• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalimm progestan ne işe yarıyor
bide şekersiz türk kahvesi yarım saat önce ölemi o ne iye yarıyodu cano:17:
yastık takviyesi yapıldı yatak yanına:1: başka:44:

Ayşemmm Allah razı olsunnnnn kimbilir tek atışla 12 yi vuriruz bu gece::1:
ama olursadaa seedom sayesindee sesini duymak öle iyi geldikii
benoşş kıza daha açıklama yapar yapmaz bide sanal arkadaşlık diyemedim ulaşamıyorimdaa dedim hemen tel aldı eline hastanedeler arayalımm dedii
açtı ., seldanın ark. Funda burda:28: patt tel elimdee:53:

Lizommm erkek anasıı alacan tabi kilo tosunun alıyoo öle düyşünme yaa üzme bizi yürüyüş iyede abartma kızz

insallahh fundam insallahh..sen bu geceyi ve yarini bos gecme:)
sedom baska ne soylediii:) pazartesi mi eve cikacakk.

lizomm sikma canini ben nerdeyse 5 kilo aldimm:) sonra verecez bu kilolari insallah.

turk kahvesi spermlerin hizlanmasi icin cnm.

progestonda kan sulandirici miydi neydi. bizim tanidiktada lekelenme olmustu. doktor ondan verdi.

Ayşemmm Allah razı olsunnnnn kimbilir tek atışla 12 yi vuriruz bu gece::1:
ama olursadaa seedom sayesindee sesini duymak öle iyi geldikii
benoşş kıza daha açıklama yapar yapmaz bide sanal arkadaşlık diyemedim ulaşamıyorimdaa dedim hemen tel aldı eline hastanedeler arayalımm dedii
açtı ., seldanın ark. Funda burda:28: patt tel elimdee:53:

Lizommm erkek anasıı alacan tabi kilo tosunun alıyoo öle düyşünme yaa üzme bizi yürüyüş iyede abartma kızz

Süper olmuş saolsunlar aramışler genede..

Kız olur inşAllah sen içini ferah tut..
Kahve hareket sağlıyodu galiba..
İki kaşıkta pekmek ver :1:
Ben iki yastık koydum bu ay popişim altına ama :9:

Bide canım kenzül arş duasının uzun olanını oku çok uzun 5-6 Sayfa galiba yarım saat sürüyodu ama okuması kolay..
Ayaklarımı ben yatağın başına koyuyordum havada kalıyodu yorulmuyodumda :1:

Süper olmuş saolsunlar aramışler genede..

Kız olur inşAllah sen içini ferah tut..
Kahve hareket sağlıyodu galiba..
İki kaşıkta pekmek ver :1:
Ben iki yastık koydum bu ay popişim altına ama :9:

Bide canım kenzül arş duasının uzun olanını oku çok uzun 5-6 Sayfa galiba yarım saat sürüyodu ama okuması kolay..
Ayaklarımı ben yatağın başına koyuyordum havada kalıyodu yorulmuyodumda :1:

ayaklari yatagin basina koymak iyiymis yaa:1: fundam sende bu aksam oyle yap:)

Hee tamammm kız başlığa bikez koydum üşüdüm:1: yastık koyim bu defada kahve iyiimşişşş yapimmm
pekmezde veriim normalde kasık ağrısı gelmmeli bugün ama yokkk
kızzz ben o duaya baktımmm uzin ama öle 5 6 sayfa değil tam 1 sayfaa onu okudum amaa

Ayşem çok üzüldü midesenden rahatsızlandı dedim yaaa herkes perişan halde hem üzüldü hemde düşündüğümüz için çok muutlu oldi yaa
suni sancı vermişler kaç gündür olmamışe bi sorun varmış .. bugün olmuş
rahimi temizlemişler iyice korunmayı sormamış
ptesiye kadar birdayım galiba dedi
Sesinde güzelmiş ddiyo o halde bile:1: gripim kızz neresi güzel dedim çok tatlı yaa canım sedommm

Hee tamammm kız başlığa bikez koydum üşüdüm:1: yastık koyim bu defada kahve iyiimşişşş yapimmm
kızzz ben o duaya baktımmm uzin ama öle 5 6 sayfa değil tam 1 sayfaa onu okudum amaa

Ayşem çok üzüldü midesenden rahatsızlandı dedim yaaa herkes perişan halde hem üzüldü hemde düşündüğümüz için çok muutlu oldi yaa
Sesinde güzelmiş ddiyo o halde bile:1: gripim kızz neresi güzel dedim çok tatlı yaa canım sedommm

o halde bizi dusunuyor canim sedommm,
sezaryanla alinmamis yani,suni sanci verildigine gore. korunma verilirse bile insallah 2 ay falan der doktor.hem sedoda biraz kafasini dagitirr.

fundam kenzul ars in uzun olani var birde. sen onu oku.

Yalnız kızlar sizi sordu yaa varmı bişey diye çok utandım ordaa sosyaalle benay derken ordakiler o ne bee der gibi bakacak diye uzaklaştım hemen:27::52:

sosyal ve benay mııı kız böyle isimler var ama utanmasaydın :9:

sedommdann iyi haber geldi sonunda cok sukur..o iyi olsunda Rabbim daha ona ne bebekler verecekk..vala icim biraz olsun rahatladii.
bende onu cok opuyorummmmm tatli yanaklarindann. bir anca toparlanip guclu sekilde aramiza gelecek. sedomuz inancli ve cok guclu. esininde destegiyle bu sureci daha kisa surede atlatacak.

sosyalimmm masallah degerin cok guzell. minigin sana simsiki tutunmuss:nazar:
sen o lekelenmelere hic kafani takmaa,ilacta vermis ztn doktor. onlari kullaninca hicbiseyin kalmaz evelallah:34: ben hissediyorum minigin seni birakmayacak:16:

öyle mi dersin ayşemm inşallah sağlıklı sıhhatlı olsunda Rabbim ne derse baş göz üstüne :16:

Oyyy sosyalimmm hemencik yazim dedimmm telden evdeyim şimdiii
değerin artmışşş:21::21::21: ohhh çok şükürrr Allahımmm hiçbi sorin olmadan doğumunu nasip etsinnn inşallahhh

evet canım artmış çok şükür sabahları günaydın şakası yapıyor sanırım sıpa :33:

canım bebeğin tutunmasını sağlıyor, şekersin türk kahvesi 1saat önce ilişki sırasındada totona yastık koy canım ben öyle yapmıştım :17:

progestan beni aptallaştırıyor kızlar oturduğum yerde biraz önce uyumusum:53:

fundam yaa guldurdun beni:1: neyse bu aksam birde benosun hatri icin yap:1:

sosyosum gelmisss:38: canim anlatsana ya cift cizgiyi gorunce ne hissettin. hic konusamadik

ayşem hiç bir şey hissetmedim desem hani ilki iyi sonlanmadı ya hemen duaya başladım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip et dedim sürekli, sonra iğneye başladım o kadarr kuzum :17:

Ayyemin duygusallııı bitiriyo beniii:29:
doğru kızz bu isimler nekii ama utandım iştee :1:
ayyy kahve süpermişşş kısmet bakalımmm bide böle deneyekkk hayırlısıı
duayı arıyom hemen kızlarr:54:
haa evett doğum yaptımmm fundamdedii soramadım detayı tabi erkekmiş dedi çok fena oldummm işallah yine olacak çok ssağlıklı bi oğlu olacak

ayşem hiç bir şey hissetmedim desem hani ilki iyi sonlanmadı ya hemen duaya başladım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip et dedim sürekli, sonra iğneye başladım o kadarr kuzum :17:

Ayyemin duygusallııı bitiriyo beniii:29:
doğru kızz bu isimler nekii ama utandım iştee :1:
ayyy kahve süpermişşş kısmet bakalımmm bide böle deneyekkk hayırlısıı
duayı arıyom hemen kızlarr:54:
haa evett doğum yaptımmm fundamdedii soramadım detayı tabi erkekmiş dedi çok fena oldummm işallah yine olacak çok ssağlıklı bi oğlu olacak

bu sefer daha tecrubelisin sosyalim.ilkinde boyle bi sikinti oldugunu bilmiyordunki.icin rahat olsun. bebesimle birlikte dua ediyoruz sana canim arkadasim:16:

sedomun icide tertemiz olmustur. dogumda rahim kendini yenilermis zaten. bi kere hamile kaldi yine kalirr. daha ne ogluslari kizlari olacak. bu sinavdan Allah'in izniyle cok basarili ve dahada guclenmis halde cikacak.

sen bu aksam hic kendini kasma fundam.rahat rahat takil. uyarilari dikkate al sadece:1:

Canlarimmm gizlice giriyorum yine okudum selda mi yazayim dedimm..cok duygulandim Rabbim bi daha bebis nasip etsinn ikiz olsun hemde Allah yardimcisi olsun ..kuzumm yaa nasil buyuk yurekli bi kizzz yaa
Sosyalimm cok sevindimm inss boyle guzel yukselirrr degerin ..masallah
Benosumm bnm ben hala saskinim ya ikinzn ayni anda haber vermesine
Fundosummm bnm Allah razi olsun seldadn haber vrrdin bize yuregimize az da olsa su serptin..kuzu bu ay olckk inss senin :16:

ayaklari yatagin basina koymak iyiymis yaa:1: fundam sende bu aksam oyle yap:)

Ama havaya kaldırımca yoruluyodum ne yapim :9:

Ayşemmm sence been yapmamış olabilirimmi bunii kız silkeleme bile yaptık eşimlee:1::1: olmadıı:50:

Yap yap üzerine battaniye ört üşümezsin benim üstümü eşim örtüp gidiyodu gece yataken uyandırıyodu beni sabaha kadar yatıyordum.. Bu ay ilk defa silkelenmede yaptık bak hatırlattın :9:

Sedada komik kız yaa o halinde bile ne düşünüyo güldürdü beni sesinde güzelmiş :1:
Ama böle sen anlattıkça şükür diyorum çabucak atlattı oazartesi gelir Aramıza inşAllah..

sosyal ve benay mııı kız böyle isimler var ama utanmasaydın :9:

öyle mi dersin ayşemm inşallah sağlıklı sıhhatlı olsunda Rabbim ne derse baş göz üstüne :16:

evet canım artmış çok şükür sabahları günaydın şakası yapıyor sanırım sıpa :33:

canım bebeğin tutunmasını sağlıyor, şekersin türk kahvesi 1saat önce ilişki sırasındada totona yastık koy canım ben öyle yapmıştım :17:

progestan beni aptallaştırıyor kızlar oturduğum yerde biraz önce uyumusum:53:

Kız olsun yeter ki şu riskli dönemlerin geçsin.. Bebek için yapılan her iş kutsaldır :9:

Canlarimmm gizlice giriyorum yine okudum selda mi yazayim dedimm..cok duygulandim Rabbim bi daha bebis nasip etsinn ikiz olsun hemde Allah yardimcisi olsun ..kuzumm yaa nasil buyuk yurekli bi kizzz yaa
Fundosummm bnm Allah razi olsun seldadn haber vrrdin bize yuregimize az da olsa su serptin..kuzu bu ay olckk inss senin :16:

hosgeldin twincann,evet fundamin sayesinde rahatladik birazz:36:

Canlarımmm seldamla konuştummmmm:16: nasılll mutlu oldu anlatamammm bebeği oğluşunu :14: almışlar ama inanın o çok güçlü ve çok iyi
Sizlere çook selamı var ve çok sevdiğini söyledi tek tek sordu bende sosyalle benoşu söledimm nasıl sevindi varyaaa oyy yerim ben onlarıı yaşasınn diyor güzel kalpli arkadaşımmm
hep hayırlısını istedim değilmiş olmadı napalım dilor inşallah bir daha olacak diiyor yanıi çok çabuk toplıycak kendini sakın üzülmeyin
ayşemmm senii özellikli öpmemi istedeii:48:

o günden beri hastanedeymiş bugün doğum yaptırmışlar ptesi çıkaacakmış büyük ihtimalle

Fundammm ne diyosunnnn
Ayy hem uzuldumm ama kendini birakmamiş olmasina ve boyle karşilamasina cok sevindim zatenn hersey Allahtan kizlarr bilmiyoruz ki kaderimizde neler yazili Allah daha beterinden korusun hersey insanlar icin
Allah senden dee razi olsun fundamm guzel biseye vesile oldun icimizi rahatlattin

Hoşgeldin kaçak :1:
Çok şükür iyi haberleri geldi..

Kız biz hep sosyalle diyoduk herşeyimiz aynı gidiyodu funda çok derdi siz ikiniz aynı ay hamile kalırsınız diye öle de oldu :1:

Bende çok şaşırdım yok artık dedim :)

Tamamm ayşemmm:42:
evett benoşşş:1: nee sizdemi yaptınızzz sende boyda uzinn ne zırlanmıştır adam:1:
twinimmmmmm:48:

Back
X