Kekler - Pastalar Ağlayan Pasta....(resimli)

canım benim 4 yemek kaşığı süt yetiyor öyle mi? aklım karıştı ama çok hoşuma gitti. en yakın zamanda denemek için sayfayı sık kullanılanlara atıyorum. ellerine sağlık

canım benim 4 yemek kaşığı süt yetiyor öyle mi? aklım karıştı ama çok hoşuma gitti. en yakın zamanda denemek için sayfayı sık kullanılanlara atıyorum. ellerine sağlık

evet canım yetiyor.zaten kek piştikten sonrada süt döktüğümz için çok rahat yetiyor.ama bn bazen biriki yemek kaşığı daha döküveriyorum :)) afiyet bal şeker olsun tatlım:1hug:

burda bana bu tarfi veren bni bu eşsiz mükkemmel pastayla tanıştıran nazlişime teşekkürü bir borç bilir ve iletmek isterim.hihoyyytsayende nazlişim tuttu bu pastaalkisalkisalkis

Canımm çok güzel bi pasta tarifin için çok sağol... dün yaptım bayıldı herkes... Tekrar yapmamı istiyolar:) Dolaptan çıkardığım için ağlamıyor şiödilik,dondu çünkükaydirigubbakcemile3
Resmini de çektim,ekliyorum...

Eklentiler

• $Tuqb@-0159.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $Tuqb@-0157.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 83
ay ilk yorumumu yazayım...en kısa zamanda yapıp fotosunu koyarım bende mükemmel görünüyor...
ellerine sağlık

cevabın için sağol canım.bende burdan yazayım dedim.bunu deniyim o zaman.bu akşamdan yapsam olur yani dimi kötü olmza.kek ya hani kötü olur mu falan diye düşünmüştüm.ikinci güne tadında değişiklik olursa diye.bide bunu hangi borcama yapıcaz canım ya.kare borcam mı bu da?

ya biri cevap verebilir mi bana arkadaşlar ya? yarın yapmayı düşünüyorum.da kare borcam mı olcak?dikdörtgen mi?karedir sanırım ama emin olmadım ya.

ayy bende yaptım.çok güzel oldu.çok sağolasın tarif için yaopuyorumnanaktan tadı çok güzel.hafif geldi bana baya.yalnız fazla kabarmadı ya acaba neresinde problem olmuştur?aslında iyi gibi kabarması ama biraz daha kabarsaydı daha güzel olurdu gibi sanki... neyse.kare borcama yaptım ben.sonunda kaydirigubbakcemile3 ayy soru soru nereye kadar dimi ama sormam lazım sempatiksalakcinni ya dikdörtgen borcama yapmak için malzeme listesini 2 katına mı çıkarmak lazım? tekrar çok sağol tarif için.cevap yazan olur inş.yavvvvv :1hug:

valla güzel bişeye benziyo hemen bu akşam denemek lazım ben başka türlü biliyodum bu daha kolaymış...

bu tarifi ben en büyük dikdörtgen kalıba değilde bi ufağı olan dikdörtgene yapıyorum..çok kalın olmuyor ama yetiyor..
hiç malzemelerni 2 katına çıkartmaya gerek kalmıyor..

ben neyi yanlis yapiyorum ya
bu tarifi cok onceden almistim bu siteden ozamanlarda yaptim lezzetsiz bisey oldu bugun yine istahim kabardi buyuk firinimda yaptim yine lezzetsiz bisey oldu sadece ben yumurtayi 3koydum diger hersey ayni ilk basta 180derecede onceden isitilmis firinda yirmi dk kadar pisirip sonra 165dereceye dusurdum icini cekmesi icin az durup tekrar 180 dereceye getirdim pisti ama yagsiz ve sut orani az oldugundanmi ne hic leziz gelmiyo bana uzerininide yaptim

dün akşam yaptım ağlayan pasta'yı..çook güzel oldu...daha önceden de yapıordum ama kek tarifi başka benimkinin.bu daha ii geldi bana..tarifi veren arkadaşa teşekkürler..:enbuyukkk:

afiyet bal şeker olsun kızlar hepinize.kusura bakmayın biraz geç yazdım ama.bn bunu kare borcama yapıyorum.çok abartı bi kabarma beklemeyin bundan.ama sönükte olmuor.bana ii gelior gözüme.

Gece gece üşenmedim hazırlamak için yola koyuldum içerisinde yağ olmadığı için biraz tereddütlüydüm o ayrı:) yalnız dolapta sadece 3 yumurta varmış
Şekerle unu bir su bardağından hafif az sütüde 3 yemek kaşığı koydum diğer malzemeler aynı. Sırasıyla hazırladım.
Küçük boy; kare değil, dikdörtgen hiç değil elips bir borcama koydum Pişerken o kadar çok kabardıki bir ara patlayacak sandım hatta Hemde çabuk pişti 20-25 dakika falan ama fırından çıkınca kabarıklığı gitti. Sonuç hazırladım ve de tadı mükemmel. Çok teşekkürler tarif için:)
Biraz uzun oldu:)

Son düzenleme:
Fırına ısıtmadan koysanız ve de yumurta miktarına göre malzemelerle oynasanız belki sorun ortadan kalkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…