• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

:60:

Yok bişi şimdilik yine çok az gelmiş o kadar.. Öğlen biraz araştırdımda bi hafta sonra adet olanda çok o yüzden ümitlenmiyorum.. Dün akşamda dhil göğüslerimin ağrısından duramıyorsum şimdi ağrıdan eser yok ki hep adet olunca giderdi ağrı.. Bence olucamda naz yapıyo beni heyecanlandrıyo :))

:9: Sedacım bugün sana ne deseler galiba :)) kaçarın yok mecbur anlatcan..

Benimde kocam bi ütü yapamaz yemektede pek iyi değil ama istese yapar onun dışında herşeye yardım eder çok şükür

sanırım öyle olacak benayım :9: hep şu sosyalcan yüzünden

Ayy ben de şoyyle yuzunden bi supurdum geldimmm fasulye isladimm et cikardim buzluktann geldimm öfff hicc yemek yapasim yokkk

:9::9::9:
benim ki de ütüleri yapar ya her şey de yardımcı olur bana oyy bunları düşündükçe yumuşuyorum hemen :127:

hemen yumuşa zatennn :47::9:

maşallahhh diyelimmm ozaman nazar degmesinnn benimkide sagolsunnn yardımı pek olurrr:16:

ne güzel :16:
koparmaya kıyamadığımız çiçekler onlar çiçeeek :60:

kaktüste bi çiçek :53:

:60:

Yok bişi şimdilik yine çok az gelmiş o kadar.. Öğlen biraz araştırdımda bi hafta sonra adet olanda çok o yüzden ümitlenmiyorum.. Dün akşamda dhil göğüslerimin ağrısından duramıyorsum şimdi ağrıdan eser yok ki hep adet olunca giderdi ağrı.. Bence olucamda naz yapıyo beni heyecanlandrıyo :))

:9: Sedacım bugün sana ne deseler galiba :)) kaçarın yok mecbur anlatcan..

Benimde kocam bi ütü yapamaz yemektede pek iyi değil ama istese yapar onun dışında herşeye yardım eder çok şükür

olsan bi dert olmazsa bi dert anasını satayım :25:

kız benim koca yardım etmez bi tek alışveriş yapar temizlik yemek ütü benim üstümee oyyy ölmüşem bennn :14::14::9::14:

zormuş gerçekten canım ,

iyi barıştığınıza sevindim sosyalim ,aslında o yanaştı ama yaklaşamadım , neyse kız bahsettikçe kıvılcımlar yine ateşe dönüyor :47:

eşlerimizin güzel yanlarını mı konuşsak başgan :9:

olur canım daha iyi olur hemde

mesela ben hiç mutfakla alışverişle ilgilenmem gider kendisi alır alışverişi yapar dolabı doldurur ben yemek yaparım, evlendiğimden beri ekmek bile almadım daha :9:

sosyal kızzz sendemi küsülüsün vayy anam vayyy :53:
şeytan kulağına kurşun maşallah biz çok iyiyiz yum. zamanı ya bide amaninn böle gitsin yahuuu

sosyal kızzz seninkide farklı bi türden haaa valla bizde yok o dediğin ama bayilerinden toptan getirir bazı şeyleri koli koli hatta küçük sütlerden koliyle alıyo her sabah bitane içicekmişim bu konuşlarda çoook hasssass hamile olsam neler yapar düşünemiyom ama market olayı benimde ilgi alanım olduğundan ben çok yaparım alışveriş iş çıkışı :1:
sedommm ufacık şeylerden bazen coşup tartışabiliyoruz yaaa boşverrr takılma bunlaraaa güzel yanları daha çok eminimmmm uzatmayın küslüğü

evlilik zor ama çooook güzel benceeee :16:

ben ufaktan hazırlanim çıkıyom ayşemin güzel haberini görürürm inşallah dönüşte :21:

sedooooo kendini üzme miniğimizde içerde stresi büyüyo bakkkk

yelo kız sende belki vardır sende bu kadar sinir yapma bide az iç o boku :9:

benaycımmmm heyecan dorukta güldür yüzümüzüüüü halay çekelimmmm hep sen benden umutluydun ama şaşırt bizi canommm :54:

sanırım öyle olacak benayım :9: hep şu sosyalcan yüzünden

kız ben market dedim sedoşş döküldü benim suçum yok ki ama :30::30::30::9:

Ayy ben de şoyyle yuzunden bi supurdum geldimmm fasulye isladimm et cikardim buzluktann geldimm öfff hicc yemek yapasim yokkk

hepsini düdüklüye koy yanına uyduruktan bi pilav yoğurt turşu :56: hamileler siz okumayın :30:

Buaradaa ben 2 doktora yazdimm şu doktorlara soru sorulan sitelerden ikisi de dedi ki igneden en fazla 36-40 saat sonra catlarr yumurtalarr :53:
Ayrica igneden once test yapilip lh seviyesi ölculmesi lazimmis
Hayir benim anlamadigim şey;benim yumurtlama donemi baslamistii bu igne oluncaa o gun catlayacak yumurta 1.5 gun sonra mi catladi illa o gun kendiliginden catlamis olamaz mii öfffff

şeytan kulağına kurşun maşallah biz çok iyiyiz yum. zamanı ya bide amaninn böle gitsin yahuuu

sosyal kızzz seninkide farklı bi türden haaa valla bizde yok o dediğin ama bayilerinden toptan getirir bazı şeyleri koli koli hatta küçük sütlerden koliyle alıyo her sabah bitane içicekmişim bu konuşlarda çoook hasssass hamile olsam neler yapar düşünemiyom ama market olayı benimde ilgi alanım olduğundan ben çok yaparım alışveriş iş çıkışı :1:
sedommm ufacık şeylerden bazen coşup tartışabiliyoruz yaaa boşverrr takılma bunlaraaa güzel yanları daha çok eminimmmm uzatmayın küslüğü

ben ufaktan hazırlanim çıkıyom ayşemin güzel haberini görürürm inşallah dönüşte :21:

benaycımmmm heyecan dorukta güldür yüzümüzüüüü halay çekelimmmm hep sen benden umutluydun ama şaşırt bizi canommm :54:

yok kuzu ben küsmedim dün barıştık tekrardan ama uzun sürmez :38: alışveriş konusunda şanslıyım gerçekten zaten sevmiyorum alışverişi :21:

hepsini düdüklüye koy yanına uyduruktan bi pilav yoğurt turşu :56: hamileler siz okumayın :30:

Hahahaha bok muuu :1::1::ssz::ssz:

Sosyall neeee hepsini dudukluye mii o nasil olcak kizzzzz hepsii

hemen yumuşa zatennn :47::9:

ne güzel :16:

kaktüste bi çiçek :53:

olsan bi dert olmazsa bi dert anasını satayım :25:

kız benim koca yardım etmez bi tek alışveriş yapar temizlik yemek ütü benim üstümee oyyy ölmüşem bennn :14::14::9::14:
hani bebişin babası ya, yoksa yumuşamam başşgann :93: :21: :9:

yok fundoşumm geçti efendiyi özledim bile:9:
bende şu kalan işleri halledeyim , hava soğuk dikkat et kendine :54: :29:

:125: okumadım canım :1:

damardan girdin sen , zaten benim de döküleceğim varmış kuzumm :9:

Buaradaa ben 2 doktora yazdimm şu doktorlara soru sorulan sitelerden ikisi de dedi ki igneden en fazla 36-40 saat sonra catlarr yumurtalarr :53:
Ayrica igneden once test yapilip lh seviyesi ölculmesi lazimmis
Hayir benim anlamadigim şey;benim yumurtlama donemi baslamistii bu igne oluncaa o gun catlayacak yumurta 1.5 gun sonra mi catladi illa o gun kendiliginden catlamis olamaz mii öfffff

ayy onu bilmiyorum canım ya doktorlar neden sizi tekrar çağırmıyorlar ki çatlayıp çatlamadığına baksalar ya sizde böyle stress yapmazsınız :47:

ayy onu bilmiyorum canım ya doktorlar neden sizi tekrar çağırmıyorlar ki çatlayıp çatlamadığına baksalar ya sizde böyle stress yapmazsınız :47:

Yaa evett keske gitseymisimm cok pismanim igneden 2 gun sonra gitmedigime hem aklimi bukadar kurcalamazdii neyse zaten agrilar da gecti artikk olduysa olduu olmadiysa daa yine aglama krizli bi adet doneminden sonra yola devam ederizz :44:

Hahahaha bok muuu :1::1::ssz::ssz:

Sosyall neeee hepsini dudukluye mii o nasil olcak kizzzzz hepsii

kız soğanı yağla az kavur sonra eti koy kavur sonra salçasını koy sonra fasülyeyi koy tuzunu at suyunu koy azda pul biber şöyle bi karıştır kapağını kapat 20-30 dk pişsin :6:

hani bebişin babası ya, yoksa yumuşamam başşgann :93: :21: :9:

yok fundoşumm geçti efendiyi özledim bile:9:
bende şu kalan işleri halledeyim , hava soğuk dikkat et kendine :54: :29:

:125: okumadım canım :1:

damardan girdin sen , zaten benim de döküleceğim varmış kuzumm :9:

yumuşayabilirsin canım izin var ne de olsa arada bebiş var :9:

kız soğanı yağla az kavur sonra eti koy kavur sonra salçasını koy sonra fasülyeyi koy tuzunu at suyunu koy azda pul biber şöyle bi karıştır kapağını kapat 20-30 dk pişsin :6:

yumuşayabilirsin canım izin var ne de olsa arada bebiş var :9:

Eeee etle fasulye ayni zamanda piser mi kizzzzz

Yaa evett keske gitseymisimm cok pismanim igneden 2 gun sonra gitmedigime hem aklimi bukadar kurcalamazdii neyse zaten agrilar da gecti artikk olduysa olduu olmadiysa daa yine aglama krizli bi adet doneminden sonra yola devam ederizz :44:

kız seni çağırdı ve sen gitmedin mi :57:

Eeee etle fasulye ayni zamanda piser mi kizzzzz

düdüklüde pişer :31:

ne hissetmeyi düşünüyorsun mesaj mı atacak sana anne ben geldim diye :9:

Ne biliim yaa millete baksana çatir çatir hissedio :1:
Biyerde kizin biri liste yapmiss mubarekk iliskiye girdigi gece bile hissetmiş guya yumurtanin döllendigini kramp girmiss dee :53: ulen hucreden bahsediyoruz muslumann nasil hissettin mubarekk :9: aman ikinci gun oyle olmuss ucuncu gün şoyle olmuss ne hismiş beee :9:

Ben de ne bileyimm bisey aramiyomm belirti olmasi icin erken biliom daa yani keske simdiden anlama şansim olsaaa

Back
X