver dusunme simdi onu,ins gerekte kalmaz bidaha bu konu hic acilmazzzz:34:

senin zayıf fiziğini sevsinleer yerim seniii ayşemm :29: , benim aç kalınca midem bulanmaya başlıyor, hemmen yemem lazım

ben kaçtım canlarım öpüyorum :54:

fundoş çok değişik oluyor kız yaşarsan anlarsın şimdi ne söylesek boş, ameliyathanede oluyor ama eşini almazlar ki içeri:50:

kızzz 240 çokkk iyiymişş ben kurbn bayrmndan snra yptrmıştım 500 aldılar :27::27:

bayağı almışlar kızzz:53:

ciddimisinnn benimki çok iyi ozamannn :1: ya kızlar ben şimdi adet olsun bitsin öle gidim demi doktora oda hemen ister zaten filmi geç kalmış olmam açıkcası onun sonucunuda çok merak etmekteyim

adetin biter bitmez gidiyorsun fundoş :21:

sende cuma günü yap o zaman testi arka arkaya haber verelim :52:

fundoş çok değişik oluyor kız yaşarsan anlarsın şimdi ne söylesek boş, ameliyathanede oluyor ama eşini almazlar ki içeri:50:

Valla cnm bu ay yapmayi istiyorum yaparim kuzum muhtemelen :16:
Kizacaksnz ama belirti yok ya :54:

çokkk iyiymişş cnm yatış vermşlerdı bana akşma kadar ondan çokkk pahalı oldu

deniyelim bakalımmm :1:

yatışmııı kötümü oldunkiiii

ayy sabah gelirken bizim orda motosiklet kaza yapmış yer kan içindeydiii :5: hala aklıma geliyoo

hee yaaa çoookkk aldılar:47::47::47::47: ama çokdaaa iyi ilgilendiler aşılama olacaktım anlatmıştımya hani yumurtayı göremedi 2 ay erteledi diye aşılamayada 800 olur demişti aceyıppp pahalı allahım aşılamaya koymadan hayırlısıyla nasip etsinnn çokkk sıkışıyoruz valla ama bebek için deger diyoz sonrada

Valla cnm bu ay yapmayi istiyorum yaparim kuzum muhtemelen :16:
Kizacaksnz ama belirti yok ya :54:

benim karnım ağrımaya başladı sanki adet olacam gibi:25:

deniyelim bakalımmm :1:

yatışmııı kötümü oldunkiiii

ayy sabah gelirken bizim orda motosiklet kaza yapmış yer kan içindeydiii :5: hala aklıma geliyoo

fundoşum inşallah gerek kalmazda bu ay minişlerin sana sürpriz yaparlar :16:

benim karnım ağrımaya başladı sanki adet olacam gibi:25:

fundoşum inşallah gerek kalmazda bu ay minişlerin sana sürpriz yaparlar :16:

erken değilmi kızzzzzz
kız yelizde kontrole gidicektiiiiiiiiii yumurtaları oldumu kaç tane acabaaaaaa ayyy merak ediyomm

inşallah ama canom minikler olsa belirtileride yoğun olutdu gibime geliyo hiç belirti olmazmı yahuuuu
14 gün oldu

Back
X