• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Öle olur canım o moralle neler düşünülmez ki :9:

Katılıyorum canım :1:
Sabah yapmak sorun değilde bana sabahın köründe kalkmak sorun bide sonrası duş almak zor :1:

Hee ondann :9:
Bizde yorgunluktan yapmadık :9: bide ben mal gibi takma tırnak yaptım sökecem diye anam ağladı :1:

biz 24 ağustosta nikah yaptık, 31 ağustosta benim memleketimde düğün yaptık 2 eylülde benimkinin memleketinde düğün yaptık, 3 eylülde işlem zar zor tamam :17: otelde oldu bi de :47::17:

yaa işkence resmenn ahhh o ilk aylar ahhhhhh :108:

takma tırnakmııııııııııııı :9: yiyomusun tırnaklarını niye yapıyonnnn
kız ben bidefa bi tırnağıma takmıştım koparıp duruyodum protez yaptırmıtım:9:
ama takma tırnak hemen çıkıyo yaa nasıl okadar zor söktün :9:

ben tırnağıma bakım yaptırmayı unutmuştum :9:

banada takma kirpik yapılmıştı :9::9: yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyo bikaç tane kaldı kopardım baktım kimisi çıkmıyo çok çirkin duruyo kestik makasla :9:

sevindim canım Allah muhabbetinizi arttırsın :16:

dün yelizinkileri konuştuk ya onlar aklınızda kalmış olabilir gençler sıkıntı yok:45:

benayımm dün dedin ya neden ağladın diye balayında çok acıdı kığğızzz :25::17:

fatmam dün sanada yazamadım sen ne yapıyorsun baş ağrın nasıl oldu:26:

sedoşuu özledimm:25:

yelizimmmm:29:

kız ayşemm neredeki :15: temizliği ne yaptı :6:
twinnnn :29::29::29:

hepinize merhaba arkadaşlar:16:

sosyalim kırmızılar geldi çok şükür çok mutluyum:46: yarında doktora gidecem inşallah bide yumurta takibini yapmasını söyleyecem:40:

:53: başım dönüyooooooo :53: :60: :60:

mutlulukcan hadi hayırlısı canım yeni ay yeni umutlar
bu perican nerelerde yaaaa
kız sosyal sabo hiç girmiyoooo :53:

canım biraz kafamda sorular var sana soruyum diyorum sen bilirsin benim doktor sorun yok diyo dediydimya ama aşılama dedi demiştim ben diyorumki aşılama istemedigimi söyleycm dogru olurmu sence

canım ben o kadarını bilemiyorum en iyisini doktor bilir :34: istersen başka doktorlada görüş :26:

Back
X