- Konu Sahibi blueangel1771
-
ay ilk yorumumu yazayım...en kısa zamanda yapıp fotosunu koyarım bende mükemmel görünüyor...
ellerine sağlık
akşam yaptımm..ve yedik bitirdik:)
fotoğraf makinemi hazırlamam rağmen çekemedim:):)
süper bişey..ben dedim ilk başta 1 bardak unla ne olur ki:):):)
ama mükemmel bi tadı vardı
aynen anlattığın gibi yaptım..
çok teşekkür ederim...
akşam misafirim vardı
hatta krem santisini o sürdü..bayıldılar ..tarifini yazdırmıştım..istedi ona verdim..
sırada böreğin ama onu günüme yetiştiremicem sanırım..önceden denemeden o akşam yapmıyım diyorum..
ya ben bu tarifin aynisini internetden bulup yapmistim cok kuru bisey olmustu sutu cok az onla alakali olabilirmi niye benimkisi olmadikimafoldumben
not ettim tarifi. nefis görünüyorcokacimcoook
teşekkürleropuyorumnanaktan
dün akşam yaptım tekrar bu akşam ki misafirlerim için ama sanırım fırınımla tanışamadım daha..geçen seferki gibi aynı sürede çıkarttım bi tarafı daha az kabardı sanki pişmemiş gibi ..evde de yumurta yoktu tekrar yapamadım...artık öyle kenarlardan idare edicez sanırım...bi de ilki daha çok kabarmıştı bu kabarmadı...
çok üzüldüm ama
zatn çok kabaran bir kek değil bu canım.bide mesela bnm fırınmda yapıor aynı şeyi oyzden git gel bakıom ve çeviriorum tepsiyi ara ara.bide iice çırp bidahakine.ve her fırın aynı sürede pişirmeyebilr derecesi 180 yada 200 olsun süresinide kendin kekn durumuna göre bak öyle çıakr hemen pişmştr diiyip alma.bıçakla filan kontrol et pişip pişmedğini anlarsn zatn fırındayken.üzülme canımcım bnde fırınıma alışana kdr çok vukatlarım vardır takma kafana:1hug:
kullana kullana alışcaz herhalde birbirimize:)
atlattım akşamı:)tadı süperdi...herkes çok beğendi ..ama sanırım bidaha sadece kendime yapcam bunu:)herkes bitarafına bulaştırıyor çünkü:):)
evet canım gerçekten çok lezzetli görüntüsü kadr tadıda harika ve yapımı çok basit.afiyet olsun canımcım:1hug:bende mutlaka deniyecegim cok lezzetli gözüküyor
teşekkürler
buda benim en beğenilen teriflerim arasında ..kekin hamuruna 1 çay bardağı portakal suyu ve birazda portakal kabuğu rendesi eklerseniz çook daha lezzetli oluyor..
hımm eminim çok lezzetli olur.deniycem mutlaka teşekkr ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?