- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
Günaydın benaycan
hemen sorunu cevaplayım. yum zamanı 2 gün falan kasık ağrım olmuştu. tarif etmek gerekirse eğildiğimde mesela doğrulurken zorlanıyodum fazla geriliyomuş gibi oluyodu. hafif de bi adet sancısı gibi sancı olmuştu ama çoook hafif. hesapladığımda tam da yum zamanı oldu bu ağrı. ama o iki gün ilişki olmadı öncesinde ve sonrasında oldu.
Bugün o kadar kötüyüm kiii biriyle konuşmaya kalksam gözlerim şarıl şarıl akıcak. Gittiler çok zor ayrıldımuyurken sarııldım öptüm bebeğim beni bırakıp gitcekmisin dedim uyku haliyle bi sarıldı boynuma sımsıkı içim gitti
offf
![]()
Lizim Allah kavuşturaun canım çok zor iyi bilirim çünkü benim ablamda yurt dışında.. Yinede sizler gelip gidebilirsiniz uzakta olsa daha kötüyü düşün canım.. İnşAllah çokta kalmazlar
Inss benayimmm. Bu ay minigin gelirr gobusune yerlesir ins.
Belirtilre gorede cok yorum yapmak istemiorum aslinda. Herkeste farkli belirtiler oluyor. Sonraa birbirimizi cok gazliyoruz zatenbu ay hayirliysa gelsin benayimm.
Yaa folik asiti onceden icmek daha iyiymis. Depolarin dolu olmasi lazimmism cocuk direk depolara saldiriyor cunku
Gunaydin lizooo,Allah tez zamanda kavustursun sizi yine ins![]()
Aminn canımmm inşAllah ama pek umutlu değilim nedense..
Sen böle deyince pişman olurum ben ya
Ayşemmmm kızzz siz ihlas marmarayamı geldiniz yakuplu ozamaaan dimiiii benim ark. da otarafta oturuyor estonda
toriumun karşı tarafı tabii e-5 den gelmişsiniz canım bizim ordan değil tam trafiğe girmişsiniz yaniiii
benoşumm bende bırakmıyorum ilacı sanırım o beni gripten filanda koruyor ben normalde hemen kapar ve atlatamam çok şükür bu kış hiç grip olmadım ona bağlıyorum çünkü sedom demişti birdefa onu bırakınca grip oldum ben diye
lizommm Allah kavuştursun tez vakitte be canımmm uzun sürelimi kalacaklar yani temelli ordalarmı artık yaa çok zor ne desem boş yeğenin senden uzakta büyücek her anını göremiyeceksin
bu arada benoşummm bu kasık ağrısı bendede oluyor hep yum. zamanı şiddetli sonrada devam ediyoo çok umutlandırıyor insanı yani bende yaşadım ama inşallah seninki bebiştendirrrr![]()
İnşAllah canım.. Benimde belirti arayıp boşa çıkma o kadar çok oldu ki kızları merak ettim ama benimki öle değil o yüzden rahatım
Hayırlısı önce inşAllah bekletmeden gelir canım hepimizinki tabikiii