ne zaman alıp doktora gidiyosun şimdi canımmmm bence herşey yolunda![]()
saat 3.30-4 arası kan tahlili çıkacak onu alıp gidecem işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman alıp doktora gidiyosun şimdi canımmmm bence herşey yolunda![]()
inşallah canım![]()
Masallh kuzumm
Bnde oyleyim bugun
Dünkü tartismadnn sonra galiba bizim duygulr tavan yapti![]()
evet canım 3.30 ta:18::18:3 bucukta cikiodu diminaz kaldi cnmm
Ay bizde boyle olucaz galiba fundosss topikce pinpirikliyiz cnm :97:
doktor dövecek gibi duruyodu vallaHayir sacma olan doktorun ultrasonda bakip bisey soylememesi e senin de orda susman sacma olmuss karsilikli susuşalim diye mi para veriyoz kizzz soyleseydin ya lafinii eeee bebek ne durumda diye sorsaydinn kiz sen de ne cekinmesi dovecek mi sanki![]()
3 bucukta cikiodu diminaz kaldi cnmm
Ay bizde boyle olucaz galiba fundosss topikce pinpirikliyiz cnm :97:
yaa ne oldu ben dün çıktım çerkezköy çorlu bidünya yer gezdim kafa gitti tartıştınızmı ve neden ve durum ne tatlıya bağlandımı bi ev mevzusu yazıyodu ama ani çıkınca okuyamadım tam gelincede kaynamıştı geride kalmıştı
evet canım 3.30 ta:18::18:
doktor dövecek gibi duruyodu valla![]()
ee yakınmı hastane anca gidersin canım neyse az kalmış hemen haber ver bize gelince
kesinlikle twinim eminim bunaaa
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş hazırlanıyım durumdan haberdar ederim sizi gelir gelmez öpüyorum hepinizi iyiki varsınız![]()
sağol twincanım biz serinkanlı olursak hiçbişey olmucak ta senin içinde geçerli buYine ben geldimm
Fatmam kendi dr una gidince sor herseyi ayrica bnce ultrasonla baksin sonucta o yok diye diger dr a gitmissin adam bilgi fln vermems soyle druna
Kizz fundossss napiosun
Yelizim hadi hayırlısı yarin git bi bakalim
Sosyalcan nerdee :44:
Lizcann duzelmiss araniz cok sevindim bi daha bozulmasin araniz inss
fatmacım inşallah sonuçların tertemiz çıkar. ki öyle çıkacak hiç düşünme bunları ben hiç kötü ihtimali düşünmemiştim bile.onları ölçtü galiba ama bana tek kelime dahi söylemedi adam benim doktor olmayınca çekindim bide suratsız bişeydi ağzını bıçak açmadı remen ben şimdi sonuçları alınca kendi doktoruma gidecem ona soracam artık herşeyi inşallah iyidir sonuçlar dua edin:18::18:
inşallah canım benim ben kendi doktoruma ultrasondan bi bakın diycem ama artık o da bakarsa![]()
Cnm bnm hallettik aksam gelince bosuna gerildik cnm buyuk bi eve kiraya cikalm diodu sıkışıgiz diye bn pek istemiyorm diye cikti tartsma cnmm
Aksam dio bosuna uzuyosun bizi diye bnde tamam ddm yeni eve cikicz bi kac aya cnm Allah izin verirse..
Sonrasi tahmin ediyosun cnm![]()
2 gun ust uste oldu![]()
Fundosum yaa progesteron testi varmis 21.gunde bakiliyomus yumlarin catlayip catlamadigina bakmak icin bu ay bnde yaptrcm senden istedimi dr
yaa işkence resmenn ahhh o ilk aylar ahhhhhh :108:
takma tırnakmıııııııııııııyiyomusun tırnaklarını niye yapıyonnnn
kız ben bidefa bi tırnağıma takmıştım koparıp duruyodum protez yaptırmıtım
ama takma tırnak hemen çıkıyo yaa nasıl okadar zor söktün![]()
biz 24 ağustosta nikah yaptık, 31 ağustosta benim memleketimde düğün yaptık 2 eylülde benimkinin memleketinde düğün yaptık, 3 eylülde işlem zar zor tamamotelde oldu bi de
ben tırnağıma bakım yaptırmayı unutmuştum![]()
banada takma kirpik yapılmıştıyıkıyorum yıkıyorum çıkmıyo bikaç tane kaldı kopardım baktım kimisi çıkmıyo çok çirkin duruyo kestik makasla
![]()
sağol twincanım biz serinkanlı olursak hiçbişey olmucak ta senin içinde geçerli bu
fatmacım inşallah sonuçların tertemiz çıkar. ki öyle çıkacak hiç düşünme bunları ben hiç kötü ihtimali düşünmemiştim bile.
bide bişey dolanıyo forumlarda ikili testte çıkan f bhcg değeri bi rakamın altındaysa erkek üstündeyse kız diye benimki tuttu hee![]()
Kız benim tırnak yapım felaket beğenmiyorum tırnaklarda uzamıyo oje falan uğraşmayım dedim ama daha beter oldu japonla yapıştırdı galiba çıkmadı ya tüm gece resmen kazıdım tırnakları
Oda iyiyimişhoş ben yaptırdımda ne oldu
![]()
Kız takma kirpik iyi onu bende yaptırdım yıkarken çıkarmam gerekiyodu unuttum yüzümü yıkayıp mahvettimo kadar para verdim devamlı kullanırım diye
![]()
Fatmam sıkıntı yapma kendi doktorun ilgilenir canım..
Yelizim yarın git bakalım ne diycek kötü oluyo muayene ama yapacak bişi yok ıyyyyyy![]()
Ayşem temizlikçiler bi tuhaf gelip yapmış ya önemli olan o..
Twiinn barıştınızda ev mi değiştirmeye karar berdiniz kız ne güzel..
Benimde hayalim kovaman bi ev almak![]()
Neşeli bir başlık keyifle okudum güzel gülüşler herkese...
Lizim evet cnm ben biraz uzatiyorum bide ustne gidiyorum galiba ama hayat kisaa ne sıkıyosak bu kdr kendimizisağol twincanım biz serinkanlı olursak hiçbişey olmucak ta senin içinde geçerli bu
fatmacım inşallah sonuçların tertemiz çıkar. ki öyle çıkacak hiç düşünme bunları ben hiç kötü ihtimali düşünmemiştim bile.
bide bişey dolanıyo forumlarda ikili testte çıkan f bhcg değeri bi rakamın altındaysa erkek üstündeyse kız diye benimki tuttu hee![]()
Cnm bnm aynen oyleooooo maşallaaaahzaten sonu hep öle tatlı oluyoo bu kavgalarınnnn
baharda taşınman daha güzel tabi kuzum istediğiniz gibi bi ev bulursunuz umarım güney cephe bak mutlaka tamammı kuzey olmasın
onu ben duydum ama hiç bilmiyorum nasıl bişey ve hiç istemedi benden aslında ne güzel çatladımı çatlamadımı hep soru işareti yaaa
benden dr. film istedi canım bende heyecanla onu yaptırmak istiyommm
Kız benim tırnak yapım felaket beğenmiyorum tırnaklarda uzamıyo oje falan uğraşmayım dedim ama daha beter oldu japonla yapıştırdı galiba çıkmadı ya tüm gece resmen kazıdım tırnakları
Oda iyiyimişhoş ben yaptırdımda ne oldu
![]()
Kız takma kirpik iyi onu bende yaptırdım yıkarken çıkarmam gerekiyodu unuttum yüzümü yıkayıp mahvettimo kadar para verdim devamlı kullanırım diye
![]()
Fatmam sıkıntı yapma kendi doktorun ilgilenir canım..
Yelizim yarın git bakalım ne diycek kötü oluyo muayene ama yapacak bişi yok ıyyyyyy![]()
Ayşem temizlikçiler bi tuhaf gelip yapmış ya önemli olan o..
Twiinn barıştınızda ev mi değiştirmeye karar berdiniz kız ne güzel..
Benimde hayalim kovaman bi ev almak![]()