• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

İyiyim çalışıyrum canımm sen ?

Aminnnn canım inşAllah ama ne bilim her ay belirti yaşayıp fos çıkınca ümitli değilim.. Geçti gitti gibide zaten ağrı hayırlısı hakkımızda :9:

Hadi yaa o zaman benimde hemen almam lazım neler aldın ?

Aaa süper haber ben face den anlamıştım zaten ama yazamamıştım :9:

Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım
Hobaaa :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64

Kasık ağrın nasıldı peki hep mi oldu ?

ben domates salatalık tatlı biber maydonoz aldım soğan da alıcam bide hazır toprağıyla birlikte satılan küçük dereotlarından:1:
hepsinden balkonuma1 er saksı yapıp yetiştirdiğim fideleri eşimin köyündeki bahçesine ekicem. tabi bunu duyan herkes babanneden bende yer istiyorum dedi bana ne kadar yer kalır bilemiyorum kıskanç hepsi yahuu :19:

iyiyim çalışıyrum canımm sen ?

Aminnnn canım inşallah ama ne bilim her ay belirti yaşayıp fos çıkınca ümitli değilim.. Geçti gitti gibide zaten ağrı hayırlısı hakkımızda :9:

Hadi yaa o zaman benimde hemen almam lazım neler aldın ?

Aaa süper haber ben face den anlamıştım zaten ama yazamamıştım :9:

Rabnim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canım
hobaaa :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64

kasık ağrın nasıldı peki hep mi oldu ?

canım sağolasın kasık ağrım bir hafta sürdü canım allah sizede nasip etsin canlarım....

evet canım inanmadım 5 tane arka arkaya test yaptım hepsinde çıktı

Aaa hayirli olsun cansucummm,cok sevindimm. Topigimiz bereketlendii yine masallahh.

Twinim geldim.az once isim vardi.cikmak zorunda kaldim. Sen gelince fotonu koy.bekliorum ben:1:

Funda bence aksam gelir anca. Kendine gelmesi falan zaman alir yine. Allah yardimcisi olsun.

amann ben artık belirtiyi falan aştım gelirse gelirrr gelmezse hayırlısı :32::32: sence çok takılma bence belirtiye :8:

Kız ne belirtisi şimdiye kadar arasımda ne oldu.. O yüzden rahatım.. Sadece ağrı beni rahatsız etmişti ama onuda düşünmüyorum bu ay hiç olmadığım kadar rahatım :1:

ben domates salatalık tatlı biber maydonoz aldım soğan da alıcam bide hazır toprağıyla birlikte satılan küçük dereotlarından:1:
hepsinden balkonuma1 er saksı yapıp yetiştirdiğim fideleri eşimin köyündeki bahçesine ekicem. tabi bunu duyan herkes babanneden bende yer istiyorum dedi bana ne kadar yer kalır bilemiyorum kıskanç hepsi yahuu :19:

Aman duymaya görsünler zaten boşverr olduğa kadar olur.. Saksıda olmaz mı kız :) balkonunda kalsın işte

Kız ne belirtisi şimdiye kadar arasımda ne oldu.. O yüzden rahatım.. Sadece ağrı beni rahatsız etmişti ama onuda düşünmüyorum bu ay hiç olmadığım kadar rahatım :1:

Aman duymaya görsünler zaten boşverr olduğa kadar olur.. Saksıda olmaz mı kız :) balkonunda kalsın işte

dedim ya kız 1 er tane saksıya ekicem onlar balkonumda kalcak. fazlasına eşim izin vermiyo benmi oturcam balkonda saksılar mı diyo :1:
ayaş domatesinin tohumlarını bulabilsekkk offfffff kokulu kokulu :23::23: sen ne ekceksin benoşum

Aa superr tupleri acikmisss. Ins sancisida hemen gecerrr. 2 ayda hemen gecer ztn. Hem biraz kafasii bosaltirrr. 2 ay sonra gelsin bebislerr
Sosyosumm sana nereden ulastikiiii

2 ay vermemiş kız ben öyle anlamışım :1: sanırım 2 ay olmazsa gel demek istemiş :1: bende cep no su vardı canım oradan ulaştım :40:

canım sağolasın kasık ağrım bir hafta sürdü canım allah sizede nasip etsin canlarım....

Amin canım aminnn inşAllah ;)

dedim ya kız 1 er tane saksıya ekicem onlar balkonumda kalcak. fazlasına eşim izin vermiyo benmi oturcam balkonda saksılar mı diyo :1:
ayaş domatesinin tohumlarını bulabilsekkk offfffff kokulu kokulu :23::23: sen ne ekceksin benoşum

Ayy ne güzel olur ama işte bulunur mu sen bulunda ben zor..
Canım ben nane kekik dereotu ve domates istiyorum :))
Balkonum çok küçük benim

tüpler açık çıkmış, sancısı çokmuş yalnız, 2 ay korunma vermiş dr.

Aaa süpeerr açık olduğu belliydi haydi şimdi gelsin bebişleri.. Korunma olmamasıda güZel ağrısı hemen geçer inşAllah ;)

Akşama gelir nasılsa

Amin canım aminnn inşAllah ;)

Ayy ne güzel olur ama işte bulunur mu sen bulunda ben zor..
Canım ben nane kekik dereotu ve domates istiyorum :))
Balkonum çok küçük benim

Aaa süpeerr açık olduğu belliydi haydi şimdi gelsin bebişleri.. Korunma olmamasıda güZel ağrısı hemen geçer inşAllah ;)

Akşama gelir nasılsa

yakında fundoştan ve yelizden güzel haberler gelir :32::32::32:

Himm anladim cnmmm
Inss bu ay Gelir bebisiii. Sancisi niye oluyor sosyalimmm.

kasık ağrısı olur kuzum önce anestezinin etkisiyle hissetmez ama sonra ağrır, diğer taraftan 2-3 günde bel ağrısı çeker az birazda kanaması olur, sonuçta rahim ağzına hem yabancı bi cisim sokuyorlar hemde sıvı veriyorlar normal yani :34:

ayyy çok korkuyodu sonunda bitti demek inşallah bidahaki ay güzel haberler verir bize artık
sosyoş kızz forum dışında da telde mi konuşuyonuz siz bak kıskandım :9::9:
benoşum ben bulursam sana da gönderirim kız sen iste fide yapar gönderirim :1::23:

ayyy çok korkuyodu sonunda bitti demek inşallah bidahaki ay güzel haberler verir bize artık
sosyoş kızz forum dışında da telde mi konuşuyonuz siz bak kıskandım :9::9:
benoşum ben bulursam sana da gönderirim kız sen iste fide yapar gönderirim :1::23:

konuşmuyoruz telde kız böyle acil durumlarda haber alıyoruz sadece birbirimizden :1::1::1: burada konuştuğumuz yetiyor sabah 8 de başlıyoruz akşam yatana kadar zaten buradayız :9:

Back
X