• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende 1 yıldır folikasit içiyorum iştahta aldı başını gidiyooo tam bırakırım minik kuş gelirrrr

hamişlerrrr bişey sorcam sabah çalışma yaptınızmı sizz fatma yaptı onu biliyomda yahu geceden bile olunca sabah akıp gidiyo sabah yaptınmı yazık o şeylere kalmaz gibi geliyo bi wc de :9:

vixenoznurr nerelerdesin seeen eski topikten konuşurduk senleee hi çgirmiyonn varmı gelişmeeee

Allah iyilik versin kuzum , inşallahhh , fermuarını aç en iyisi :9: canım karnın çıktı mı , benim hep aynı :26:şişlik var sadece

ahhh bu yağmurda evde uyumak vardı şimdii :106:
düğmesini açtım zaten :1:
sedoşum benim karnım çıktı bariz belli sende nasıl çıktıgını anlamıcaksın bi sabah bakmışsın o gaz sandığın göbüş inmemiş.
burda hava kapalı psikolojik bugün ne güzel bi gün diye zorlasam da olmuyo walla :1:
:1::1: lizommm ayakta gitmiyom ilk benim evin ordan geçiyo çünkü çok sakin olur ama geç geldi diye güvenlikler doluştu bi andaaa :53: gece vardiyasındakilerdi heralde ama bizim ordan çıktıktan sonra esenyurta giriyo neyse bişey sölemiyorum amaaa çok kötüüü çokkk :41:

hah şöle perican herşey çok güzel olacakkk ama bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak adına taviz verme canım

sosyalll yumrukmuuuuuuuuuu :9::9::9: adam ne yaptıııı heheheh
kız inmeside ayrı dert haaa :9:
fundam az daha sabret bebişin gelince hiiiç katlanmıcaksın artık her sabah her akşam o yollara :16:

Rüyada memeden süt gelmesi kişinin güzel ahlakı ve dinine olan bağlılığı ile tabir edilir. Bir kimse rüyasında memelerinin süt dolu olduğunu ve sütün de aktığını görürse o kişinin kısmeti açılacak demektir. Karşısına hayırlı kısmetler ve pek çok iyi fırsat çıkacaktır. Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak, yaşlı bir kimse bu rüyayı görürse vefat edecek diye tabir edilir.

:1::1: lizommm ayakta gitmiyom ilk benim evin ordan geçiyo çünkü çok sakin olur ama geç geldi diye güvenlikler doluştu bi andaaa :53: gece vardiyasındakilerdi heralde ama bizim ordan çıktıktan sonra esenyurta giriyo neyse bişey sölemiyorum amaaa çok kötüüü çokkk :41:

hah şöle perican herşey çok güzel olacakkk ama bundan sonra aynı şeyleri yaşamamak adına taviz verme canım

sosyalll yumrukmuuuuuuuuuu :9::9::9: adam ne yaptıııı heheheh
kız inmeside ayrı dert haaa :9:

hatırlamıyorum kısa süreli bi hafıza kaybı yaşadım utancımdan :9:

sedoşum benim karnım çıktı bariz belli sende nasıl çıktıgını anlamıcaksın bi sabah bakmışsın o gaz sandığın göbüş inmemiş.
burda hava kapalı psikolojik bugün ne güzel bi gün diye zorlasam da olmuyo walla :1:

fundam az daha sabret bebişin gelince hiiiç katlanmıcaksın artık her sabah her akşam o yollara :16:

Rüyada memeden süt gelmesi kişinin güzel ahlakı ve dinine olan bağlılığı ile tabir edilir. Bir kimse rüyasında memelerinin süt dolu olduğunu ve sütün de aktığını görürse o kişinin kısmeti açılacak demektir. Karşısına hayırlı kısmetler ve pek çok iyi fırsat çıkacaktır. Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak, yaşlı bir kimse bu rüyayı görürse vefat edecek diye tabir edilir.

lizomm inşallaaah yaaa bende umutla bekliyorummmm

sosyalimmmmm hayır olsu nrüyannn kızzzzz inşallaaaah yorumdaki gibi olur ayyyyyy bebek sahibi olacaksın diyorrrrr :21::21: yakın zamandaaa :32:

yazının aşağısını okumamışım :53: yaşlı bi kimseyse vefat eder diyo bende çok genç sayılmam :9::9::9:

günaydın sedoşummm nasılsın kuzu :29:
iyiyim canııım :122:

Günaydınnnnnnnnnnnn

pericimmmm düzelecekkk ve barışınca sedonunda dediği gibi çokkk güzel olcak herşeyyyy :1: bi sende olmuyo sakın kötü düşünmee

sedommmm :29:

yelize nolduuu sosyalimmm hemen bakıyom gece yazdıklarınaa dün bi girdim şarj bitti bidahada açmadım malummm eşimle güzel anlar yaşamalıydıkkk :9: ölede olduuu ama sabahki minibüs stresi aldı götürdü iyi hallerimiiii
iğrençti yaaa tıklım tıklımmm yanımda oturan kocamaaan iri bi adam tepemdekiler çantasını kolunu kafama koydu :47: bide 15 dk geç geldiii ondan doluştular tabiii normalde ben ilk biniyorum birkaç kişi işe ama bugün fulldüüü :41:

fundoşummm :38: ya öyle tatlı uykum var kii :107:

kız sen her sabah benim çektiğimi çekseydin İstanbul u terkederdin :9: duraktakileri kendimi zombi gibi hissediyorum ama 1 ay sonra insan olucam artıkk :60: zombilikten kurtuluyorum :21:

yazının aşağısını okumamışım :53: yaşlı bi kimseyse vefat eder diyo bende çok genç sayılmam :9::9::9:

hoooooooooooooooooopppp :45: dur bakalımmmmmm ben kabul etmiyommmm bu sözüüüüüüüüüüüü :9::9::9: 5 ay küçüğüm senden üstüme alınırım baaak :60:
Allah korusunnn kızzzzz bebiş çıkacak bak görürsüüüüün ayyy bizim adetlerde yakın kız aynı ay hamile kalsak yaa benoşta tabii onsuz olmazzz ayy yelizdeee :1:
diğer kızlar küsmeyin yaş olarak en yaşlı biziz ya ondan şeyettimm

kızlar bu arada dün bi film izledik mandalinalar ismi kafkasya gürcistan savaşı ile ilgili yeni bir film izleyin mutlaka :5:

iyiyim canııım :122:

fundoşummm :38: ya öyle tatlı uykum var kii :107:

kız sen her sabah benim çektiğimi çekseydin İstanbul u terkederdin :9: duraktakileri kendimi zombi gibi hissediyorum ama 1 ay sonra insan olucam artıkk :60: zombilikten kurtuluyorum :21:

ayy bide hep aynı yüzleri görüyon demiiiii kız sen ist trafiğinin en yoğun olduğu bölgedesin bideeee ben bunu sadece esenyurtta yaşıyorummmm oraya girince gerçek dünya diyom :9::9: biliyosun nasıl sakin bizim oralar yoksa
az kaldıııı ohhhh hem bahara hem işten çıkmana-çıkmama :9::9::9::30:

hoooooooooooooooooopppp :45: dur bakalımmmmmm ben kabul etmiyommmm bu sözüüüüüüüüüüüü :9::9::9: 5 ay küçüğüm senden üstüme alınırım baaak :60:
Allah korusunnn kızzzzz bebiş çıkacak bak görürsüüüüün ayyy bizim adetlerde yakın kız aynı ay hamile kalsak yaa benoşta tabii onsuz olmazzz ayy yelizdeee :1:

kızlar bu arada dün bi film izledik mandalinalar ismi kafkasya gürcistan savaşı ile ilgili yeni bir film izleyin mutlaka :5:

hep birlikte netten çıkmayız artık :1: ayy inşallah fundoşş hayali bile çok hoşşş :16: hemen not alıyorum bugün ayşenin dediği filmi izleriz yarında senin :32:

Allah hayır etsin canımm çok güzel bir rüyaaa , yakın zaman da bebek sahibi olacaksın inşallah yaklaşıyor günleriniizz :66:

bende 1 yıldır folikasit içiyorum iştahta aldı başını gidiyooo tam bırakırım minik kuş gelirrrr

hamişlerrrr bişey sorcam sabah çalışma yaptınızmı sizz fatma yaptı onu biliyomda yahu geceden bile olunca sabah akıp gidiyo sabah yaptınmı yazık o şeylere kalmaz gibi geliyo bi wc de :9:

kız akıp gitmelere falan takılma yaa , her şekilde tutar sen merak etmee , inşallah 14 şubatta öğrenirsin

ahhh :106: sabah yapmamıştım

ya c.tesi bebiş iyi desinde dr. başka bişey istemiyorum inşallah :16:
belin ağrıyor mu lizomm benim ince belim ağrıyor bazen

Allah hayır etsin canımm çok güzel bir rüyaaa , yakın zaman da bebek sahibi olacaksın inşallah yaklaşıyor günleriniizz :66:

kız akıp gitmelere falan takılma yaa , her şekilde tutar sen merak etmee , inşallah 14 şubatta öğrenirsin

toplantı zamanı kızlar hoşçakalın :29:

dimiii sanki siz wc gidip çiş filan yapmadınızzzzzz bendeee yaa :9:
ne ahhh canınmı çektii kıyamammmm :9:

sosyalimmm :58:

ayyy sedomm kız ctesi sende cinsiyet öğrenebilirsin belkiiiiii oyyyy evet önce iyi olması önemli tabiii
kızlar benim görümcemde 12 haftalık bianda çıktı diyo karnım :110:

ağrı hep var sedoşum. yatakta sağa sola dönerken, yataktan kalkmaya çalışırken de bi ağrı oluyo kasıklarımda ve karnımda. Bikere yatakta dönerken sanki karnımın içinden bişey koptu çok korktum. Ama içerde portakal kadar fazladan bişey var normaldir heralde bunları hissetmemiz. o büyürken biz hiçbişey hissetmicezmi :1:
Bideee utanarak soruyorum ama ilişki oluyomu sizde sedoşum. Ben çok zorlanıyorum doktora sormaya da çekiniyorum ama dış bölgede hafif kanama oluyo. Bişey de süremiyorum zararı olur diye.

çok büyükler ya :9: aynı yaşıt sayılırız seninlee , sen 7 aylık altını pisletirken ben dünyaya gözlerimi açmışım :33:

ayy bide hep aynı yüzleri görüyon demiiiii kız sen ist trafiğinin en yoğun olduğu bölgedesin bideeee ben bunu sadece esenyurtta yaşıyorummmm oraya girince gerçek dünya diyom :9::9: biliyosun nasıl sakin bizim oralar yoksa
az kaldıııı ohhhh hem bahara hem işten çıkmana-çıkmama :9::9::9::30:

dimiii sanki siz wc gidip çiş filan yapmadınızzzzzz bendeee yaa :9:
ne ahhh canınmı çektii kıyamammmm :9:

sosyalimmm :58:

evet sizin oralar her yönden çok güzeell :84:

yaptım ama hemen değil 1 saat kalkmadım yerimden :9:

ağrı hep var sedoşum. yatakta sağa sola dönerken, yataktan kalkmaya çalışırken de bi ağrı oluyo kasıklarımda ve karnımda. Bikere yatakta dönerken sanki karnımın içinden bişey koptu çok korktum. Ama içerde portakal kadar fazladan bişey var normaldir heralde bunları hissetmemiz. o büyürken biz hiçbişey hissetmicezmi :1:
Bideee utanarak soruyorum ama ilişki oluyomu sizde sedoşum. Ben çok zorlanıyorum doktora sormaya da çekiniyorum ama dış bölgede hafif kanama oluyo. Bişey de süremiyorum zararı olur diye.

ayy lizom ya bunları yazdıkça ben nasıl rahatladım şimdi :70: o kasılmalar kopmalar olduğu zaman korkuyordum , yatakta bacağımın birini karnıma doğru çekiyorum bazen bir şey olur mu , gülerler diye kimseye de soramadım :26:rahat uyuyamıyorum :84: sen rahat uyuyor musun canımm

:17: evet ama 1 ay oldu bişey yok :37: ayşe de yaşamış zorlanma olayını :78: bence sor dr. a mutlaka önemli lizomm iltihap olmasın

çok büyükler ya :9: aynı yaşıt sayılırız seninlee , sen 7 aylık altını pisletirken ben dünyaya gözlerimi açmışım :33:

evet sizin oralar her yönden çok güzeell :84:

yaptım ama hemen değil 1 saat kalkmadım yerimden :9:

:30: :1: :1::1: :8: yaşıtız tabeeee :1:

uzak ama be sedommm annemler misal uzak napalım diyo gelemediklerinde bahaneleri var herkesin :1:

1saat miii tamam ozaman yaaaa ben direk uyuma pozisyonundayımmm :9:

toplantı zamanı kızlar hoşçakalın :29:
görüşürüz sosyalimm :121: hemen gel yoksa topa tutarız senii :67: :9:

ayyy sedomm kız ctesi sende cinsiyet öğrenebilirsin belkiiiiii oyyyy evet önce iyi olması önemli tabiii
kızlar benim görümcemde 12 haftalık bianda çıktı diyo karnım :110:

ayy inşallah fundoşum ya iyi olduğunu öğreniym :16:

canım karnım çıktı ama karnımın alt tarafının şişmesi gerekmiyor mu :44: hafif bir şişlik var sadece

görüşürüz sosyalimm :121: hemen gel yoksa topa tutarız senii :67: :9:

ayy inşallah fundoşum ya iyi olduğunu öğreniym :16:

canım karnım çıktı ama karnımın alt tarafının şişmesi gerekmiyor mu :44: hafif bir şişlik var sadece

:101: bilmiyorum kiiiii

Back
X