Ağlayamıyorum bile...

Okurken tarihine hiç bakmadım sona geldiğimde yaşadığım şoku anlatamam tekrar tekrar okudum algım kapandı bi an kendime gelemedim . Allah rahmet etsin , çok üzüldüm çocuğunuzda daha henüz çok küçükmüş babasını kaybettiğinde

Allah rahmet eylesın sabırlar versın inşallah. Cok tuhaf oldum

Konunun sonunu okuyunca içim yandı, Allah rahmet eylesin eşinize.. Siz napıyorsunuz şimdi çocuğunuzla nerede yaşıyorsunuz??

Tek tek alıntı yapamadığım için özür dilerim. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Birkaç soru gelmiş.
Eşim sağlığında herşeyi benim üzerine yapmıştı ama buna rağmen tabiki mal derdine düştüler ve tabiki çok başımı ayrıntılar ilk1 yıl maddi destek verdim. Sonrasında tamamen kopardım irtibatı da destegide. Bir diğer soru evet yeniden evlendim iyi bir insan o da feleğin tokadini yemiş bir insan mutlu muyum? Artık bu imkânsiz :) evlendim çünkü çocuğunda müthiş bir baba gayreti vardı. En azından o mutlu bu da bana yetiyor yetmem zorunda. Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. insan hayatta en çok neyden korkarsa o başına gelirmiş acı bir tecrübe ile öğrendim
O yüzden korkmayın her daim cesur olun hayat ne beklerseniz onu verir.

Ahhh Rabbim sabır versin. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah.

Keşke sizinde sevebileceğiniz biriyle evlenseydiniz. Çok üzüldüm mutsuz olmanıza.

Sevmeden bi evlilik mi yaptınız?

Hayir sevmeden değil tabiki. Ama ilk eşimi çok severken ve çok anı kaybettim şimdiki eşimi ne kadar sevsemde hep eksik hep buruk hep keşkeler ve hatıralar beni yoruyor. Ona da kızıma da haksızlık etmemek için hiç belli etmiyorum bu hissettiklerimi ama işte böyle hissetmekte elimde değil engel olmak zor. Şimdiki eşim beni ilk eşimin mezarına götürür gocunmaz böyle şeylerden her yıl lokmasını vs döktürür. Allah razı olsun. Ama severken kaybetmek insani yeniden mutlu olmasına hep bir gölge oluyor inşallah anlatabilmisimdir kendimi.

Anlıyorum sizi.. Allah sabrını versin size. Ne desek boş , ateş düştüğü yeri yakıyor

Ayyy çok etkilendim içim bir tuhaf oldu Mevlam içine ferahlık versin içindeki tüm mutsuzluğu, burukluğu ve eksikliği atıp tam mutlu olmayı nasip etsin en kısa zamanda
Şuan bende çok zor bir süreçten geçiyorum 4 ay önce hayatımın şokunu yaşadım...
senin gibi ağır başlı tecrübeli bir arkadaşımın olmasını cok isterdim

Allah yardımcın olsun nezaman istersen yazabilirsin bana. Insan bazen hiç tanımadığı birisine çok daha rahat anlatabiliyor. Dilerim herşey senin için guzel olur

Şuan gozyasları ıcınde okudum bu yazını defalarca.. Çook çok duygulandım

Çok çok üzüldüm.
Başınız sağ olsun.
Allah'ım büyük sabırlar, güç kuvvet versin, eşiniz de annesi de Nur içinde yatsın inşallah.
Bir de ilk yorumları ben yazmışım, içim acıdı.
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.

Sagolun çok teşekkür ederim

Allah rahmet etsin eşinize...okuyunca sonunu çok etkilendim...siz iyi olun inşallah ...buralardayız biz..yazmak isterseniz okuruz ,konuşuruz....kıyamam...

Allah rahmet etsin eşinize...okuyunca sonunu çok etkilendim...siz iyi olun inşallah ...buralardayız biz..yazmak isterseniz okuruz ,konuşuruz....kıyamam...
Teşekkür ederim sagolun burayi bu yüzden seviyorum eski uyeyim 9 yıl oldu sanırım her zaman bana iyi geldi burası Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…