Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyy neden hicbiseyimiz olagan siradan ilerlemiyo bizim yaaaa
Hamile kalamayanlar hadi neyse dee kalanlara da illa bi uhde sokuyolar icinee hepimizde de oldu bisey demii bi stres bi gerginlik öfff
Benosum insallah bunun 1 hafta sonrasinda bunlarin hepsini unutmus olacagiz insallahhhh
Benosum tatildeyiz acil oldugu icin geldik falan deseydiniz hem ozaman erken aliyolar acil olanlari
Ayy bu doktoru sevmistin sen insallah iyi haberlerle geliceksin canimm
Insallah korktugumuz gibi olmayacak benos saglikli bi sekilde gebeligin surecek diye dusunuyorum
Hem dr da ne guzel anlatmis baksana ulkede az goruluyor falan demis
İnşAllah sosyalim yaa inşAllah.. Doktor iyi aslında ama ben burda değilim.. Haner et artışlardan dedi ama ben büyük ihtimal kürtaj doktoruna hiderim artışa göre gelemem buraya
Ayşemm etmem mi kız elin karnımda okuyırum dua hayırlısı bakalım
Benos darilmaca gucenmece yok ben bu kizi almam anam baksana daha simdiden nazli sonrasinda kimbilir ne olur
bencede istanbulda iyi bi dr ayarlamak lazim ne zamana kadar oraya gidip geleceksin
Canım orda kürtaj olduğum doktora gitmeyi planlıyorum bi düzgün seyir edeydi doktor ayarlıycam ama beklemedeyiz.. Normalde 7. Haftammış ama ben şu anda ancak 4. Haftayım
Bayaa bi geç döllendi gibi ama sonu hayır olsun
Dokor bide dış gebeliği elinde rahim iskeleti vardı onla anlattı böle oluyo diye eşim onla anladı neyin ne olduğunu
Gec olsun canim hic onemli degil benimkide oyleydi simde haftasiyla uyumlu degerinin artmasi icin dua edelim simdi bol bol
Bayagi ilgili bi dr baksana anlatmis ne guzel herseyi
Haa tamam ayse alacakmis ben fundosun kizina kaldim desene
yelonunkini alsam beni falan vurur ne geregi var simdi
fundosun kizida her ozel gunde bogazda yemek isterse ne yapacagiz onuda bilmiyorum gerci
two ne yapti acaba
lizonun oglu nasil oldu
Bak sosi utan iyi ki ayşem varda kalmadı bizim kız evde sen git fundanınkini al oğlun gezentiden evinin yolunu bulamasın
İnşAllah yükselcek canım bakalım
Twinle bugün konuştum eşine konuyu tatilde kapalım demiş ikna olamamış ya evde açarsa ikna çalışmaları devm edecek olmadı arda kaçak gelecek
Adam ısrarla bizi erkek sanıyomuş