- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
hay benim kafamakusura bakma cano yaa unutmuşum tamam canım öyle yap
![]()
Onemli degil cnm olur is guc
Ama umutlanayi m mi sosyalim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay benim kafamakusura bakma cano yaa unutmuşum tamam canım öyle yap
![]()
sağol canım Rabbim sizlerede tüm isteyenlerede nasip etsinnnnnnMaşallahh.. Rabbim hayırla sonununuzu da bal eylesin kucağına da al inşallahBizlere de sağlıkla nasip etsin..
oyyyy kuzum etmem mi hepinize ediyorumkızzz erkek mi yoksa
oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer ver
yoğunum twinim ya 5 dk iş 1 dk burasısende artık bi test yap kızmaya başlıyorum
galiba neymiş kız hamilesin sen artık keyfini çıkar deliamin kuzum aminnn
![]()
Kuzum biraz daha bekliycem ben yaa![]()
Yaaa öffffffff kizzz nasil duruyosun deliii![]()
Onemli degil cnm olur is guc
Ama umutlanayi m mi sosyalim ya
sağol canım Rabbim sizlerede tüm isteyenlerede nasip etsinnnnnn
oyyyy kuzum etmem mi hepinize ediyorum
Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ettttt![]()
sağol canım Rabbim sizlerede tüm isteyenlerede nasip etsinnnnnn
oyyyy kuzum etmem mi hepinize ediyorum
Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ettttt![]()
sen bilirsin kuzu nasıl rahat hissedeceksen öyle yap
![]()
Lizom bilmiorum ama bende erkek diye hissediorum.sanki bi cikinti gorur gibi oldum:) doktor emin olamadigi icin hicbir sey demedi.
Sosyalimm banada oyle geliooo.
Yelomm,twinimm cok sagolun. Bakalim bidahaki muayenede gosterir belki:)
Lizom bilmiorum ama bende erkek diye hissediorum.sanki bi cikinti gorur gibi oldum:) doktor emin olamadigi icin hicbir sey demedi.
Sosyalimm :44:
Umutlansammi gec mi yumurtladm acaba![]()
![]()
bu çok nazlı bacı belkide kızdır bugünün ultrason resmi varsa atsana buraya bi tahmin edelimyan görünüşü olması yeterli
kuzu hiç bilmiyorum ki ya ne desem yalan olur şimdi, o kadar değişik hikayeler okuduk ki burada var da diyemiyorum yokta :26:
amin canım Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı sağlık bi şekilde inşallahYusracim Rabbim saglikla dogurman i nasip etsin![]()
kan testi yaptn mi cnm adetin gecikmis miydi
amin canım Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı sağlık bi şekilde inşallah
canım dün evde 2. çizgiyi silik gördüm akşam 10 gibi kana gittim 93 çıktı sonuç
adete 1-2 gün var perşembe günü 10 da tekrar doktora gidecem bakalım hayırlısı
tatlım 2014 haziran anneleri topiğinden geliyorum. tam 13. haftamda ben de ultrasonda senin gibi çıkıntı gördüm ısrarla sordum erkek mi oçıkınt ne diye, doktor emin olamayız kız ise kastır o dedi. Ben erkek diye şartlandırdım kendimi geçen hafta öğrendik ki kız
netlik kazanmadan hazırlık yapmayın derim
Haklisin cnmm bnde beni avutacak birini ariyorum iste![]()
kız kocaların iyi yanları ne çabuk bitti![]()
amin canım Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı sağlık bi şekilde inşallah
canım dün evde 2. çizgiyi silik gördüm akşam 10 gibi kana gittim 93 çıktı sonuç
adete 1-2 gün var perşembe günü 10 da tekrar doktora gidecem bakalım hayırlısı
üzülme kuzu herşeyin hayırlısı hemende karalar bağlama bakalım belkide geç döllenme falandır![]()
bu çok nazlı bacı belkide kızdır bugünün ultrason resmi varsa atsana buraya bi tahmin edelimyan görünüşü olması yeterli
kuzu hiç bilmiyorum ki ya ne desem yalan olur şimdi, o kadar değişik hikayeler okuduk ki burada var da diyemiyorum yokta :26: