• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarimm.
Sosyalim hakkina hayirlisi olsun. Demekki bu ay zamani degilmis. Subat ayii bomba gibj gecer ins.

Twinim seninde hakkina hayirlisi olsunn. Heyecanli bekleyiss ssnde devam ediyor:)

inşallah canım

Sedom fatmamm bebeklerinizin iyi olmasina cok sevindim. Bu arada sedo ikili testte ne kadar gec girersen daha iyi. Haftaya olmasi daha iyi olmus. Banada doktorum 22-30 ocak arasinda testini yaptir demisti. Ben 28 e randevu aldim.

Fundam adetin 2 gun gelmesini doktoruna soyle bakalim. Psikolojik mi yoksa ilaclardan falan mii

Benayim yelizimm sizede gunaydinn yazdiklariniza cok guldumm:) sosyalimm onerii ucretlerii cok iyiii:))

artık ücretli çalışacakmışım

Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder... :16::16::16::16::16:

ağzına sağlık perim
Günaydın canlarımmmm çok açımm çayın olmasını bekliyorummmm :56:
bizim ısı yoktu çok üşümedim ama yinede kötüydü :1: bizim mahalleye has bi özellik jeotermal enerji o bölgede kurulurken yerin altındaki su ile ısınıyoruz ve sıcak suyumuzda ordan tabi
ve yol çalışmasından dolayı yoktu çok kötü olduk gece
bunun dışında bir film izledik çok güzeldi çok ağladımmm :5: belki izleyeniniz olmuştur 2010 filmi çünkü
japonyoda geçiyor depremle ilgili artçı şok adı :14:

sosyalimmm dur bakalım olmadınki daha
ayşemmm evet ptesiyi iple çekiyorummm

yakındır kuzu olacam bugün değilse yarın

Sizin isinma yontemi baya degisikmis. Ee ne zaman calisma bitecek peki.
O filmi izlemedik. Esime soylerimm. Dun american hustle diye bi film izledik ama ben hic begenmedim. Uyumusum zaten. Dun birde istanbul disindan misafirler geldii sonrada annemde yatiya kaldilar.baya yorucu bi gundu:(
Bugunde doktora gidecem kontrolee.

güzel haberlerle gel ayşem dualarımdasın

O kadar moralimm bozuk ki çıldıracam deli olcam yemin ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :14:

peri hayırdır nolduuu

ve sosyalcanımmmm

anlamadım nasılllll nolduu
balımmm bende bugün keyifsizim aslında:14:

Ben bu kocamı anlamıyorummmmmm.. Dün akşamdan beri sanki hünkar beyfendi ikna etmeye çalışıyorum ki Bi yerleregidelimm söz vermiştik gitmedik en azından istanbula gidelim ananem orda dedim yer sıkıntısı yok hem ziyaret etmiş oluruz ddedim bana ve ona da emeği çok çünkü tutturdu hayır ben gidemem bilmem ne.. Babası rahatsız biraz ama sonuçta Allahtan parkinson hastanesi babası şimdilerle tutturmuş babam o haldeyken ben hiçbiryere gidemem gezemem eğlenemem.. Bu zamanlarda onun yanında olmicam da ne zaman olucam bilmem ne bi sürü şey.. Başta anladım ama baktım benim büyüklerimi görmezden geliyo bugün patladım artık dedim o da benim büyüğüm ben nasıl senin büyüğüne saygı duyuyorsam sen de duy dedim ben de bu günlerinde yanında olmak istiyorum sonuçta dedim deli eti beni yaaaaaaaa :14::14:

Günaydınn canlarımm

ayşemm :38: iyisindir inşallah balım...ben haftaya gidecektim sonra ilk dr. karar kıldım, 23 ocak dediği için gittim ama tamamiyle vazgeçti... ya 250 çokk pahalıı fiyat sordum dün 100 tl dediler, haftaya c.tesi gidiyorum...bu arada ben yine nezle oldum :2::5:

fundoşumm kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap , onlara tazminatı bırakamamanı öyyle çok isterdim ama hiç bir şey sağlığından önemli değil kuzum :16: bu arada kıyamet günü diye bir film var , çok fena ağlarsın söyliymm , kız sabaha kadar doğru düzgün uyamadım terden , burnumdan sabaha karşı dalmışım , kötü bi rüya gördüm eşimiii :47: sana inanmıyorum diye bağırarak uyandım oda uyanıkmış gözümü açtım , kime inanmıyorsun dedi :1: onu boğabilirdimm :9:

:29:lizimle de yine karşılaşamadık

sosyalimm , perican , mutluluk neyiniz var canlarımm :16: huzurlu bir gün diliyorum hepimize

bu aydan çok umutluydum ilişki günleri ateşim ilk kez yumurtlamadan sonra kısa sürede adet olmadım adaçayı-hayıt tohumu içtim-ananas kivi yedim olmadı, bu ay doktora gideceğim yumurta takibi falan yapsın gelecek ayda olmazsa hiç bir şey yapmayacağım artık hem kendimi hemde eşimi üzüyorum olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bi anlamı yok Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hiç olmayabilirde hakkıma hayırlısı :16:

siz beni çok düşünmeyin toparlanırım 1-2 güne :34:

günaydınn canlarımm

ayşemm :38: Iyisindir inşallah balım...ben haftaya gidecektim sonra ilk dr. Karar kıldım, 23 ocak dediği için gittim ama tamamiyle vazgeçti... Ya 250 çokk pahalıı fiyat sordum dün 100 tl dediler, haftaya c.tesi gidiyorum...bu arada ben yine nezle oldum :2::5:

Fundoşumm kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap , onlara tazminatı bırakamamanı öyyle çok isterdim ama hiç bir şey sağlığından önemli değil kuzum :16: Bu arada kıyamet günü diye bir film var , çok fena ağlarsın söyliymm , kız sabaha kadar doğru düzgün uyamadım terden , burnumdan sabaha karşı dalmışım , kötü bi rüya gördüm eşimiii :47: Sana inanmıyorum diye bağırarak uyandım oda uyanıkmış gözümü açtım , kime inanmıyorsun dedi :1: Onu boğabilirdimm :9:

sosyalimm , perican , mutluluk neyiniz var canlarımm :16: Huzurlu bir gün diliyorum hepimize

oturup aglamakkk istiyorum nedeninide bilmiyorumm :14::14::14::14::14:

Ben bu kocamı anlamıyorummmmmm.. Dün akşamdan beri sanki hünkar beyfendi ikna etmeye çalışıyorum ki Bi yerleregidelimm söz vermiştik gitmedik en azından istanbula gidelim ananem orda dedim yer sıkıntısı yok hem ziyaret etmiş oluruz ddedim bana ve ona da emeği çok çünkü tutturdu hayır ben gidemem bilmem ne.. Babası rahatsız biraz ama sonuçta Allahtan parkinson hastanesi babası şimdilerle tutturmuş babam o haldeyken ben hiçbiryere gidemem gezemem eğlenemem.. Bu zamanlarda onun yanında olmicam da ne zaman olucam bilmem ne bi sürü şey.. Başta anladım ama baktım benim büyüklerimi görmezden geliyo bugün patladım artık dedim o da benim büyüğüm ben nasıl senin büyüğüne saygı duyuyorsam sen de duy dedim ben de bu günlerinde yanında olmak istiyorum sonuçta dedim deli eti beni yaaaaaaaa :14::14:

canim seni cok iyi anliorum ama erkekler bizim gibi ince dusunemiyor malesef. bizdede buna benzer olaylar yasandi ama aradaki baglantiyi kuramiyorlarr. baglanti kablolari kopmuss:) bende basta cok uzuluyordum ama artik sallamiyorum. sende uzme kendini. onlar hatalarini sonradan anliyorlar tabi o zamanda is isten gecmis oluyor

sen yalnız gidip kalsan canım olmazmı gelmiyorsa babası hastaysa şimdi hassastır ama karşılıklı olmalı değerler tabi

ben bu kocamı anlamıyorummmmmm.. Dün akşamdan beri sanki hünkar beyfendi ikna etmeye çalışıyorum ki bi yerleregidelimm söz vermiştik gitmedik en azından istanbula gidelim ananem orda dedim yer sıkıntısı yok hem ziyaret etmiş oluruz ddedim bana ve ona da emeği çok çünkü tutturdu hayır ben gidemem bilmem ne.. Babası rahatsız biraz ama sonuçta allahtan parkinson hastanesi babası şimdilerle tutturmuş babam o haldeyken ben hiçbiryere gidemem gezemem eğlenemem.. Bu zamanlarda onun yanında olmicam da ne zaman olucam bilmem ne bi sürü şey.. Başta anladım ama baktım benim büyüklerimi görmezden geliyo bugün patladım artık dedim o da benim büyüğüm ben nasıl senin büyüğüne saygı duyuyorsam sen de duy dedim ben de bu günlerinde yanında olmak istiyorum sonuçta dedim deli eti beni yaaaaaaaa :14::14:

balım sen tek gitsen olmaz mı :26:

Günaydınn canlarımm

ayşemm :38: iyisindir inşallah balım...ben haftaya gidecektim sonra ilk dr. karar kıldım, 23 ocak dediği için gittim ama tamamiyle vazgeçti... ya 250 çokk pahalıı fiyat sordum dün 100 tl dediler, haftaya c.tesi gidiyorum...bu arada ben yine nezle oldum :2::5:

fundoşumm kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap , onlara tazminatı bırakamamanı öyyle çok isterdim ama hiç bir şey sağlığından önemli değil kuzum :16: bu arada kıyamet günü diye bir film var , çok fena ağlarsın söyliymm , kız sabaha kadar doğru düzgün uyamadım terden , burnumdan sabaha karşı dalmışım , kötü bi rüya gördüm eşimiii :47: sana inanmıyorum diye bağırarak uyandım oda uyanıkmış gözümü açtım , kime inanmıyorsun dedi :1: onu boğabilirdimm :9:

sosyalimm , perican , mutluluk neyiniz var canlarımm :16: huzurlu bir gün diliyorum hepimize

gunaydinn sedomm,gecmiss olsunn yaa seninde yakani grip birakmadii.neyse tavuk suyuna corbaa,bol karabiberli limonluuu. o seni turp gibi yapar insallah.
hastaneden hastaneye degisiyor cnm. benim bu gidecegim doktoruda cok ovduler. o yuzden buna gitmeye karar verdim. yoksa basta bende baska yere gidecektim. 120 ye bulmustum bi tane hatta.
neyse haftaya sali gorecez bakalim:)
bu ara herkesin ruya alemj fazla actionliii:))

sosyalimm Rabbim en yakin zamanda hayirlisiyla gonlundekini versin ins. sende hep dualarimdasinn. seni cok seviyoruzzz. bu gunler gececekk, cok guzel gunlerimiz olacak insallahh.

canim seni cok iyi anliorum ama erkekler bizim gibi ince dusunemiyor malesef. bizdede buna benzer olaylar yasandi ama aradaki baglantiyi kuramiyorlarr. baglanti kablolari kopmuss:) bende basta cok uzuluyordum ama artik sallamiyorum. sende uzme kendini. onlar hatalarini sonradan anliyorlar tabi o zamanda is isten gecmis oluyor

Ya canım ben o kadar hassasım ki bak nerdeyse 2 haftada bir sürekli gidiyoruz 3 saatlik yola dönüyoruz.. Söylenmez ama hiç elimizi çekmiyoruz ve hep ben isteyerek yapıyorum.. Çoğu zaman ben söylüyorum canım bak babama şunu alalım şunu şöyle yapalım bilmem ne.. Ben bu kadar hassasken onun böyle yapması çok zoruma gitti ya şu an etrafımdakilerden utanmasam ağlicam :(

sen yalnız gidip kalsan canım olmazmı gelmiyorsa babası hastaysa şimdi hassastır ama karşılıklı olmalı değerler tabi

Canım babası çok uzun zamandır böyle hasta o hastalığın tedavisi yok alışığız yani bu duruma.. Başta öyle demiyordu şu 1-2 aydır bişiler oldu gidemem gezemem babam orda hasta bilmem ne.. Onun büyüğü büyük de bneimkisi değil mi benim ananem orda tek hastaneye kaldırmışlar geçen şekeri fırlamış ona bakarsan böyle kıyaslarım ama ben bunu yapmadım hiç.. Tek gitmeme içi asla el vermiyor onun için de surat yapıyor ama bişi de diyemiyor sen görmek istiyorsan al biletini git diyor bana ya

Günaydınn canlarımm

bu aydan çok umutluydum ilişki günleri ateşim ilk kez yumurtlamadan sonra kısa sürede adet olmadım adaçayı-hayıt tohumu içtim-ananas kivi yedim olmadı, bu ay doktora gideceğim yumurta takibi falan yapsın gelecek ayda olmazsa hiç bir şey yapmayacağım artık hem kendimi hemde eşimi üzüyorum olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bi anlamı yok Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hiç olmayabilirde hakkıma hayırlısı :16:

siz beni çok düşünmeyin toparlanırım 1-2 güne :34:

off bilmiyorum sedom yaa bi hamile kalsamda net fikrim olur :5: ismi tanıdık geldi o filmin ama bi bakim yine
doktoru boğmak istedin zaaar rüyanda :9:

sosyalimmmm sosyalimmmm bak bırakalım bu incir adaçayı o bu şu muhabbetini tamammı
birde bana kızıyorsunuz ama anlayın işteee süreç uzadıkça yıpranma payı artıyor
güç derman kalmıyor umut tükeniyor bıktım usandım takmamak mümkün değilki
sosyalim bende öleydim adet olunca toparlandım sende düzelceksin

gunaydinn sedomm,gecmiss olsunn yaa seninde yakani grip birakmadii.neyse tavuk suyuna corbaa,bol karabiberli limonluuu. o seni turp gibi yapar insallah.
hastaneden hastaneye degisiyor cnm. benim bu gidecegim doktoruda cok ovduler. o yuzden buna gitmeye karar verdim. yoksa basta bende baska yere gidecektim. 120 ye bulmustum bi tane hatta.
neyse haftaya sali gorecez bakalim:)
bu ara herkesin ruya alemj fazla actionliii:))

sosyalimm Rabbim en yakin zamanda hayirlisiyla gonlundekini versin ins. sende hep dualarimdasinn. seni cok seviyoruzzz. bu gunler gececekk, cok guzel gunlerimiz olacak insallahh.

ayyyy ayşemmmm sorma bende hani bizim firmayı tehdit eden taşeron varyaaa
onu görmüşüm
dalıyo içeri tarıyor herkesi ben aşağı mutfağa iniyorum nimet ablaaa o geldiiii kitle kapıyıııı sonra dıkşın dıkşınnn ikimiz şoka girip bağırıyoruz öldürdü herkesiiii diye sonra ses kesiliyo veee bizim kapının kilidini kırıp bizide öldürüyorrrrr
anlattım ne güldüler burdaaa çok korkmuşsun diye

off bilmiyorum sedom yaa bi hamile kalsamda net fikrim olur :5: ismi tanıdık geldi o filmin ama bi bakim yine
doktoru boğmak istedin zaaar rüyanda :9:

sosyalimmmm sosyalimmmm bak bırakalım bu incir adaçayı o bu şu muhabbetini tamammı
birde bana kızıyorsunuz ama anlayın işteee süreç uzadıkça yıpranma payı artıyor
güç derman kalmıyor umut tükeniyor bıktım usandım takmamak mümkün değilki
sosyalim bende öleydim adet olunca toparlandım sende düzelceksin

Allahimmm sen dualarimizi kabul ett.sen hepimiz icin hayirlisini nasip et.

canlarim ben giyeneyim artik. ondan once bi iki isim daha var disarida. doktordan cikinca yazarim hemen.

hepinizi cok seviyorumm..iyiki varsinizzzz

ayyyy ayşemmmm sorma bende hani bizim firmayı tehdit eden taşeron varyaaa
onu görmüşüm
dalıyo içeri tarıyor herkesi ben aşağı mutfağa iniyorum nimet ablaaa o geldiiii kitle kapıyıııı sonra dıkşın dıkşınnn ikimiz şoka girip bağırıyoruz öldürdü herkesiiii diye sonra ses kesiliyo veee bizim kapının kilidini kırıp bizide öldürüyorrrrr
anlattım ne güldüler burdaaa çok korkmuşsun diye

ayy fundam cok guldum.senin ruyada kurgu filanda varr:1: ben ne zamandir ruya goremiorum.
neyse gittim benn:10:
:54::54:

Back
X