• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

:)) he walla beni almıyordular aralarına :9: :60:

Twinn bence kan testi yaptır canım kaç gün gecikti ?

resim mi yükleyeceksin canım

resmi pc ne yükle sonra konuya cevap vere gel altta eklenti ekle var oraya gel sağ ustte dosya ekle var oraya el resmi yükle ama resmin küçük olması gerekiyor büyük resmi eklemez neyse eklendi ya resim o resmin altında bi kutucuk var oraya gel tıkla sağ altta içeriği ekle de resim eklenmiş olur:34:

Rabbim yardimcin olsun kuzu esine bende cok kizdim ama saygi duyuyorum insallah bebegin gelecek kiyamam sanaaa:16:
Yelizimmmm:29:
Benayimmmm:29:
Ezoooooo caksir kokunu arastir:6:

Saolasin tatlim ya dun test yaptim negatifti su erken gebelik testlerinden reglimede iki gün var ama gousler bi acayip benimde anlayamiom umutlanmakta istemiom ayda bi hayalkirikligi yeter valla regil belirtisidir heralde dimiyaa

Saolasin tatlim ya dun test yaptim negatifti su erken gebelik testlerinden reglimede iki gün var ama gousler bi acayip benimde anlayamiom umutlanmakta istemiom ayda bi hayalkirikligi yeter valla regil belirtisidir heralde dimiyaa

benimde bu ay yumurtlama gününden beri ağrıyordu önceki dönemlerimde adetime 4-5 gün kala ağrırdı ama yine olmadı dün adet oldum, belirti arama canım sonra üzülüyoruz :1:

ben hiç hatırlamıyorum kız demek öyle yaptı diğer kızlar :63: :9:

kız sen niye test yapmıyonnn deliii :52::52::52:

:1: kuzum hic yapasim yok 4-5 gun gecikmeden yapmam
Cnm gecikmis olabilir hic bebek belirtiside yok cnm
Ya sosyal sed de negatif cikinca bi kac gun sonra yapmisti dimi testi pozitif cikmisti :31:

:)) he walla beni almıyordular aralarına :9: :60:

Twinn bence kan testi yaptır canım kaç gün gecikti ?

Cnm dun bekliyodum son 3 ay duzenli bi sekilde 25 gunde bir oluyodum bnde ona gore dun diyodum ama glmedi belki bi kac gun gecikme olabilr diye bekliyorum cnm
:25:

Cnm dun bekliyodum son 3 ay duzenli bi sekilde 25 gunde bir oluyodum bnde ona gore dun diyodum ama glmedi belki bi kac gun gecikme olabilr diye bekliyorum cnm
:25:

Tamam canım sen nasıl istiyorsan.. Erken teste karşıyım zaten.. Ama dayanamayıp yaptığım zamanlarda yok değil :1:

Tamam canım sen nasıl istiyorsan.. Erken teste karşıyım zaten.. Ama dayanamayıp yaptığım zamanlarda yok değil :1:

Kuzum zaten cuma gunu yaptim ya negatif cikti son kull.tarihi gecmisti ama :1:
Benos sed in bi kac gun geçtikten sonra test yapmisti dimi hatirliyomusun

Bak onu hatırlamıyorum canım.. Ben girdiğimde diğer topikte siz zaten kaynaşmıştınız ben biraz dışlanmış hissetmiştim akşamları tek senle konuşuyordum :))

İçsin tabi.. Hiç bişey için geç değil hayırlısı buymuş canım kafamı oraya takıpta stres yapma.

Bu konuda sosyal iyi bi kez yapmaya çalıştım olmadı funda yüklemişti canım :((

Kizz benoss ne dislamasiii:1: hep aksamlari geliodun her geldiginde de ne kadar zamandir cocuk dusunuyorsunuz diye soruyodum yaa hep:1: hatta sana fenalik gelmistii:1:

Sosyalimm hasta olmussun. Rahatlamissindir biraz. Bu ay doktora sen mi gidecektin?? Tam hatirlayamadim.

Yelizim gecmis olsun.o agrilar cok fena:( yum catlayali kac gun oldu tahminiii??

Kizz benoss ne dislamasiii:1: hep aksamlari geliodun her geldiginde de ne kadar zamandir cocuk dusunuyorsunuz diye soruyodum yaa hep:1: hatta sana fenalik gelmistii:1:

Sosyalimm hasta olmussun. Rahatlamissindir biraz. Bu ay doktora sen mi gidecektin?? Tam hatirlayamadim.

Yelizim gecmis olsun.o agrilar cok fena:( yum catlayali kac gun oldu tahminiii??

Sagol canmm.Valla igneyi pazartesi yaptirdim ama yum catladi mi nezmaan catladi bilemiyorum agrilarim devam ediyorr bugun bacaklarima vuruyor zonklama seklinde

Evdeyimm kizz yatiyomm hepp cok agrim var bacaklarima vuran bi zonklama ve bobrek agrisi gibi yanlarim agriyor adetimin ilk gunu gibi belim bacaklarim kopuyoo cok fena.çok rahatsiz edici yaa :14:

üşütme cnm kendini sıcak tuttt :31::31::31:

Sagol canmm.Valla igneyi pazartesi yaptirdim ama yum catladi mi nezmaan catladi bilemiyorum agrilarim devam ediyorr bugun bacaklarima vuruyor zonklama seklinde

Carsamba gunu catladigini varsayarsak bugun 5 gun olmustur. Bu aradaa alinti yapamadim. Esinin yaptigini okudum. Cok ayip etmis. Ya birazcik bizim gibi dusunebilseler keske. Benimkide bazen yum gunlerinde hic sallamazdi. Birsey sormazdi bile gidip yatardi. O kadar uzulurdumki. Iste sonra hepsini unutuyorsun yine:(

Back
X