• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Benay senin yas kaç ?

Yavrum o belli olmazzz.hayirliysa olsun insallahhh.Bebis yoksa da bian once adet oluppp doktora gidersinn

Valla benim sat 23 kasimdi, 19 aralikta kan tahlili negatif cikti, ocagin ilk haftasi adet olmuom die test yaptim ikisi de pozitif cikti sasirdim, hatta adet oliyim die ilac iccektim ki hemen adet oliyim de zaman fazla gecmesin yine die, hatta ovu testi aldim 20li , cunku kan testi negatif cikmisti, sonra idrarda pozitif cikti ocagin2 sinde , sonra dr gttm gec dollenme olmus dedi, su an 8. Haftada, ama 10 haftalik olmasi lazimmis,beklemedigim anda oldu sasirdim, dogum tarihi deismezmis bunu unutmamak gerek

Günayyddııınnn herkeseee

Ebicim ben 33 e girdim be kuzum :((

İnşAllah yelizim bebiş olur olmazsada zaten doktora kesin gitcem uzatmanın bi anlamı yok..

Ozaycımm hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin şnşAllah..

Sosyalim günaydın canım

Benimde bugün başım ağrıyo yine :((

Günayyddııınnn herkeseee

Ebicim ben 33 e girdim be kuzum :((

İnşAllah yelizim bebiş olur olmazsada zaten doktora kesin gitcem uzatmanın bi anlamı yok..

Ozaycımm hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin şnşAllah..

Sosyalim günaydın canım

Benimde bugün başım ağrıyo yine :((

benimde karnım ağrıyor gecede bayağı kanamam olmuş bugünde ilaç almadan geçirebilirsem benden iyisi yok, sende migren mi vardı kuzu ya :50:

benimde karnım ağrıyor gecede bayağı kanamam olmuş bugünde ilaç almadan geçirebilirsem benden iyisi yok, sende migren mi vardı kuzu ya :50:

İlaç alma kuzum yaa dayanmaya çalış sıcak su torbası falan.. Çok kötü oluyı.. Benimde çok ağrır..

Hiç gitmedim doktora bunun için çünkü migren biliyorum :1:
Arada yokluyorlar çünkü.. Benim hamileliğimde Allah nasip ederse tabii. sanırım fatma gibi olacak :((

İlaç alma kuzum yaa dayanmaya çalış sıcak su torbası falan.. Çok kötü oluyı.. Benimde çok ağrır..

Hiç gitmedim doktora bunun için çünkü migren biliyorum :1:
Arada yokluyorlar çünkü.. Benim hamileliğimde Allah nasip ederse tabii. sanırım fatma gibi olacak :((

almayacağım canım ilaç kahvaltıdan sonra 1 kupa adaçayı içersem rahatlayacağım:34:
keşke bi doktora gitsen ama Allah korusun migrenden başka birşeyde olabilir:26: inşallah hamile kalırsak hayırlısıyla rahat geçiririz yoksa iş yerinde halimiz kötü olur bizim :50:

almayacağım canım ilaç kahvaltıdan sonra 1 kupa adaçayı içersem rahatlayacağım:34:
keşke bi doktora gitsen ama Allah korusun migrenden başka birşeyde olabilir:26: inşallah hamile kalırsak hayırlısıyla rahat geçiririz yoksa iş yerinde halimiz kötü olur bizim :50:

Eşimde çok kızıyo gitmiyorum diye ama gerçekten işten fırsat yaratanıyorum bide bebek istiyoruz ya mr dı falan o radyasyonu almak istemediğimden gitmiyorum adet dönemi gittim gittim çünkü diğer zamanlar içşm elvermiyo :((

Hamileliğimiz evet inşAllah iyi geçer.. Aynı yerde bi abla vardı o kadar güzel hamileliği oldu ki hep söyledim inşAllah senin gibi olurum diye.. Çünkü benim işin çok ağır bi iş yoksa paso rapor almak zorunda kalırım..

Bu mutlu haberleri ne zaman vereceğiz acaba :((
Bak 4 ay oldu sizinle tanışalı bi 4 ay daha geçmez inşAllah..
Bugünde ben duygusala bağladım :1:

Eşimde çok kızıyo gitmiyorum diye ama gerçekten işten fırsat yaratanıyorum bide bebek istiyoruz ya mr dı falan o radyasyonu almak istemediğimden gitmiyorum adet dönemi gittim gittim çünkü diğer zamanlar içşm elvermiyo :((

Hamileliğimiz evet inşAllah iyi geçer.. Aynı yerde bi abla vardı o kadar güzel hamileliği oldu ki hep söyledim inşAllah senin gibi olurum diye.. Çünkü benim işin çok ağır bi iş yoksa paso rapor almak zorunda kalırım..

Bu mutlu haberleri ne zaman vereceğiz acaba :((
Bak 4 ay oldu sizinle tanışalı bi 4 ay daha geçmez inşAllah..
Bugünde ben duygusala bağladım :1:

doktora söylediğinde ona göre bi yol bulur kuzu ya belkide radyasyon falan almayacaksın , duygusallık iyidir ama fazlası kötüdür :34:

benay biz nasıl tanıştık kız hatırlıyor musun:1:

test de bi çizgi bide( ____ )aynen bunun gibi çizgi çıktı ilk defa böyle oldu bileniniz varmı:30:

canım o test bozuk , başka bi test yap istersen :34:

Rabbim yardimcin olsun kuzu esine bende cok kizdim ama saygi duyuyorum insallah bebegin gelecek kiyamam sanaaa:16:
Yelizimmmm:29:
Benayimmmm:29:
Ezoooooo caksir kokunu arastir:6:

caksir nee:52:

Kurleri uyguladiktan sonra hemen sperm sayisinin artmasini bekleme 1 spermin olusmasi 72 gunde oluyor o yuzden kurleri en az 2.5 _3 ay kullanman lazim

tamam cnm 3 ay içirecem sabah içtii:27: boşa vakit kaybı oldu bi testi yaptıramadım:47::47:

doktora söylediğinde ona göre bi yol bulur kuzu ya belkide radyasyon falan almayacaksın , duygusallık iyidir ama fazlası kötüdür :34:

balım tam net gözükmüyo zaten ama uzun bi çizgide var yükleyebilsem göstercemde

Bak onu hatırlamıyorum canım.. Ben girdiğimde diğer topikte siz zaten kaynaşmıştınız ben biraz dışlanmış hissetmiştim akşamları tek senle konuşuyordum :))

tamam cnm 3 ay içirecem sabah içtii:27: boşa vakit kaybı oldu bi testi yaptıramadım:47::47:

İçsin tabi.. Hiç bişey için geç değil hayırlısı buymuş canım kafamı oraya takıpta stres yapma.

nasıl yükleniyo anlatabilirmisin rica etsem

Bu konuda sosyal iyi bi kez yapmaya çalıştım olmadı funda yüklemişti canım :((

zararın neresinden dönersen kardır, şimdi onları düşünme sen, çakşır bi ot canım onu netten bi araştır istersen tozuda var kürüde var hazır sularıda ,bi de keçiboynuzu kürü onuda mutlaka uygula

balım tam net gözükmüyo zaten ama uzun bi çizgide var yükleyebilsem göstercemde

yüklemene gerek yok kuzu yatay bi çizgi varsa o test bozuktur

Kuzular gunaydin kacak girdim yine
Adet olmadim hala haber vereyim dedim :16:

Bak onu hatırlamıyorum canım.. Ben girdiğimde diğer topikte siz zaten kaynaşmıştınız ben biraz dışlanmış hissetmiştim akşamları tek senle konuşuyordum :))

İçsin tabi.. Hiç bişey için geç değil hayırlısı buymuş canım kafamı oraya takıpta stres yapma.

Bu konuda sosyal iyi bi kez yapmaya çalıştım olmadı funda yüklemişti canım :((

ben hiç hatırlamıyorum kız demek öyle yaptı diğer kızlar :63: :9:

Kuzular gunaydin kacak girdim yine
Adet olmadim hala haber vereyim dedim :16:

kız sen niye test yapmıyonnn deliii :52::52::52:

Back
X