• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bebiş var daha kötü oluyorum perican, baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor...biz bir günn akşama kadar zor küsülü kalıyoruz ve 5 senedir bu böyle o hatalı olsa yeri geliyor ben gidiyorum , çünkü hep onun yaklaşmasını beklemekte doğru değil...o konuyla ilgili yaşamamış gibi davranıyoruz...ya doğru mu bilmiyorum :44:acaba birikiyor muyuz :30:

Kin tutmamak en iyisi ama ben zaten aşırı kırılganım kolay kolay adım atmama çok heveslenip adım attıktan sonra ondan aynı dertliği görürsem uzun bir süre kendime gelemiyorum bu huyum kötü bakalım zaman ne gösterecek..

sanki olsa gidip herkesle konuşacan hiç öyle düşünme millet helede seni tanıyorsa ooo neler neler anlatır saçma sapan :20:

sedoşummmm ne yapıyon kızz sizin evdede sanırım bi action olmuş :1: dün bizim evdede oldu :1:

benayım alt takımlarda durumlar nasıl :53:

sosyalimm canımm iyisindir inşallah dicem ama herkes yıkmış geçmiş :1:

Kiz ben oyle anneyi var yaaaaaa :47:
Kigizzz benim kocamm annesi guatr ameliyati olacak burdaki doktorlara guvenmedi dee gitti gatadan doktor getirdi ucakla aldi geldi 50 milyar verdi adama anasini ozel ameliyat ettirdii annesine okadar duşkundurr ama ona ragmen bizim dugun gecesinin sabahinda saat 7 de kadin oglunu arayip altinlari istediii o da vermem diyince siger kardesi icin sen ona kurban ol eedi annesi kocamaa :53:
Ama halaaa anasindan kiymelisi yokk ahh ben burdan bi cikayimm bidaha nahh görürr anasini gerci onlar yuzsuzler gelir yine hayatimiza coreklenirlerrr
Bide utanmadan bana dio kii burasi cok sogukmus daa kişlari gidelim antalyaya nasil olsa orda dünürümüz var orda kalalim 3 ay diyoo ayy annemin isi gucu yokk bide kaynanama hizmet edecek 3 ayy.Ben de dedimm haa ne guzel olur gidin orda uygun kirali ev bulur babam size dedimm :1::1::1:

anam anammm yelizim kız senden korkulur ama aferin valla ezdirmiyon kendini helal olsun seni kendime örnek alıyorum :29:
sosyalimm canımm iyisindir inşallah dicem ama herkes yıkmış geçmiş :1:

öyle valla gerçi biz düzelttik arayı ama çok sürmez :9:

kizlar hazirlaniyordum yazamadim. ben evden cikiyirummm. cikinca haberleri veririm. hepinizi opuyorummmm:54:

musmutlu haberlerle dön bizeeeee :16:

yelizim sen git utandır ama kardeşine, ileride bir şey olursa başına kalkarsın bu durumu :1: intikam soğuk yenir :56:

Kuzum zatenn hediyesi bile hazirladimm paketini yaptimm ama cok iyi biliyorum kii ben dogum yapsamm anca gelip bi gunluk kuru kalabalik yapacaklar sonra ses seda yokk
Amann Allah benim anneme saglik versinn annem dunyanin obur ucunda olsam gelir bana bakarr Allah kimseye muhtac etmesinn
Kocam da ayni sekilde arada okuzlugu tutar ama sozkonusu saglik oluncaa dunyayi yikar yanii bana herkesten de iyi bakarr bitek bebiş falan yikayamaz ona annem lazimm
Ayy hadi insallahhh bebisim olsun daaa Onlarr hic gelmesinler umrumda degill zatenn düz duvara tirmanan cocuklariyla gelip evimi s.cip batiriyolar amann kalsinn :1:

evlilik çoz zor sedoşum :25::25::25:

anam anammm yelizim kız senden korkulur ama aferin valla ezdirmiyon kendini helal olsun seni kendime örnek alıyorum :29:

öyle valla gerçi biz düzelttik arayı ama çok sürmez :9:

musmutlu haberlerle dön bizeeeee :16:

zormuş gerçekten canım ,

iyi barıştığınıza sevindim sosyalim ,aslında o yanaştı ama yaklaşamadım , neyse kız bahsettikçe kıvılcımlar yine ateşe dönüyor :47:

eşlerimizin güzel yanlarını mı konuşsak başgan :9:

Kuzum zatenn hediyesi bile hazirladimm paketini yaptimm ama cok iyi biliyorum kii ben dogum yapsamm anca gelip bi gunluk kuru kalabalik yapacaklar sonra ses seda yokk
Amann Allah benim anneme saglik versinn annem dunyanin obur ucunda olsam gelir bana bakarr Allah kimseye muhtac etmesinn
Kocam da ayni sekilde arada okuzlugu tutar ama sozkonusu saglik oluncaa dunyayi yikar yanii bana herkesten de iyi bakarr bitek bebiş falan yikayamaz ona annem lazimm
Ayy hadi insallahhh bebisim olsun daaa Onlarr hic gelmesinler umrumda degill zatenn düz duvara tirmanan cocuklariyla gelip evimi s.cip batiriyolar amann kalsinn :1:

haa tamam kuzum belki utanırlar gittiğin zaman belli mi olur, senin huzurunu bozacaklarsa 2 saat bile yeter, annende var gelir ele ayağa gelinceye kadar bebişine bakar ondan sonra sen idare edersin :16:

zormuş gerçekten canım ,

iyi barıştığınıza sevindim sosyalim ,aslında o yanaştı ama yaklaşamadım , neyse kız bahsettikçe kıvılcımlar yine ateşe dönüyor :47:

eşlerimizin güzel yanlarını mı konuşsak başgan :9:

olur canım daha iyi olur hemde

mesela ben hiç mutfakla alışverişle ilgilenmem gider kendisi alır alışverişi yapar dolabı doldurur ben yemek yaparım, evlendiğimden beri ekmek bile almadım daha :9:

mesela ben hiç mutfakla alışverişle ilgilenmem gider kendisi alır alışverişi yapar dolabı doldurur ben yemek yaparım, evlendiğimden beri ekmek bile almadım daha :9:

Hihi benimki dee evi supururr silerr camaşir sererr haa bide hic utu yapmadim bugune kadar evde hep o yapar ohhhhh :19:

kıııız dün markete gitti geldi , bir şey unutmuşuz canım aşağıdan alır mısın dedim, köpürdü söylese daha gidemem dese ben inerdim...normalde kendisi gider hep ses çıkarmazdı ama dün ne olduysa patladı...

sende geldin öyle bi konuya değindin ki marketten açtın konuyu :9::9::9:

kıııız dün markete gitti geldi , bir şey unutmuşuz canım aşağıdan alır mısın dedim, köpürdü söylese daha gidemem dese ben inerdim...normalde kendisi gider hep ses çıkarmazdı ama dün ne olduysa patladı...

anam anam ne bileyim ben körün taşı ya hemen bulurum zaten :9:

Görmedik beeeeeeeeeee :19::19::19:

:60:

sanki olsa gidip herkesle konuşacan hiç öyle düşünme millet helede seni tanıyorsa ooo neler neler anlatır saçma sapan :20:

sedoşummmm ne yapıyon kızz sizin evdede sanırım bi action olmuş :1: dün bizim evdede oldu :1:

benayım alt takımlarda durumlar nasıl :53:

Yok bişi şimdilik yine çok az gelmiş o kadar.. Öğlen biraz araştırdımda bi hafta sonra adet olanda çok o yüzden ümitlenmiyorum.. Dün akşamda dhil göğüslerimin ağrısından duramıyorsum şimdi ağrıdan eser yok ki hep adet olunca giderdi ağrı.. Bence olucamda naz yapıyo beni heyecanlandrıyo :))

:9: Sedacım bugün sana ne deseler galiba :)) kaçarın yok mecbur anlatcan..

Benimde kocam bi ütü yapamaz yemektede pek iyi değil ama istese yapar onun dışında herşeye yardım eder çok şükür

Back
X