• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tsk ederim melekcim, amin insallah darisi istegenlerin basina, sizin icinde dua ediyorum...
evet sorun var hala...üc ayd degisitigi, kendini yeniliyormus..belki o sebeb olmustur, ama 8 aydir esim hap aliyor (günde 5 kere)

amin insallah canim...
darisi tabide en kisa zamanda sizin basiniza
en son testinizde kaçtı peki sayınız hızlı hareketliniz:26:
çok şanslısın çook şükret inş 9 ay boyunca hiç bırakmaz bebişin seni:emir_bebek::emir_bebek:

Kizlarr doktordan simdi ciktimm. Erkekmis. Tam acip gosterdi bu seferr:)

Demek oğluş geliyo kesin değildi bi ümit dedim ama olmadı :9: sağlıkla gelsin yeter ki.. Hadi artık alışverişe başlarsınız ne güzel :1:

Aysemmm oglusun mu geliyorrr :nazar: erkek adam sonucta gec bile kaldi gosterecek tabi kiii benim tahmin tutmadi ama ben kiz demistim:1:

Bence senin tahminlerin tutmasın :60:

nee kiz miii:1: kimin kizi olursa direk atlayacam artikk:1: bana bi gelin lazimm:9:

O kişi seve seve ben olabilirim ama erkek olur kesin benim ki :1: hele bi olsunda zatn kız erkek hiç fark etmez :1:

Fundoscan gorusuruzz:3:
Benayyyyy nerede kiggizzzz:53:

Kız çok yoğundum arada giriyodum aynı sayfayı okuyamadan geri çıkmış oluyodum ancak gelebildim şimdide yemek yapıcam :9:

Demek oğluş geliyo kesin değildi bi ümit dedim ama olmadı :9: sağlıkla gelsin yeter ki.. Hadi artık alışverişe başlarsınız ne güzel :1:

Bence senin tahminlerin tutmasın :60:

O kişi seve seve ben olabilirim ama erkek olur kesin benim ki :1: hele bi olsunda zatn kız erkek hiç fark etmez :1:

Kız çok yoğundum arada giriyodum aynı sayfayı okuyamadan geri çıkmış oluyodum ancak gelebildim şimdide yemek yapıcam :9:

Olsunda aysem kiz erkek farketmez verdim gitti kizi
Benayin oglu olacakmis zaten:36::35::33::32:

evet benos herkesin bi umidi vardii:1: amin canimm. darisii bu ayy sana insallahhhh:16:
tamam benos senide yazdimm. ama senin oglun olacak gibi hissediorumm. yeloyadaa oglan diorumm ama sosyosun kizi olacakkk:1: ve benim olacak:1::1:

twincann bugun yazmissin. gecmisi simdi okuyorumm.artik denk gelince foto koyarsin cnm:34:

evet benos herkesin bi umidi vardii:1: amin canimm. darisii bu ayy sana insallahhhh:16:
tamam benos senide yazdimm. ama senin oglun olacak gibi hissediorumm. yeloyadaa oglan diorumm ama sosyosun kizi olacakkk:1: ve benim olacak:1::1:

twincann bugun yazmissin. gecmisi simdi okuyorumm.artik denk gelince foto koyarsin cnm:34:

Hayırlısı artık kuzum..
Bu arada sen ovü testiyle yaptıydın ya test hamilelik öncesi ne zaman yaptıydın koyuluk nasıldı ?

hicbir yere gidemezsinizz:1: hele benoss senn calistigin yeride biliorum.:1: gerekirse atlar malatyayada gelirimmm:9:

Anaaammm desene çare kalmadı :9:
Seni kırcağımıza kafamızı kıralım :9:

Sosyal tamamdır can burdayız durmak yok yola devam :60:

Fatma evet hemen gel lütfeennn
Zaten fatma ve seda da erkekse burayı gelenin erkek bebeği oluyo topiği yaparız :9:

Hayırlısı artık kuzum..
Bu arada sen ovü testiyle yaptıydın ya test hamilelik öncesi ne zaman yaptıydın koyuluk nasıldı ?

Anaaammm desene çare kalmadı :9:
Seni kırcağımıza kafamızı kıralım :9:

Sosyal tamamdır can burdayız durmak yok yola devam :60:

Fatma evet hemen gel lütfeennn
Zaten fatma ve seda da erkekse burayı gelenin erkek bebeği oluyo topiği yaparız :9:

amin cnm.ovu testini 23. gunde yapmistim. ikinci cizgi silik cikmisti cnm. ogun aksam gebelik testi yaptim oda silik cikti.

Back
X