ağlayan mı ağlatan erkekmi?

ağlayan erkek mi ,ağlatan erkekm mi?

• ağlayan erkek

OY: 9 40,9%
  • ağlatan erkek

OY: 0 0,0%
  • ağlasada ağlatsada erkek olsun bnm olsun

OY: 8 36,4%
  • aman aman erkek mi olmaz olsun

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
CADIARZUağlayan erkeğimi ağlatan erkeğimi seviyoruz kızlar ya !ağlıyorsa bizi gerçekten seviyor diyoruz ağlatıyorsa erkeğim benim diyoruz ve ona acaba daha mı çok bağlanıyoruz hani şöle diil midir ki biz hep acı vereni ,sevmeyenini yada sevipte çektirenini istiyoruz yanlışsam yada eksiksem affola...yada biz gerçekten milletçe aşktada herşeyde olduğu gibi ağlamayı mı çok seviyoruz.(hayatın sihri ağlamakmı yoksa .....)a.s

maalesef kı aglatan bı erkekle aylarımı harcadım ; ama bır daha harcar mıyım benım gozumden yaş akıtanla olur muyum bı sor, sever mıyım bı daha bana kıyana

maalesef kı aglatan bı erkekle aylarımı harcadım ; ama bır daha harcar mıyım benım gozumden yaş akıtanla olur muyum bı sor, sever mıyım bı daha bana kıyana

ya bence insan herzaman :bana kurba olsun herkes die düşünmelidir ve hayatta hiçkimsenin budenli benden değerli olmaldığını bilidir ki gerçekten böle aslında aşk yada sevgi ne ağlamaktır ne de ağlatmaktır bence sadece ışıl ışıl gülen gözlerle bakışmak ve anı doyasıya mutlulukla heyecanla arzuyla zamanın kavramını yitirerek yaşamktır...Şeniz

ne ağlayan ne ağlatan erkek...
ben mutlu erkek seviyorum...
gülen ve güldüren...
ağladığımda gözyaşlarımı silen erkek seviyorum...

erkeğin kimi zaman ağlayanı kimi zaman ağlatanı makbuldür.
insan zaman zaman acı çekmekten de hoşanır. kimi zaman pohpohlanmaktanda...
yani ikiside olursa harika olur.

ağlatan erkek zalim olur gibi geliyor.ağlayan erkek çok ağlayansa basitleşir.ama ağlamayı bilenin merhameti olur diye düşünüyorum

ağlatan bir erkeği kabullenmektense,ağlayanı tercihimdir...

ayrıca, ağlatanı kıymetli,

ağlayanı da, zavallı yada aciz görmem mümkün diil...

ağlayan bir erkeğin gözyaşları, benim için kayda değerdir...

''erkekler ağlamaz '' gibi saçma bir tabusuyu kırabilmek te bana göre,

her erkeğin de harcı diildir...

ki; özellikle benim sevgim ugruna ağlayabilen bir erkeğin gözyaşı,gözlerinden süzülen her bir damla PIRLANTA değerindedir!

Ağlasın erkek; ki insan olduğunu anlasın insan olduğunu anlasınlar....
Seni üzüp ağlatmışsa eğer; pişmanlığından; sana sarılıp ağlasın....:1hug:
Seni özlemiş sarılmışsa eğer ;sevgisinden; yaşarsın gözleri...a.s.
SEN ONU ÜZMÜŞSEN EĞER ;YİNE AĞLASIN, AĞLASIN Kİ; SEN DE EŞEKLER GİBİ PİŞMAN OLUP ÖZÜR DİLEYESİN...senağlama
Ama ağlamanın suyunu çıkarmasın, kadın da erkek de...
:1hug:

ya ben bunu çok sevdim valla çok güzel cuk diye oturan kalıpların dışından çıklan sözcükler valla ellerine aklına yüreğine sana sağlık canım ya...a.s.

canım çok güzel dile getirmişsin. müthiş. sana inanılmaz derecede katılıyorum. kaydirigubbakcemile5ve aynı zaman da şunuda eklemek istiyorum ( ağlayan erkek acımı birazdaha olsun hafifletir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…