- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Gunaydin canlarimm.
Sosyalim hakkina hayirlisi olsun. Demekki bu ay zamani degilmis. Subat ayii bomba gibj gecer ins.
Twinim seninde hakkina hayirlisi olsunn. Heyecanli bekleyiss ssnde devam ediyor:)
inşallah canım
Sedom fatmamm bebeklerinizin iyi olmasina cok sevindim. Bu arada sedo ikili testte ne kadar gec girersen daha iyi. Haftaya olmasi daha iyi olmus. Banada doktorum 22-30 ocak arasinda testini yaptir demisti. Ben 28 e randevu aldim.
Fundam adetin 2 gun gelmesini doktoruna soyle bakalim. Psikolojik mi yoksa ilaclardan falan mii
Benayim yelizimm sizede gunaydinn yazdiklariniza cok guldumm:) sosyalimm onerii ucretlerii cok iyiii:))
artık ücretli çalışacakmışım
Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder...![]()
ağzına sağlık perim
Günaydın canlarımmmm çok açımm çayın olmasını bekliyorummmm
bizim ısı yoktu çok üşümedim ama yinede kötüydübizim mahalleye has bi özellik jeotermal enerji o bölgede kurulurken yerin altındaki su ile ısınıyoruz ve sıcak suyumuzda ordan tabi
ve yol çalışmasından dolayı yoktu çok kötü olduk gece
bunun dışında bir film izledik çok güzeldi çok ağladımmmbelki izleyeniniz olmuştur 2010 filmi çünkü
japonyoda geçiyor depremle ilgili artçı şok adı
sosyalimmm dur bakalım olmadınki daha
ayşemmm evet ptesiyi iple çekiyorummm
yakındır kuzu olacam bugün değilse yarın
Sizin isinma yontemi baya degisikmis. Ee ne zaman calisma bitecek peki.
O filmi izlemedik. Esime soylerimm. Dun american hustle diye bi film izledik ama ben hic begenmedim. Uyumusum zaten. Dun birde istanbul disindan misafirler geldii sonrada annemde yatiya kaldilar.baya yorucu bi gundu
Bugunde doktora gidecem kontrolee.
güzel haberlerle gel ayşem dualarımdasın