• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Maşallahh.. Rabbim hayırla sonununuzu da bal eylesin kucağına da al inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: Bizlere de sağlıkla nasip etsin..
sağol canım Rabbim sizlerede tüm isteyenlerede nasip etsinnnnnn
kızzz erkek mi yoksa :53:

oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer ver :16:

yoğunum twinim ya 5 dk iş 1 dk burası :6: sende artık bi test yap kızmaya başlıyorum :20:

galiba neymiş kız hamilesin sen artık keyfini çıkar deli :38: amin kuzum aminnn :16:
oyyyy kuzum etmem mi hepinize ediyorum
Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ettttt :16:

Yaaa öffffffff kizzz nasil duruyosun deliii :53:

Yelizim dun umutluydum ama testten sonra kacti biraz keyfim o yüzden yapmak istemiyorum hala daha kirmizilar gelirse diyorum :1: ben cok sabirliyimdir yaa ayy belirtim olsa cok umitlenicm ama sadece biraz akintim var

sağol canım Rabbim sizlerede tüm isteyenlerede nasip etsinnnnnn

oyyyy kuzum etmem mi hepinize ediyorum
Allah'ım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ettttt :16:

Yusracim Rabbim saglikla dogurman i nasip etsin :16: :16: kan testi yaptn mi cnm adetin gecikmis miydi

Lizom bilmiorum ama bende erkek diye hissediorum.sanki bi cikinti gorur gibi oldum:) doktor emin olamadigi icin hicbir sey demedi.
Sosyalimm banada oyle geliooo.
Yelomm,twinimm cok sagolun. Bakalim bidahaki muayenede gosterir belki:)

Lizom bilmiorum ama bende erkek diye hissediorum.sanki bi cikinti gorur gibi oldum:) doktor emin olamadigi icin hicbir sey demedi.

tatlım 2014 haziran anneleri topiğinden geliyorum. tam 13. haftamda ben de ultrasonda senin gibi çıkıntı gördüm ısrarla sordum erkek mi oçıkınt ne diye, doktor emin olamayız kız ise kastır o dedi. Ben erkek diye şartlandırdım kendimi geçen hafta öğrendik ki kız :46:
netlik kazanmadan hazırlık yapmayın derim

Inss kuzumm sakliyo seninki oyy minigim bnm
Aysem yardimmm adet olmadim daha

bu çok nazlı bacı belkide kızdır bugünün ultrason resmi varsa atsana buraya bi tahmin edelim :34: yan görünüşü olması yeterli
Sosyalimm :44:
Umutlansammi gec mi yumurtladm acaba :31: :31:

kuzu hiç bilmiyorum ki ya ne desem yalan olur şimdi, o kadar değişik hikayeler okuduk ki burada var da diyemiyorum yokta :26:

bu çok nazlı bacı belkide kızdır bugünün ultrason resmi varsa atsana buraya bi tahmin edelim :34: yan görünüşü olması yeterli

kuzu hiç bilmiyorum ki ya ne desem yalan olur şimdi, o kadar değişik hikayeler okuduk ki burada var da diyemiyorum yokta :26:

Haklisin cnmm bnde beni avutacak birini ariyorum iste :14:

Yusracim Rabbim saglikla dogurman i nasip etsin :16: :16: kan testi yaptn mi cnm adetin gecikmis miydi
amin canım Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı sağlık bi şekilde inşallah
canım dün evde 2. çizgiyi silik gördüm akşam 10 gibi kana gittim 93 çıktı sonuç
adete 1-2 gün var perşembe günü 10 da tekrar doktora gidecem bakalım hayırlısı

amin canım Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlı sağlık bi şekilde inşallah

Kuzum aminn..
Oyy Rabbim sana bagislasin masallah :16: :16: 2 gun olmasina ragmen guze cikms soncn

tatlım 2014 haziran anneleri topiğinden geliyorum. tam 13. haftamda ben de ultrasonda senin gibi çıkıntı gördüm ısrarla sordum erkek mi oçıkınt ne diye, doktor emin olamayız kız ise kastır o dedi. Ben erkek diye şartlandırdım kendimi geçen hafta öğrendik ki kız :46:
netlik kazanmadan hazırlık yapmayın derim

Mrb canimm. Bende yanlis gormusumdur belkii:) tam emin olmadan birsey almam zaten. Belkide kizdir dr o yuzden emin olamamistir. Erkekler hemen kendini gosteriyormus cunku:) senin bebiste hayirlisiyla dogar ins.

kız kocaların iyi yanları ne çabuk bitti :60::60::60::60::60:

sosyalimm say say bitmezz şimdi konu uzaar diyeee :93: o yüzden :9: şaka bi yana yine de bitanedir o :70::38:

hadi gözün aydınn ayşemm :16: çok sevindim darısı c.tesi benim başıma inşallah

demek çıkıntı gördün he :9: bak arkadaş açıklama yapmış oda çıkıntı görmüş ama kızmış hiç belli olmaz:8: sağlıklı olsun da

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallah tebrik ederimmmm

Sosyalim disardayim su anda eve gidince yuklerim ama fotolar cok net degil. Pek anlasilmiyor. Hic durmadi zaten:)
.twinimm ne diyimkii bana kalirsa test yapma daha. Bekle biraz daha. Test yapinca cok umutlanior insan.

Back
X