Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benim ya inşallah düzelir bugün ayşe öner bi programa çıkmştı ondan dinledim ilk 3 ay çok normalmiş bu durum bebeğin dış ortama adaptasyonu falan diyor ama bıkkınlık geliyor belli bir süreden sonra demek
Evet canim. Duzene girme diyolar varyaa. Tabi her bebekte olmuo. Bizimki pek bi duzensiz ciktii: ) ya uykusuzluk mahvedio insani. 15 gundur esim yanimda oda yardimci oluo ama bi yere kadar.
Insallah seninki akilli olur canim
valla ayşem okuduğum kadarıyla hiç bi bebek akıllı değil sabır işiymiş annelik, sallamakta mı fayda etmiyor canım gazına
eee eşin yardım ediyorsa yemek temizlik olayını nasıl çözüyorsun
Aysemm kizz neden oyle oldu ki omercikk valla canim zor ama ilk aylar nerdeyse her annenin yaşadigi şeyler.Sessiz sedasiz kendi halinde bebek yokki hep boyleler
İnsallah duzene girecek canim sabret ne diyelim
Carsafin arasina koyup sallayinca uyuyo sadece cnm. Tabi her bebekte var ama bizimkinin siddeti fazla : ) canim dun kirkimiz cikti. Simdiye kadar hic yalniz kalmadik. Bu haftada anneme gittik bikac gun orda yedik geldik. 2 gunde disaridan siparis ettik. Kahvaltiyida esim hazirlio zaten. Bi sekilde idare ettik. Bundan sondada sabahlari anneme birakicak beni esim. Aradada k.valideye birakacak. Duzene girene kadar boyle idare edecez sosim. Temizligide ustten yapioruz hemen. 10 gundur eve supurge acilmadi. Artik onada yetisemioruz: (
Evt yelom sabredioruzz. Sabah esim krize girdii. Seni hic birakmiyo nasil olacak boyle diye. Oda bana uzuluo ama napalim yapacak bisey yok. Biliyorum bu bir surec ve gececek. Zamanla hersey yoluna girecek.
Bu arada bugun benim dr um vardi kizlar. Dr alttan muayene etti. Adet olmussun bile dedi kirkim cikmadan adet olmusum. Bundan sonra cok dikkatli ol dedi. Yumurtalar faaliyete gecmis.
Omeri gordun mu sen aileyi darma duman etti , oyy kirki cikti demek yesinler onu
Adet mi olmussun bu iyi bisey mi anlamadim canim ama bencede en az 6 ay dikkatli olmalisin sezeryanda rahimancak 6 ayda kendini toparliyormus
Sorma vallaa : )
Yaa herkeste farkli oluomus sosim. Genelde 2-3 ay hasta olmuyolar birde sut koruyo falan diolar ya oyle birseyde yokmus.
Dr iyi korunun lohusaliktan sonra hamile kalmak daha kolay dedi. Sen birde hemen adet oldun daha dikkatli olmalisin. Yumurtalarin cok faal demekki dedi.
Birde dediginde haklisin 6 ayda vucut kendini anca topluomus. Alttan bakti bi sorun yok dedi. Sadece iltihap baslangicu var fitil vereyim hemen bitsin dedi. Bu aksam alttan koymaya baslicam : )
Bende cok koydum aysem enfekwiyon icin kurtajdan sonra progestan falqn derken benimde cok koymuslugum var dr ilk bebegin cinsiyetini soylediginde bunlar aklimdan gecti bi de epilasyon olayi
yatarkennkoy demis ama senin yatma gibi bi luksun var mi ki omer dk badi kaldirir seni
Yatagina atletini falan mi koysan acaba hani burnuna yakin bi yere belk7de kokuna alism7stir sadece aysem ama yinede dikatli olmak lazim Allak korusun bogulma tehlikesine fakan karsi
Şimdi kan verdik 1 de çıkacakmış sonuç eşim ama 2 gibi falan alabilecek bi arkadaşının eşi vefat etmiş cenazesine katılcak o yüzden..
Ayşem yazdıklarını okuyunca pek üzüldüm sana yaa Allah kıkaylık versin.. Ne kadar zor.. Bazı bebeklerde böyle annesini zorluyo rabbim yardımcın olsun canım..
Korunmayada çok dikkat edin gerçekten hemen geliverir.. Bizim iş yerinde ki kızın öle oldu
Saol canım.. Resmini gösterdi canım gençmiş kadın çocuklarıda var ilkokul çağında kansermiş ama ne kanseri bilmiyo eşimde..
Duyunca gideyim dedi iyi okur yazık yaa zor üzüldüm mekanı cennet olsun.
Sonuca bakayım artış olursa gitmem diyorum.. Pazartesi tekrar veririm kürtaj doktoruma giderim bilmiyorum kafam çok karışık..
Artıyosa sıkıntı yok deniyo.. Dış gebelikte düşmesi gerekmiyo mu ?