• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gunaydin kizlarrr:3:

benayimm bende biraz netten baktimda yerlesme olabilir.bugun bekle bakalim devami gelecek miii.gozumuz sendeee:82:

pericimm bu sefer esin abartmiss. bence sizin kafanizi bosaltmaniz lazim. bebek isine birazcik ara verirseniz daha iyi olur gibi. ikinizde cok bunalmissiniz.
sosyal,lizo,funda,sed,yelooo,mutlulukk gunaydinnnnn:38:

Herkese gunaydin kizlarrrrrr

Size de günaydın kızlaarr :3::3: kahvaltı yapıp bir yandan yazıyorum

Son düzenleme:

benayimm bende biraz netten baktimda yerlesme olabilir.bugun bekle bakalim devami gelecek miii.gozumuz sendeee:82:

pericimm bu sefer esin abartmiss. bence sizin kafanizi bosaltmaniz lazim. bebek isine birazcik ara verirseniz daha iyi olur gibi. ikinizde cok bunalmissiniz.

günaydınn fundoşummm :16: kahvaltım geldi yazamadm...üşüyosan hiç durma kuzumm önemli günlerin izin al git :10:

:16: nasılsın ayşemmmm bulantın neyin varmı tansiyonun nasıl miniğimiz nasılllll

sedommm hemde titriyom vallahhh :5: ö.sonra dışardayız neyseki ordan eve geçerim sanırım
belkide yarın gelmem eşime yazdım başlarım böle işe dedi gitme dedi bakalım

Evet gerçekten o günahsızın bizim gibi psikopat bi annne babaya şu an için gelmeye hakkı yok.. Allah yardım etsin

olurmu canımmm öyle şey :16:

Valla öyle kuzum :54:

ona neymiş canım kardeşinin yaşantısı aileni eleştirmeye hiç hakkı yok taviz verme sakın haddini bilecek eşinde olsa :47:

Böyle zmanalarda demekki içindekileri atıyor dışarı o kadar da değil tabi ki de canım eskiden şöyleydi eskiden böyleydi sanki haşa ben Allah'ım da ben yaptım ona gıcıklığına bu hayatı ben yaşattım ona töbe töbe..

olurmu canımmm öyle şey :16:

günaydın peri mutluluk :3:

perican evliliğin ilk zamanları bu aile ile ilgili sorunlar maalesef oluyor , evleneli 5 sene oluyor dün yine tartıştık aslında bende hiç iyi değilim ama, insan alışıyor bir zaman sonra...sabret canım her şey düzelecek

fundoşumm evlilik listesini yine eklicem canımm

Size de günaydın kızlaarr :3::3: kahvaltı yapıp bir yandan yazıyorum

:16: nasılsın ayşemmmm bulantın neyin varmı tansiyonun nasıl miniğimiz nasılllll

sedommm hemde titriyom vallahhh :5: ö.sonra dışardayız neyseki ordan eve geçerim sanırım

gunaydin sedom afiyet olsunnn.

iyiyim fundammm bulanti cok az. tansiyonumda idare eder:) senin yuma az kaldiii bu aksam calisma olmali bencs:) bak gecen ay boyle islakligin olmamisti dimiiii
yrnda gitme dinlen evinde yaaa.

iyiyim fundammm bulanti cok az. tansiyonumda idare eder:) senin yuma az kaldiii bu aksam calisma olmali bencs:) bak gecen ay boyle islakligin olmamisti dimiiii

bu akşamı bende boş geçmim diye düşünüyommm :9: ama şartlı şurtlu yaklaşmıycam olaya tamamen zevk alarak ve yan gelip yatarak :60: :17:

menüde ne var tatlı annecikkk

bal kaymak kaşar peynir zeytin domates :1: gel beraber yiyelim

iki seçenekten hangisinde rahat edeceksen öyle yap kuzum :29:

günaydın peri mutluluk :3:

perican evliliğin ilk zamanları bu aile ile ilgili sorunlar maalesef oluyor , evleneli 5 sene oluyor dün yine tartıştık aslında bende hiç iyi değilim ama, insan alışıyor bir zaman sonra...sabret canım her şey düzelecek

fundoşumm evlilik listesini yine eklicem canımm

İnşallah düzelir balım sağolasın...

merakli fundossss:9:

bal kaymak kaşar peynir zeytin domates :1: gel beraber yiyelim

iki seçenekten hangisinde rahat edeceksen öyle yap kuzum :29:

:1::1::1:

kahvaltım geldi diyince merak ettim valla ne söledi bu kız diyee

ımmm kaymak bal vayyy anasınıııı sağlıklı besleniyo besliyo miniğini ideal anne adayıııı seniiiiii
kız yalnız geç değilmi biras saat senin kıl patron veya ç.arkadaşları bişey demiyomu burda olsa varya anamm amma laf yerdimmm :1:
ben burdan çıkmadan rahat yok bana onu biliyom

sağol ayşemm , nasılsın, iyisinizdir inşallah :emir_bebek::49:

Sosyalim işte bilmedim ki.. Adet olsa doktora gidicem ya bile aklım karıştı :(

Lizim Allah razı olsun canım benimkide pıhtısız kahveydi çok yoğun değildi adet oldum sandım iş yerine geldim bişi yok..
Dün karnım taş gibiydi hatta sabah bişi görmeyince lavaboda dedim gaz yaptı galiba ağrı ona yormuştum :) başkada belirti yok.. İçten içe ağrı var o geçen ayda olmuştu.. Yum günümü hiç bilmiyorum canım o konudanda müzdaribim :))

Fundam tşk ediyorum hemen not aldım.. İnşAllah kız ama bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyrum yarın olmazsa bişi ona göre hareket ederim bugün belki devamı gelir bilmiyorum her an tetikteyim :1:

benayy canımm güzell haberlerinii bekliyoruz canımm ,:16: dilerimm yerleşme kanamasıdır :109:
Kolay gelsin canım.. Ben yeterince gerdim burayı ya keyfim yokkken hiç gelmim ben bile kendimi çekemiyorum :25:
öyle şey olur mu pericann :20: anlat ve rahatla
:1::1::1:

kahvaltım geldi diyince merak ettim valla ne söledi bu kız diyee

ımmm kaymak bal vayyy anasınıııı sağlıklı besleniyo besliyo miniğini ideal anne adayıııı seniiiiii
kız yalnız geç değilmi biras saat senin kıl patron veya ç.arkadaşları bişey demiyomu burda olsa varya anamm amma laf yerdimmm :1:
ben burdan çıkmadan rahat yok bana onu biliyom

fundoşumm sabah midem çok bulanıyor o yüzden böyle gecikti... hemen hızlı hızlı yedim ne yapayım onlarda görüyor halimi , hem minik önemli ne derlerse desinler :9:

Son düzenleme:
sağol ayşemm , nasılsın, iyisinizdir inşallah :emir_bebek::49:

benayy canımm güzell haberlerinii bekliyoruz canımm ,:16: dilerimm yerleşme kanamasındır :109:

öyle şey olur mu pericann :20: anlat ve rahatla

fundoşumm sabah midem çok bulanıyor o yüzden böyle gecikti... hemen hızlı hızlı yedim ne yapayım onlarda görüyor halimi , hem minik önemli ne derlerse desinler :9:

evettt ne güzel değilmi hiçbiy diyemiyolar tepki alacakları için susuyolar sölemek isteselerde :9: minnacık haliyle parmağında oynatıyo herkesiii :9: oyyyy yerim onu yaramaz hareketli minikkkk

Nasılsınız? Ben yine çok kötüyüm.. Dün divan toplantımız vardı beyfendi yine esti gürledi saydı döktü kırdı geçirdi.. Ben de bu sabah aldım biletimi ne olacaksa olsun.. Gitme de demiyor ama aileme bile dil uzatıyor artık yeter daa.. Bu güzel topikte bunları yazmak istemezdim ama çok kötüyüm.. 4-5 güne regl olcam sonra bebek çalışması bile yapmayız bu kırgınlıkla.. Bu aydan kalacak kesin :(:14::14:

Günaydın canlarım :16:

kuzucuklarrrr hepinize günaydın

Herkese gunaydin kizlarrrrrr

Pericim yaşadıklarına üzüldüm canım.. Evliliğin ilk zamanlarında oluyı canım ama sakın ailen hakkında taviz verme ne olursa olsun.. Fundanın dediği gibi kabul edecek eşşek gibi.. Kardeşinden onane.. Onun ailesi çok mu düzgün ki konuşuyo.. Hiç bir şekilde dil uzatmaya hakkı yok..
Bizimkide ailem hakkında konuşurdu ben kızar kavga ederdim sonra bi gün onlarınki hakkında bişi söyledim senin ailenin bi ferdi evleneli 1 sene oldu daha kapımızı çalmadılar dedim oturdu kaldı canım.. Şimdi gıkı çıkmıyo :1:

Tek gitmen gerekiyorsa git kafanı dağıt belki oda seni anlar yokluğunda..

Sed, yeliz, mutluluk hoşgeldiniz canlar ;)

Ayşe sende hoşgeldin canım inşAllah.. Araştırman içinde ayrıca çok tşk ettim Allah razı olsun.. İnşAllah yarın bişi olmaz

Back
X