Ağlayan erkek affedilmeli mi,, yorumlarınıza ihtiyacım var...

timsah gözyaşları onlar.. hiçbi erkek gerçekten ağlamaz.. benimkide pek ağlaktı duygu sömürüsü başka bişey değill

Aldatılmışsın
ıstediğin içinde affetmişsin ..
Kaldığınız yerden devam edeceksin
Sende aldatıldığın ve üzüldüğünle kalacaksın
Erkek arkadaşın ise , bir daha yapsam bi daha affeder diyip tekrar yapacak..

anam ne çok ağlayan erkek varmış kaydirigubbakcemile3 yaw benimkide hiç ağlamaz yoksa beni sevmiyomu :uhm: 2,5 senedir bi kere bile görmedim ağladığını :mymeka: ayıp bişi ya akannehir

anam ne çok ağlayan erkek varmış kaydirigubbakcemile3 yaw benimkide hiç ağlamaz yoksa beni sevmiyomu :uhm: 2,5 senedir bi kere bile görmedim ağladığını :mymeka: ayıp bişi ya akannehir

bana da denk gelemedi ağlak erkek, ağlasa da kar etmezdi zaten saygımın azalırdı anca. yap yap ağla aman ne mantık.

bana da denk gelemedi ağlak erkek, ağlasa da kar etmezdi zaten saygımın azalırdı anca. yap yap ağla aman ne mantık.

HE YA Bİ DENK GELMEDİ HEP ARKADAŞLARIM DER AĞLADI YALVARDIDA BARIŞTIK ALLAHIM DİOM O NASI OLUO GÖRMEDİM YA MERAK İŞTE..(AZCIK AĞLASAYDI YAW İİ OLURDU sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 KARŞILIKLI AĞLAŞIRDIK KARI GİBİ kaydirigubbakcemile3)
şaka bi yana erkeğinde herşeye ağlayanını hiç sevmem az ve öz ağlıcak :1rolleyes: o zaman etkili olur işte :1closedeyes:

Ben olsam affetmezdim... Bana beni sevdiğini söylerken, msn den başkalarına da neler söylüyor. Yüzüme nasıl yüzü kızarmadan bakıyor? diye düşünürdüm.
Ama siz affetmişsiniz, belki o da hatasını anlamıştır. O kadar ağlamış ama biraz daha uzun sürseydi en azından küskünlüğünüz. Şimdi onu kaybetmemek için her şeye katlanacağınızı düşünebilir. Umarım tekrar bu hataya düşmez de değerinizi bilir.

Son düzenleme:
sen o yazıları görmeseydin şu an adam hala konuşuyor olacaktı belki o kızla.
bu aldatmadır bana göre.

erkekler fazla ağlamazlar ama ağladıklarında da çok güzel kullanırlar bunu.
sevgilin de böyle yapmış.
madem pişman olacaktı yapmasaydı ya oh ne ala memleket!:kızgın:

Son düzenleme:
Sizin için çok üzüldüm, bu adam sizi basbayağı kandırmış, belki sizi seviyor ama arada heyecanda arıyor kendince, ben affetmezdim ki başıma geldi bu aynen seninki gibi ağladı ayaklarıma kapandı 2 sene takip etti, onu çok seviyordum ama onu affedersem kendimi hiç affedemeyeceğimi düşündüm, beni aldatan adamı hala sevebiliyorsam bende bi bozukluk olduğunu düşünürüm tamamen şahsi fikrim.. Ve onu affetmediğim için asla pişman olmadım. Ama illlaki affedeceksem de (olmaz ama) kesinlikle burnunu sürterdim ben, hiç bişey olmamış gibi devam etmeniz o kişiye bunu tekrarlama cesareti verecek..

canım ya konunun dıger boyutuna yorum yapmayacağım da
benım eskı sevgılımde çok güzel ağlardı benden daha ıyı ağlardı ama nedense hayatımın iyi kazıklarından birini ondan yedim aklında bulunsun, senin sevgilinde sana yine bir şekilde aldatmasa bile bir kötülüğü dokunacak gardını indirme

iyi numara yapmış ağlayıp :sinifsinif:
yoksa affetmezdin ki
ee napalım bidaha yaparsa bidaha ağlar sende afferdersin vereliniortak

başlığına cevap ağlayan her erkek affedilmez. bu hareketi yapan erkeği ben olsam affetmezdim.ağlamayı bırak ağzıyla kuş tutsa affetmezdim.eşim değil sonuçta ,erkek arkadaşım,neden bu hareketi affederek ilerde yinelemesine meydan vereyim ki !
sen affet veya affetme ama kimsenin seni üzmesine izin verme.ağlamak her zaman suçsuzluğu simgelemez.

Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim.
Affetmek demiyorum zaten. Oğlak burcu olduğum için bazı şeyler aklımdan asla çıkmaz asla unutmam. sadece bastırdım diiyorum. Ama yeniden tekrarlanması olasılığı içimi yiyip bitiriyor.

Öncelikle onunla aynı evde yaşamadığımı belirteyim. ikimiz çok uzak şehirlerdeyiz. beni görmek için gelmişti dolayısıyla da misafir oldu bana. yani ben sabah işe gidip akşam geliyordum o akşama kdr evde vakit geçiriyordu. birlikte yaşama taraftarı da asla değilim .

araştırmalarım sonucu bu konuştuğu kız benden daha da uzak bi şehirde oturuyor ve kendinden de 6 yaş küçük.. 20 yaşında üni öğrencisi. bu konuşmayı yaptıktan sonra itinayla valizini topluyor evin her yanına notlar koyuyor seni çok seviyorum diye. sonra kırmızı bir gül bırakıyor ve çıkıyor. ben bu notları ve lanet olası msn konuşmasını o gittikten sonra öğreniyorum..
unutmadım sadece hiç olmamış gibi dqavranıyorum,, unutmak için de zamn gerekecek sanırım.
neeee?bi senin evinde senin bilgisayarında yapıyor bu iğrençliği akannehir
kusura bakma yüzüne tükürülcek insanmış Çok üzgünüm çoook
hatta ben telefonda ağladığında,sus utanmadan karı gibi ağlama derdim :kızgın:

sadece başlığı okuyarak sana cevap veriyorum.
baban dahi olsa kanma erkeğin gözyaşına. çok net ve kesin söylüyorum.

hata etmıssın onun gozyaslarına kanmakla..

benım evımde benım bılgısayarımda baskalarıyla fıngırdesecek ,keserım onu..

kızlar böyle işte çok duygusalız ağladı ya tamam. başlarım ağlamasına aldatmış işte. o onu hep yapar. senin yatağında seni aldatmak gibi olmuş ya. 1 haftada maşallah bu nasıl bi aşk. romantikmiş şunu yapmış bunu yapmış romantik erkek aldatmazmı? bence ayıbını kapatmak içinde onları yapıyomuş arsız.

İlişkimizin mazisi bir hafta değil bir yıldır ayrı şehirlerde bi kaç gün görüşebilmiştik. ilk defa bu kdr yakından ve uzun tanıma imkanı buldum. Bu olay olmasaydı da kararımı evlenilecek erkek olarak vermiştim. işyerimdeki arkadaşlarımla tanıştı üstlerimle vs., yemek yapıyor, uyumlu, kültürlü, sohbeti ve konuşması güzel, yani kendimi iyi hissetmemi sağlıyordu her yönüyle. Neden başıma geldi ki..

Allah kimsenin başına vermesin o kdr güzel giden bi ilişki birden gözümde alt üst oluyor ve beni de altüst ediyor. İçime düşen bu KURTLA ne kdr daha gider bilmiyorum. Bi daha fark edersem ki ben fark ederim zaten affım olmayacak emin olun ki..
Burdan ayrıca sesleniyorum boğa burcu aldatmaz deniyor bütün topiklerde. sadıktır kimseyi gözü görmez vs.. görmüyormuş demek ki..

İlişkimizin mazisi bir hafta değil bir yıldır ayrı şehirlerde bi kaç gün görüşebilmiştik. ilk defa bu kdr yakından ve uzun tanıma imkanı buldum. Bu olay olmasaydı da kararımı evlenilecek erkek olarak vermiştim. işyerimdeki arkadaşlarımla tanıştı üstlerimle vs., yemek yapıyor, uyumlu, kültürlü, sohbeti ve konuşması güzel, yani kendimi iyi hissetmemi sağlıyordu her yönüyle. Neden başıma geldi ki..

Allah kimsenin başına vermesin o kdr güzel giden bi ilişki birden gözümde alt üst oluyor ve beni de altüst ediyor. İçime düşen bu KURTLA ne kdr daha gider bilmiyorum. Bi daha fark edersem ki ben fark ederim zaten affım olmayacak emin olun ki..
Burdan ayrıca sesleniyorum boğa burcu aldatmaz deniyor bütün topiklerde. sadıktır kimseyi gözü görmez vs.. görmüyormuş demek ki..

gaaaaaaaayet çapkın bir boğa burcu tanıyorum adam 55ine geldi hala aynı. burçla değil canım bu işler karakterle alakalı.

ağlayan bir erkeğe ben de dayanamam ama böylesi de affedilir mi bilmiyorum.. Bi kere bulaşmış bi şeye sonra af dilemiş pişman olacaktın nie bulaştın duygu sömürüsü gibi geldi bana :olmaz:

Back
X