- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
bende hep oyle diyordum benosumm. insan birsey almaya kiyamiyor. ben 4bucuk kilo almisim,4 ayda. hicbirseyim olmuo artik![]()
kasiginda agirlik var mi cnm? ins mide bulantin olmaz cnm.
ya et salata ve meyve.. bunlar cok onemli.benim doktor ayda 5 kilo et yemen lazim dedi. butun hamur islerinden uzak dur dedi. hele kahvaltida recel falan sakin yeme.boyle seylerin cocuga bi faydasi yok sadece sana kilo olarak donecek seyler,bos yere agirligini arttirirsin dedi. birde makarna,pilavida haftada 1-2 ye dedi.oda az porsiyon seklinde.ekmekte ayni sekilde.gunde 2 porsiyon meyve demisti.ikiden sonrasi sekere donusuyormus. ben bazen 3-4 mandalina yiyorum mesela.o iyi degilmis. yiyebildigin kadar salata ye dedi.he birde haftada 2 balik.
badem cevizide cok abartmadan ye dedi. hergun ama az az ye dedi. hergun 1 yumurta cok pismis.
simdilik aklima gelenler bunlar cnm. hatirladigim zaman yazarim yine. zaten doktorunda sana bunlarin hepsini soyleyecektir. doktora gidene kadar idare eder seni:)
fundamda hayirli haberlerle gelir insallahhh.
sosyalimide merak etmeye basladim. gerci disarida isleri vardir belki,anca aksam gelir..
Benim ağrım genelde sağda kasık yerinde tam karın bölgesinde oluyo canım..
Evet kıyafet olmaz çok yiyoruz galiba..
Ben normalde 55 kiloydum sırf habri alınca gidip baskül aldım bi çıktım 57 şok oldum yıllardır görmediğim bir kiloyu gördüm :)
Bilgi için çok tşk ediyorum canım ayda 5 kilo mu :) kız ben o kadar eti nasıl yiyim.. Balık zaten seviyorum yumurtada öle
Ceviz badem aldık zaten ama ben sanırım çok yiyorum :) azaltayım meyvede aklıma gelirse yerim..
Ekmek normalde zaten yemiyorum sadece kahvaltıda yada iş yerine kahvaltı niyetine ekmek arası bişiler götürürsem öle. Dikkate alıcam canım çok saoll
Oncelikle gecmis olsun kuzu bol bol vitamin al islaklik artmis iliskliyi bos gecirme derim 3 gunnust uste olsun esine kahvevyap mutlakw amin canim insallah rabbim ne derse o olur
Fundosum mutlaka bize haber ver cokncok slmmsoyle onu cok sevdigimizide soyle
Bu arada sabah yine leke geldi kizlar doktora gittim degerim 63 olmus doktor cok iyi dedi progestan verdi onu ictim iyice aptallastim alinti yapamadimmo yuzden cokmfazla herkese tsk ederim bu arada iyi ki varsiniz
Sosyalimm çok güzel haber hadi bakalım sıpa yavaş yavaş büyümeye başlamış ne güzel.. Lekelere takılma sen iyi düşünüyoruz biz..
Funda acaba ne yaptı ?