off başım çok ağrıyorrrr
ay canım birşey çektiii çok fenaaa![]()
Agri kesici var mi yanindaa. Ne cektikiii
Ben surekli avucumu yalayip gogsume suruyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off başım çok ağrıyorrrr
ay canım birşey çektiii çok fenaaa![]()
Oyleler vallane zaman bebeginiz olacak diyenler bile vardi
dusun 1. Sinif ogrencisi birde
Bugun herkesin isleri var galiba fundammm
Sedoda hic gelmediii o napiyor acaba
Agri kesici var mi yanindaa. Ne cektikiii![]()
Ben surekli avucumu yalayip gogsume suruyorumm![]()
çok bilmişlerrrrr
evett sedoda uğramıyor
var ayşem ama almak istemiyorum dün aldım ya doktor dayanabildiğin kadar ağrına dayan alma dedi
patlamış mısır:121:
Benim teller var yaa o yuzden misiri zor yiyorummm.
Ben daha cok haslanmis misiri severimmm. Offf olsada yesekkk![]()
amaninnnn
haşlanmış mısır bağırsaklarıda ço kgüzel çalıştırıyor sedo bulabilse aslında yese
Evett ona cok faydasi olur. Gelince soyleyelim.
Kiz benim karnim aciktibi bakinayim ne var ne yokkkk
![]()
benimde vallahaa çok acıktımmm bide midem bulanyo acıkınca reflü varya
herşey yemek istiyorum acıkınca çok seviyorum yaa yemek yemeyiiii
inşallah güzel bişeyler vardır ağzının tadına göre bişey olmayınca çok keyişfsiz oluyo insan
sosyalinde neti gitmiş ondan giremiyo
benim dr işi yandı galiba dışarı çıkmayabiliriz
Su anda cok pismanim. Az once buyuk bir pakette olan seyi hunharca yedimne yedigimi soylemek istemiorum. Caniniz cekmesin.
Gozum dondu resmenn![]()
Ins guzel yemekler cikarr canimm. Hepsini agiz tadiyla yersinn immmm
Oyle miii bende yogunluktan giremiyor diye dusundum. Neyse neti gelince girer hemen![]()
Sen hemen 15 dk da gidip gelsen cok mu dikkat cekersinn
neeeeeeeeeee![]()
niye pişmansınkiiii zararlı bişeymiydiiiii cipsmi kız büyük paket neki oooo söle beyaaaa
bende öle oluyorum kız bide bi huyum var böle mızmız yemem hani bırakıp sonra yiyim illa bitecekkkkk
du bakalım birazdan belli olur ne yemek var
aman gidip gelmesi beklemesi offf üşeniyorummm bi telde denicem şansımıııı ama müsait değil ortam
yalnız çok fena midem bulanıyo aç aç çay içtim ondan heralde
Yok yok cips degillonu yesem direk cikartirdim.yagli ya agir geliyor ole seyler. Gerci bu yedigimde cok hafif biseydi sanki. Nyse soyluorumm. Hani en buyuk boy antep fistikli cikolatalar var yaaa. Onun hepsi gitti
Aslinda ilk basta bi parca yicem diye actim sonra baktim sadece kagidi kalmis elimdeesu andada midem bulanmaya basladii
![]()
Sende hemen yemek ye canim. Yoksa bulantin artar.
Doktoruda vakit bulunca hemen araaa. Ins ulasirsinn
goster onlara gunlerini sosyalll baskann![]()
oyle insanlar her yerde malesef![]()
aynen su anda bende aynı sorunlar içeresindeyim bizim iki usta var iyi davranırsın insancıl bir şekilde beni pişman ettiler kötü davransam olmuyo gıcık oldumm en iyisi ortası ama işte bir o ortayı bulsam![]()
Kizlar gunaydinnnn nasilsinzz bakalimm
Fundoss sosyal lizim perii benosss ayse sedd ezo fatma
Günaydın cann..
Kuzum ya sağoll o sonuçlarımı elime alana kadar böyle olcam sanırım :)
Peki benayim haftaya cinsiyeti ogrenirsem baslariz hemen
O sabri zamanla ogrenciler sana ogretiyor canim:) gecen sene 1. Siniflari okuttum. Dun aksam whatsaptan biri yazmis baktim. Benim minik ogrencim. Selam naber ogretmenim yazmisbir kahkaha attim
Bu arada o kadin kimm,merak ettimmm:82:
ayyy nasıl buluyor aynı şeyden değilmi herşeylerimi aynı kız bir iki tamamdaa bende görmüştüm öle bi foto tayt babet bluz aynı çok gülmüştümmmm
ayşemmm çok güldüm bunadaaa selam naber haaa
benim kuzende öğretmen ankarada bebeği var şimdi bu yıl çalışmıyo öğrencileride yorum yazıyo aynen çok gülüyorum bi bilmiş bi büyük tavırlar dersin aynı yaşıt
çok bilmişlerrrrr
evett sedoda uğramıyor
var ayşem ama almak istemiyorum dün aldım ya doktor dayanabildiğin kadar ağrına dayan alma dedi
patlamış mısır:121:
Yok yok cips degillonu yesem direk cikartirdim.yagli ya agir geliyor ole seyler. Gerci bu yedigimde cok hafif biseydi sanki. Nyse soyluorumm. Hani en buyuk boy antep fistikli cikolatalar var yaaa. Onun hepsi gitti
Aslinda ilk basta bi parca yicem diye actim sonra baktim sadece kagidi kalmis elimdeesu andada midem bulanmaya basladii
![]()
Sende hemen yemek ye canim. Yoksa bulantin artar.
Doktoruda vakit bulunca hemen araaa. Ins ulasirsinn
senin öğrenci felaketmiş canım kopardı beni..
ben sana özelden yazayım çok beğencen sende eminim..
sorma canım yaa bi güzel oluyorlar ki gelde imrenme.. gelde isteme.. oğluşum olursa da babasıyla aynı giydircem bende.. Allah nasip eder tez zamanda hepimize inşAllah..
ALma kız ilaç.. ben bebek isteyeli beri hiç bi ilacı almıyorum.. çekiyorum acı ama almıyorum bi kez aldım.. onda da dayanılacak gibi değildi ama sonrasında asla almadım..
Yaaa ben patlamış mısıra bayılırım... her gün alışveriş merkezinden geçiyoruz.. sinemanın önünde bir kokuyor eşime diyorum ben hamile olursam yandık her gün mısır patlat işin yoksa
Ben cipse de bayılırım ve fundanın dediği gibi dibini görmeden bırakmam hatta party boyu tek başıma yiyorum varın siz düşünün :))) patates cipsi ama baharatlıları çok abartı aramam ama patatese bayılırım ölürüm hatta
Hamilelikte canım herşey mübah rahat ol sen
artik buralardayim terapi gibi geldi cok uzuluyodum bebegm olmuyo diye smdu daha rahatim agliyakta gozdenmi olak mantikli hehehehe
ahhh ahhh benayım bende hep öle diyom oğluşumu babişiyle aynı giydirimmm
inşallah canım inşallahhhh
off bende yaaa aşırı yiyorum patlamış mısırı hatta netten bakmıştım kilo aldırıyomu zararı faytdası diye faydası varmış diye iyice rahatlayıp yemeye baladım
bende bi ara peynir soğanlı cipse dadanmıştım kolayla
yemekte karnıbahar vardı ama öle açtımki dünyanın en güzel yemeği gibi geldi banaaa
hikayeni anlat bakalım ne zamandır bebek istiyorsun
ya dostlar benim bu regl çok tuhaf siyah resmen pedim çok yoğunda değil![]()
sabahta pıhtı gelmiş ama rengi bi acaipti
kistmi oldu yaa soğanmı içsem