Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) he walla beni almıyordular aralarına![]()
![]()
Twinn bence kan testi yaptır canım kaç gün gecikti ?
Rabbim yardimcin olsun kuzu esine bende cok kizdim ama saygi duyuyorum insallah bebegin gelecek kiyamam sanaaa
Yelizimmmm
Benayimmmm
Ezoooooo caksir kokunu arastir![]()
Saolasin tatlim ya dun test yaptim negatifti su erken gebelik testlerinden reglimede iki gün var ama gousler bi acayip benimde anlayamiom umutlanmakta istemiom ayda bi hayalkirikligi yeter valla regil belirtisidir heralde dimiyaa
ben hiç hatırlamıyorum kız demek öyle yaptı diğer kızlar![]()
kız sen niye test yapmıyonnn deliii![]()
:)) he walla beni almıyordular aralarına![]()
![]()
Twinn bence kan testi yaptır canım kaç gün gecikti ?
Cnm dun bekliyodum son 3 ay duzenli bi sekilde 25 gunde bir oluyodum bnde ona gore dun diyodum ama glmedi belki bi kac gun gecikme olabilr diye bekliyorum cnm
![]()
benimde bu ay yumurtlama gününden beri ağrıyordu önceki dönemlerimde adetime 4-5 gün kala ağrırdı ama yine olmadı dün adet oldum, belirti arama canım sonra üzülüyoruz![]()
Tamam canım sen nasıl istiyorsan.. Erken teste karşıyım zaten.. Ama dayanamayıp yaptığım zamanlarda yok değil![]()
Sanirim oyleydi canim ama gelirse bide kendisine sor sen en iyiisikuzum hic yapasim yok 4-5 gun gecikmeden yapmam
Cnm gecikmis olabilir hic bebek belirtiside yok cnm
Ya sosyal sed de negatif cikinca bi kac gun sonra yapmisti dimi testi pozitif cikmisti![]()
Yelizimmmmmm ne yapiyonnn nerdesin kuzu sen yaKizzzzzllaaarrrrr nasilsinizzzz
Yelizimmmmmm ne yapiyonnn nerdesin kuzu sen ya![]()
Bak onu hatırlamıyorum canım.. Ben girdiğimde diğer topikte siz zaten kaynaşmıştınız ben biraz dışlanmış hissetmiştim akşamları tek senle konuşuyordum :))
İçsin tabi.. Hiç bişey için geç değil hayırlısı buymuş canım kafamı oraya takıpta stres yapma.
Bu konuda sosyal iyi bi kez yapmaya çalıştım olmadı funda yüklemişti canım(
Kizz benoss ne dislamasiiihep aksamlari geliodun her geldiginde de ne kadar zamandir cocuk dusunuyorsunuz diye soruyodum yaa hep
hatta sana fenalik gelmistii
Sosyalimm hasta olmussun. Rahatlamissindir biraz. Bu ay doktora sen mi gidecektin?? Tam hatirlayamadim.
Yelizim gecmis olsun.o agrilar cok fenayum catlayali kac gun oldu tahminiii??
Evdeyimm kizz yatiyomm hepp cok agrim var bacaklarima vuran bi zonklama ve bobrek agrisi gibi yanlarim agriyor adetimin ilk gunu gibi belim bacaklarim kopuyoo cok fena.çok rahatsiz edici yaa![]()
Sagol canmm.Valla igneyi pazartesi yaptirdim ama yum catladi mi nezmaan catladi bilemiyorum agrilarim devam ediyorr bugun bacaklarima vuruyor zonklama seklinde