- Konu Sahibi blueangel1771
-
canım benim 4 yemek kaşığı süt yetiyor öyle mi? aklım karıştı ama çok hoşuma gitti. en yakın zamanda denemek için sayfayı sık kullanılanlara atıyorum. ellerine sağlık
sayende en çok yaptığım pasta arasına girdi...
tekrar çok teşekkür ederim canım benimmm...
Bende yapıyorum aynısı çok güzel oluyor seninki de çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık canım
vaaaayyyyyyyy çok gusel...ellerıne saglık..
ay ilk yorumumu yazayım...en kısa zamanda yapıp fotosunu koyarım bende mükemmel görünüyor...
ellerine sağlık
ayy bende yaptım.çok güzel oldu.çok sağolasın tarif için yaopuyorumnanaktan tadı çok güzel.hafif geldi bana baya.yalnız fazla kabarmadı yaacaba neresinde problem olmuştur?aslında iyi gibi kabarması ama biraz daha kabarsaydı daha güzel olurdu gibi sanki... neyse.kare borcama yaptım ben.sonunda kaydirigubbakcemile3 ayy soru soru nereye kadar dimi ama sormam lazım sempatiksalakcinni ya dikdörtgen borcama yapmak için malzeme listesini 2 katına mı çıkarmak lazım? tekrar çok sağol tarif için.cevap yazan olur inş.yavvvvv :1hug:
Fırına ısıtmadan koysanız ve de yumurta miktarına göre malzemelerle oynasanız belki sorun ortadan kalkabilir.ben neyi yanlis yapiyorum ya
bu tarifi cok onceden almistim bu siteden ozamanlarda yaptim lezzetsiz bisey oldu bugun yine istahim kabardi buyuk firinimda yaptim yine lezzetsiz bisey oldu sadece ben yumurtayi 3koydum diger hersey ayni ilk basta 180derecede onceden isitilmis firinda yirmi dk kadar pisirip sonra 165dereceye dusurdum icini cekmesi icin az durup tekrar 180 dereceye getirdim pisti ama yagsiz ve sut orani az oldugundanmi ne hic leziz gelmiyo bana uzerininide yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?