• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın can yoldaşlarım :16:

sabah sabah zorla geldim buraya :47:

fundoşum üzülme demek ki zamanı değilmiş, müdür çağırdı geliyorum hemen :47:

öle evet ama bunu kabullenmek zor yapacak bişey yok ama ben kendmi yiyip bitiriyorum işte
o kadarda kesin gözüyle bakıyoduk bunca şeye rağmen neden olmaz ki çatlamadımı acaba

Gunaydin kizlarrr
Bnde yola cikicm simdi :50: herkes nasil mutluluk sosyalim lizim nasilsnz

inşallah ama benim artık gücüm kalmadı bıktım her ay aynı şeyler galiba elimi eteğimi çekicem uzun bi süre herşeyden

üzme balım kendiniii stresss ne kadar etkiliyo sende biliyosun oluruna barak bakalımmm kafana takmamaya çalışşş bende senin gibiydim bi ara şimdi düşünmemeye çalışıyorummm olur inş diyommm ne olurr takma kafana tatlım:20::20::20:

Kuzum gunaydinnn nie ole kotu seyler yazmış sin üzüldum bak :14:
Cnm hala gelmediyse bi kan testi mi yapsan cnm idrar testleri bazen yalnis sonuclar veriyo ya ondn dedim :16:

yok be canım gerek yok yaptırmaya hissediyorum sancılardan gelir bugün hatta bikaç saate
ya 4 tane test yaptım şimdiye çıkardı bence olsaydı kısmet değilmiş napim
ama o kadar yumurta iğne zamanında ilişki neden olmuyo sorup duruyorum kendime

bende seni özledimmm twinsarem görüşemedik ne zamandır okul nasıl gidiyo :10::10:

Iyi kuzum bu hafta karne haftasi ya daaha sakin geciyoo cnm tatil olsun biraz dinlenelm evet ben girdgmde sen yoksun sen grdgnde ben denk dusmedi pekk sen neler yapiosun kuzum :54:

:14::14::14::14:
gün çok karanlık benim içinnnn
karnım deli gibi ağrıyooo vee test yaptım çıkmadı yine
her an geldi gelecek biliyorummmm:85:
fundamm canımm kıyamam belki tüplerinle alakalıdır yoksa olurdu dimi şimdiye kadar sorun neki acaba :50:
evet cnm yaaa eşimi işe yolladıktan sonra uyuyamıyom

nasılsın canım:16:

çalışmıyomusun mutluluk ohh ne güzel bende ağzım ayrık dolaşıyorum bi saattir burda otobüstede uyumuşum zor açtımda gözümü indimm oyy sabah uykusu oyy

yok be canım gerek yok yaptırmaya hissediyorum sancılardan gelir bugün hatta bikaç saate
ya 4 tane test yaptım şimdiye çıkardı bence olsaydı kısmet değilmiş napim
ama o kadar yumurta iğne zamanında ilişki neden olmuyo sorup duruyorum kendime

Tmm kuzum sen sikma canini hayirlisi olsun
Yaa tatlim inan bnde cok sorguladim niye olmuyo ilacla buyuyo igne vuruyoruz niye olmuyo bide ben 2 defa igne vuruldum ama zamani degil demekki canim benim umut hep olsun icinde yoksa nasil yasaycz dimi
Hayal kirikligi insani uzuyor ama geciyo kuzum cunku biliyosun bi sonraki ay bi umut var :16: :16: can sikmak yokkkk

haklısınız hsg son zaten yani sorun varmı yokmu onda çıkıyor onu merak ediyorum biran evvel çektirimde sonra korunmak var bide oyy oyy

Nasılsınız?
Kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonuçlarım çıkmışşş hastaneyi aradımmmmmmmmmmmm :52:
Ay çok heyecan yaptım karnıma ağrı girdi kıvranıyorum acaba ne çıktı :S
Öğleden sonra gidicemmmmmmm Ufff çok heyecanlıyım ellerim titriyo

Nasılsınız?
Kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonuçlarım çıkmışşş hastaneyi aradımmmmmmmmmmmm :52:

pericim heycan yapma canım sonuç temiz çıkar inşallah bi sorun çıkarsada hemen önlemini alıp tedavi eder doktor. inşallah güzel sonuçlar alırsınn

haklısınız hsg son zaten yani sorun varmı yokmu onda çıkıyor onu merak ediyorum biran evvel çektirimde sonra korunmak var bide oyy oyy

Kuzum inss bise cikmz hsg de ama en ufak bi tikanikligi da acio o yuzden inss sonraki ay olck bebis
Bnm dr korunun fln dememisti kuzum ya :78:

Bundan sonra en ufak bi belirti arayanııııııııııııııııınnnn :52::52::52: yani benim ağzıma s..............n:52::52::52::52:

Nasılsınız?

Gunaydin kuzum
Hayırlı haberlerle gelirsn inss cnmm..

Seni seviyorummmmm gülüm dalım çiçeğim... Üzülme lütfen.. Rabbime teslim değil miyiz hepimiz.. Vardır Yaradanımızın bir bildiği.. Lütfen stres yapıp üzülme.. Er ya da geç Rabbim o annelik duygusunu tattıracak bizee :54::29::29:

Back
X