• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bende iyiyim canım çok şükür senin kilonda iyi canım sonuçta sen bizden öndesin ay olarak:34:
kız ne kadar varki aramızda ne güzel sen hiç almamışsınn
Sem zayif hamis kalmissin o yuzden senin icin avantaj lizomm. 5 aylik olacaksin nerdeyse toplamda 6 kilo almissin yine iyi.
Ben 55 kiloyla evlendimm o zaman cok cirkindim yaa boyum uzun yaa 55 kiloda ruh gibi olmustum. Evlendim 62-63 oldum. Hamile kalmadan demir hapi folik asit b12 yi falan ictim. 65-66 lara ciktim. Oylede hamile kaldim.
çok zayıflıkta iyi değil aslında canım bende 50 yken iskelet gibiydim gelinliği 15 gün önce aldım düğünden düğün günü rezillik yaşadım resmen straplez ya düştü hep :50: çamaşırıma diktik düşmesin diye anca idare etti :1: stresten o kadar zayıfladım.
benim 63-64 canım hiiç inmiyo artıkkkk
evlenmeden hep 57-58 dim :77:

58 çok güzel bi kilo fundamm ne yukarısı ne aşağısı hafif balık hemde zayıf görünümlü :9: ne güzel anlattım :1:

çok zayıflıkta iyi değil aslında canım bende 50 yken iskelet gibiydim gelinliği 15 gün önce aldım düğünden düğün günü rezillik yaşadım resmen straplez ya düştü hep :50: çamaşırıma diktik düşmesin diye anca idare etti :1: stresten o kadar zayıfladım.

58 çok güzel bi kilo fundamm ne yukarısı ne aşağısı hafif balık hemde zayıf görünümlü :9: ne güzel anlattım :1:

58 diiim :9:amaa şimdi değilll :9:kız bende düğün zamanı çoook zayıflamıştımmmm
balık etli değildim kız zayıftım bildiğin boyumla orantılıydı:1:
hamile kalmak için o kiloya dönmem lazım aslında ama gitmiyoo :1:

kuzum bir ay var aramızda. ben hamilelikten önce yani evlendikten sonra baya aldım evlenmeden önce bende 57 falandım ama evlilik bana baya yaradı:9::9:
kuzum benim iştah problemim var ondan alamadım hatta bebiş beslenemiyo mu diye içim içimi yiyiyo:18::18:
58 diiim :9:amaa şimdi değilll :9:kız bende düğün zamanı çoook zayıflamıştımmmm
balık etli değildim kız zayıftım bildiğin boyumla orantılıydı:1:
hamile kalmak için o kiloya dönmem lazım aslında ama gitmiyoo :1:
kuzum bence hiç kasma kendini o kiloya düşecem diye ben 68le hamile kaldım baksana:27::27::9::9:

Son düzenleme:
kuzum ben hamilelikten önce yani evlendikten sonra baya aldım evlenmeden önce bende 57 falandım ama evlilik bana baya yaradı:9::9:
kuzum benim iştah problemim var ondan alamadım hatta bebiş beslenemiyo mu diye içim içimi yiyiyo:18::18:

kuzum bence hiç kasma kendini o kiloya düşecem diye ben 68le hamile kaldım baksana:27::27::9::9:

bende kalıyım hiiç önemli değilll sonra veririz vermesekte miniğim gelsin yeter :116:

Bende 60 kiloydum simdi 62 -63 varım

Fatma canm umarm sende iyisindir :16:
Bende bazen çok yiyiyorum bazen zorlaa çok kötü oluyor ya

miniğinde 150 grammışşşş :9::9: yaa 3 ayda gayet normal aldığınız kilolar canlarımmmmm
peki kızlar göğüsler kocaman oluyormuş doğrumuuuuu

senin kilonda iyiymiş canım:34:
bende iyiyim canım çok şükür.
zorla yemek gerçekten kötü oluyor canım bazen bişey istiyo bi heves yapıyorum yada alıyorum ama iki lokma yiyiyorum tamam yetiyo:50:

[UOTE=sedgn;34127480]Bende 60 kiloydum simdi 62 -63 varım

Bende bazen çok yiyiyorum bazen zorlaa çok kötü oluyor ya[/QUOTE]

Sende cok iyisin canimm. Seninle ayni almisiz hatta:1:
Her aya 1 kilo hakkimiz varmis. En ideal kiloda toplamda 11 kiloymuss

[UOTE=sedgn;34127480]Bende 60 kiloydum simdi 62 -63 varım

Sende cok iyisin canimm. Seninle ayni almisiz hatta:1:
Her aya 1 kilo hakkimiz varmis. En ideal kiloda toplamda 11 kiloymuss[/QUOTE]

yaa senle sedoş aynı hafta doğurcaksınızzzz çok kıskanıyorum siziiii
ayyy hamişler var şuan sadece ben çıkıyorummmmmmm :84:

miniğinde 150 grammışşşş :9::9: yaa 3 ayda gayet normal aldığınız kilolar canlarımmmmm
peki kızlar göğüsler kocaman oluyormuş doğrumuuuuu
Olduu ama degismediii ,ayy fundosum degismesinn yaa :17:
senin kilonda iyiymiş canım:34:
bende iyiyim canım çok şükür.
zorla yemek gerçekten kötü oluyor canım bazen bişey istiyo bi heves yapıyorum yada alıyorum ama iki lokma yiyiyorum tamam yetiyo:50:

Aynen canm insan kendini kötü hissediyor ama sarimsakli yogurt nane biber soslu makarna da olmuyor nedense bide acı yiyince olmuyor :29:
Fatmacan senin gogusler degistimi :93:

Diğer hamisler siz de oldu mu ?

Olduu ama degismediii ,ayy fundosum degismesinn yaa :17:

Aynen canm insan kendini kötü hissediyor ama sarimsakli yogurt nane biber soslu makarna da olmuyor nedense bide acı yiyince olmuyor :29:
Fatmacan senin gogusler degistimi :93:

Diğer hamisler siz de oldu mu ?

değişti canım ya malesef 85ten 90a çıktı:17::17:

Back
X