- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
Bundan sonra en ufak bi belirti arayanııııııııııııııııınnnnyani benim ağzıma s..............n
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra en ufak bi belirti arayanııııııııııııııııınnnnyani benim ağzıma s..............n
![]()
![]()
inşallah benimkide demez![]()
Hükümet kadında varya guley.. Kız diyo ya hay ben benim ağzıma sıç.m :)))) Allah iyiliğini versin hep gül balımm![]()
Seni seviyorummmmm gülüm dalım çiçeğim... Üzülme lütfen.. Rabbime teslim değil miyiz hepimiz.. Vardır Yaradanımızın bir bildiği.. Lütfen stres yapıp üzülme.. Er ya da geç Rabbim o annelik duygusunu tattıracak bizee![]()
Gunaydin kizlarrr
Fundam hep ayni seyleri soyluyoruz ama karamsar olarak herseyi daha icinden cikilmaz hale getiriyoruz. Rabbim hayirlari getirsin sana. Tuplerle ilgili bi sikinti vardir belki.kendini birakma sakin. Biz yaninda olamasakta hep destek olacaz sana arkadasim.
Ben bugun biraz kotuyum. Sabah cikardim yine. Kendime geleyim oyle gelicem araniza.
![]()
![]()
cnm bak sabah sabah guldrdnzz beni arabadakiler diycek deli mi ne
![]()
ayyy çok tatlısın kızzzzz
doğruuu zamanı değil demekki hayırlı zamanda vericek biliyorum çok inanıyorum ama inşallah banada o sabrı verir Allahım
Gunaydin kizlarrr
Fundam hep ayni seyleri soyluyoruz ama karamsar olarak herseyi daha icinden cikilmaz hale getiriyoruz. Rabbim hayirlari getirsin sana. Tuplerle ilgili bi sikinti vardir belki.kendini birakma sakin. Biz yaninda olamasakta hep destek olacaz sana arkadasim.
Ben bugun biraz kotuyum. Sabah cikardim yine. Kendime geleyim oyle gelicem araniza.
Ay ben daha çok mutlu oldum bir insanı güldürmek ne kadar hoş Allah ağlatmasın gülüm :))
Verir balım verir.. Sen sıkma canını hele ki hiç üzülme... Sırayla hamiş olacağız... O günleri göreceğiz.. Bakalım ben sonuçlarımı alıcam yarına kaldı neler olacak..
Ay ben daha çok mutlu oldum bir insanı güldürmek ne kadar hoş Allah ağlatmasın gülüm :))
Verir balım verir.. Sen sıkma canını hele ki hiç üzülme... Sırayla hamiş olacağız... O günleri göreceğiz.. Bakalım ben sonuçlarımı alıcam yarına kaldı neler olacak..
Bnde cikayim artik varmak üzereyim kuzular iyiki varsınız yaaa bunca yol nasil gecti anlamadim yaa![]()
Bu arada boyun Fıtığı olcm simdi tele bakmaktan![]()
Opuyorum hepinizi![]()
günaydınnnn balımmm nasılsın bakalımmm
sormaya bende uyku var ama uyuyamadım hemen buraya geldimmsiz varsınız iyiki
![]()
öle evet ama bunu kabullenmek zor yapacak bişey yok ama ben kendmi yiyip bitiriyorum işte
o kadarda kesin gözüyle bakıyoduk bunca şeye rağmen neden olmaz ki çatlamadımı acaba
Gunaydin kizlarrr
Bnde yola cikicm simdiherkes nasil mutluluk sosyalim lizim nasilsnz
haklısınız hsg son zaten yani sorun varmı yokmu onda çıkıyor onu merak ediyorum biran evvel çektirimde sonra korunmak var bide oyy oyy
Nasılsınız?
Kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonuçlarım çıkmışşş hastaneyi aradımmmmmmmmmmmm
Ay çok heyecan yaptım karnıma ağrı girdi kıvranıyorum acaba ne çıktı :S
Öğleden sonra gidicemmmmmmm Ufff çok heyecanlıyım ellerim titriyo
![]()
Gunaydin kizlarrr
Bnde cikayim artik varmak üzereyim kuzular iyiki varsınız yaaa bunca yol nasil gecti anlamadim yaa![]()
Bu arada boyun Fıtığı olcm simdi tele bakmaktan![]()
Opuyorum hepinizi![]()
inşallah canımmmmmmm
hadi hayırlısı canım inşallah senin sonuçlarda tertemiz çıkarrrrrr
twinim iyi derslerrrr evet eğilmekten karşına tut telefonu![]()
inşallah iyi çıkmıştır hemen buraylada paylaş yoğunum bugün pıhtılaşma yopicine bakamayabilirim
günaydın can yoldaşlarım
sabah sabah zorla geldim buraya
fundoşum üzülme demek ki zamanı değilmiş, müdür çağırdı geliyorum hemen![]()
inanılmaz mide bulantım başladı wc gittim çok yoğun gelmiş başım dönüyo ve gözlerim kararıyo ayrıca karnım çoook ağrıyo kızlar ben fenalaşacam birazdan eve gidecem o yüzden hoşçakalın
Sağol peteğim :)
Kız zaten bugün gidemicem ya yarına kaldı.. Kadındoğumdan yarına randevu alabildim ikisi bir aradan çıksın diyorum
inanılmaz mide bulantım başladı wc gittim çok yoğun gelmiş başım dönüyo ve gözlerim kararıyo ayrıca karnım çoook ağrıyo kızlar ben fenalaşacam birazdan eve gidecem o yüzden hoşçakalın
sosyalimmmm nerdesin topiklerede uğramadım merak içindeyiz ateş güzel gidiyor
müdür bırakmıyo mu daha![]()
Gunaydin kizlarrr