- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi botanikci_85
Bi şey sorucam yanlis anlamazsan. Bu süreçte esinle aran acildi mi. Ben kocami taniyamiyorum bazen. Bu sevdiğim adam mi diyorum. Neresine asik olmuştum ki.beni anlamiyor. Yorggunlugumu habire eleştiriyor.artik kadin değil de sadece anne olmuştum bu evde
ben evliliğimin 3, ayında hamile kaldım dolayısıyla senesini az bişey geçtiğinde de bebeğim olmuştu zaten ne kadar seversen sev iki farklı insan aynı evin içine girince tartışmalar oluyor üzerine kayınvalide , birde bebek eklenince açıkçası kocama sinir oluyodum ...ben sabahlara kadar ayakta dolanıp çocuğu uyutucam diye zorlanırken sabah iş varmış diye o yatıyordu ...gece zifiri karanlık heryer ...dışarda kimsenin lambası yanmıyor bi ben bi bebeğim ayakta gerçekten çok zordu böyle eşine yardım eden mutlu mesut yaşayanlara imrenir olmuştum ama inan geçiyor erkeklerin evliliğe ve bebeğe alışma süreci biraz uzun oluyor galiba ....az sabır bu günler geçicek yavrun büyüdüğünde yine sinirlendiğin zamanlar olsada bir anne deyişi yanağını okşaması herşeyi bitiricek...eşinde zamanla bencilliklerinden vazgeçecektir inan bak şimdi bir bebek yapsam atarım eşimin kucağına gık demez : )) herşeye yardımcı olur ....