Ağlayan erkek affedilmeli mi,, yorumlarınıza ihtiyacım var...

müstahak derler ya kadınlara da iyi geliyor bunlar demek,
kendini kapatıp kapatıp bütün haklarını erkeklere devreden, adamları padişah yapanlarn sonra aldatıldım diye diz dövmeye hakkı yoktur
adamları affede affede şımartın, daha çok aldatsınlar

üstteki üyenin mesajına yarıldım, bunlar klonlanmış, erkek milleti birbirlerine de akıl veriyorlar, benzerlik niye şaşırtıyo ki, tabi üyenin kendisi klonun kendisi değilse...

bence seven insan başkassına prensesm diyemez erkekler çok akllı biliyomusnz kadınlarn zayıf yanlarını okadar iyi biliyorlarki bir gül bir gözyaşı bir özür bitti yokya bi soru sorucam herkes cevap verebilir bugün sevgilinden daha üstün biri gelp sana seni nekadar çok sevdiğini söylese sen kabul edermsn ben hemen cevap verym direk hayır dersn çünkü kadınlar sevdiğini sahiplenr ona değer verir her an aklındadr ama erkekler senin yanındayken senindr arkanı döndüğünde bütün kızlar onundur peki bunun adı sevgimidr asla seni üzmek istemem ama senin ona yapmıycağn şeyi o sana yapıyorsa bu sevgi değldir seni kullanmaktr bir laf vardr eğer sevdğin sana hezaman gül getiriyorsa seni aldatıyordr demektir :63:

ağzına sağlık! biz olsak ondan daha üstünü de gelse kabul etmeyiz onlar bizden daha aşağısını - geleni kabul etmek de değil gidip kendi buluyor!

valla canım kıza gidinde seni arayacağım filan demiş. belki aralarında bişey yok ama sen sadece 2 satır yazışmaya şahit olmuşsun.

benim aptal sevgilim de bundan 1 sene kadar önce işyerindeki bi kıza bebeğim diye hitap etmişti faceden. o sıralar çok bozuktu aramız ben okuyup üzüleyim diye yapmıştı. ben ne mi yaptım?

bundan bir güzel ayrıldım. kızlı erkekli birsürü arkadaşımla günümü gün ettim. face profilimde samimi samimi fotoğraflar paylaşım. ayrıca silmiştim onu facemden. ortak arkadaşlardan görebiliyordu. içim deli gibi acıdı ölücektim onu sevmekten ama bi kere bile telefonuna çıkmadım. tam 1 ay hiçbir şekilde ulaşamadı bana. sonunda o kız bana msj attı faceden. durumu anlattı biz akraba gibiyiz kardeşim gibi görüyorum senin sevgilini filan diye.

ayrıca ben de oğlak burcuyum. bişeye inanmadan asla inanmış numarası yapmam.

benim kıza cevabım?

sen kendini neden nimetten sayıyorsun ki? senin gibi biri yüzünden benim kimseyle aram bozulmaz.
çarpık ilişkilerinize beni bulaştırmayın. al benim eski sevgilimi tepe tepe kullan. - diye

o da yok güzelim sen yanlış anladın biz sana doğumgünü sürprizi hazırlıyorduk falan filan diye saydı.

onların ofisinde bir kızla benim çok yakın arkadaşımdı. bu yüzden aralarında birşey olmadığından adım gibi emindim. ama benim sevgilim benden başka kimseye bebeğim diyemez:kkk:

adamın aklını alırım valla:51:

verdiğim cevabı sevgilim de okumuş olacak ki evimin önünde yattı sabahlara kadar. numaramı filan değiştirmiştim. nasıl bulduysa buldu ve bana durumu açıklayan onlarca mesaj attı.
onu tek şartla affettim. bir daha böyle gereksiz samimiyet kurmaması ve o işyerinden o gün ayrılması şartı ile.

o gün deli gibi para kazandığı işinden ayrıldı. 3 hafta sonra da askere yolladım. şimdi aramız bal kaymak. :nazar::nazar:

her erkek ufak tefek kaçamaklar yapmak ister başka kızlar tarafndan beğenilmek ister. önemli olan olaki böyle birşey yaparsa onu nasıl bir cezanın beklediğini bilmesi.

Son düzenleme:
Back
X