Ağlayarak uyandım, Ellerim kınalı

niye kiz
niye guldun ki?

Haaa son ki espiriye guldun sen anladim....
:9::9::9::9:
Pardon yaa canim.

Ne yazdigimi unuttum.

Burda öyle dertler okuyorum ki inan

ben konu sahiplerinden cok dertleniyorum.

Onlar konuyu acip gidip uyuyorlar.

Benim gozumu uyku tutmuyo

bu BİR DERDİM VAR topigi beni yakinda ACİLARİN KADİNİ BERGENe cevirecek yakinda....

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Tinea nigra diyorsunuz sanırım, bir çeşit mantar hastalığı. Muhtemelen kınalandım diyenler de el, ayak temizliği yaptıkları için birkaç gün içerisinde geçiyordur buna da kına ellerimden çıkmadı gibi bir tepki veriyorlar. Böyle şeylere inanmıyorum ve saçma buluyorum :)

Endişeleneceğiniz bir durum yok bence, bir cilt doktoruna görünün en kısa zamanda, doktor dediğin bilimsel açıklama yapar ya sizinki daha yokuşa sürmüş işi :D

Son düzenleme:
niye kiz
niye guldun ki?

Haaa son ki espiriye guldun sen anladim....
:9::9::9::9:
Pardon yaa canim.

Ne yazdigimi unuttum.

Burda öyle dertler okuyorum ki inan

ben konu sahiplerinden cok dertleniyorum.

Onlar konuyu acip gidip uyuyorlar.

Benim gozumu uyku tutmuyo

bu BİR DERDİM VAR topigi beni yakinda ACİLARİN KADİNİ BERGENe cevirecek yakinda....

o bende de cok var, sürekli aklıma geliyor, hatta abartıp esım yapmıs gıbı trıp atıyorum, en son olaysa gecen bı arkadasa zorla bebegıne kv ısmını koymuslar..

ben basladım eşime sakın boyle bısey yapma valla karısmam dıye fırcalıyorum, oda en son dayanamadı: yıne kk gırdın doldurdun dımı kendını, yasaklıcam en sonuna dıyo:52:

benı kk da yakalamadan once dıyordu: senı anlayamıyorum hergun yenı bırseyle geliyorsun dıye, şimdi anlıyor hemen kk da ne okudun anlat bakıım dıyor,:52:

dedıgın gıbı bana da dert oluyor:27:

o bende de cok var, sürekli aklıma geliyor, hatta abartıp esım yapmıs gıbı trıp atıyorum, en son olaysa gecen bı arkadasa zorla bebegıne kv ısmını koymuslar..

ben basladım eşime sakın boyle bısey yapma valla karısmam dıye fırcalıyorum, oda en son dayanamadı: yıne kk gırdın doldurdun dımı kendını, yasaklıcam en sonuna dıyo:52:

benı kk da yakalamadan once dıyordu: senı anlayamıyorum hergun yenı bırseyle geliyorsun dıye, şimdi anlıyor hemen kk da ne okudun anlat bakıım dıyor,:52:

dedıgın gıbı bana da dert oluyor:27:

Kizlar bu kadar geyik yeter banlanmayalim ben:10:kacar.

:1: bende oyleyim erkek arkadasima bazen buradaki durumları okuyup etkilenip aniden kiziyorum yada iyi ki öyle değil diye çokdaha ilgi ggosteriyorum çocuk neye ugradigini sasiriyo bazen dediklerini tepkilerini hic anlamıyorum diyo :D

Tinea nigra diyorsunuz sanırım, bir çeşit mantar hastalığı. Muhtemelen kınalandım diyenler de el, ayak temizliği yaptıkları için birkaç gün içerisinde geçiyordur buna da kına ellerimden çıkmadı gibi bir tepki veriyorlar. Böyle şeylere inanmıyorum ve saçma buluyorum :)

Endişeleneceğiniz bir durum yok bence, bir cilt doktoruna görünün en kısa zamanda, doktor dediğin bilimsel açıklama yapar ya sizinki daha yokuşa sürmüş işi :D

aynen zaten evet dedıgınızı soyledı ve aklımı karıstıran zaten dr.un soyledıgı ıdı, gercı ben gogus hastalıkları bolumu ıdı, gitmişken sordum, henuz cılt ıcın gıtmedım belkı o yuzden net konusmamıstır..

aynen zaten evet dedıgınızı soyledı ve aklımı karıstıran zaten dr.un soyledıgı ıdı, gercı ben gogus hastalıkları bolumu ıdı, gitmişken sordum, henuz cılt ıcın gıtmedım belkı o yuzden net konusmamıstır..

Doktor değilim lakin sizin gibi endişelenenleri duymuştum, endişen yersiz arkadaşım, doktorun tamamen saçmalamış. Mantar bu kokar elbet, ilk iş sağlığınızdan endişe edeceğine aklınıza neler sokmuş, tövbe Yarabbim ya :)

dipnot: bu arada cildiyeciye gittikten sonra sonucu yazsana bize, korkanların korkusu geçsin, rahatlasınlar :)

Son düzenleme:
Doktor değilim lakin sizin gibi endişelenenleri duymuştum, endişen yersiz arkadaşım, doktorun tamamen saçmalamış. Mantar bu kokar elbet, ilk iş sağlığınızdan endişe edeceğine aklınıza neler sokmuş, tövbe Yarabbim ya :)

dipnot: bu arada cildiyeciye gittikten sonra sonucu yazsana bize, korkanların korkusu geçsin, rahatlasınlar :)

peki, mutlaka paylasacagım. hatta sonucu kendı dr.umla da paylasacagım:))

Hala etkisindeyim rüyamın ve paylaşmaya çok ihtiyacım var.

dün gece rüyamda kına gecem oluyor ve bana ıkı elbıse gosterılıyor bırı kırmızı , bırı yeşil. Kendi kendime 6 ay onckeı kınamda kırmızı gıydım, şimdide yeşil olsun diyorum, amelıyat elbısesı rengınde yemyeşil ve bol parlak taslı bır kıyafet gıyıp, tanımadıgım genç kızlar tarafından ellerim kınalanıyor ve duygulanıp ağlıyorum.(kendı kınamda hep gülüyordum mesela orda hıc aglamadım)

Sabaha kadar uzun uzun ugrastım rüyamla, sabah bir uyandım hem ağlıyorum hem ellerim kınalı ikisi de:53:
bugun tedaviı gördüğüm alerjı doktorum var duzenlı gıdıyorum ve gıttıgmde ona da gosterdım, adam profesor ve bana bı hastalıktan bahsettı unuttum sımdı adını (t..ile basalıyordu sanırım), fakat ekledı: ''bu hastalık yedıgıne baglı olarak elde ve ayakta olur ve tam kına rengınde olmaz,mesela 2 ne yedıgımı sordu ve yedıklerımle de alakası yoktu, örneğin 2 kılo havuc yesen kızarır el ve ayakların ama bu resmen kına cok saskınım ve yıne o dedıgım hastalıkta kına kokusu olmaz bu bıldıgın kına kokuyor ve bazen ben bazı seylerı tıp ıle acıklayamıyorum ama dıger profesor arkadaslarım var onlara da mutlaka gosterecegım dedı fotografıı cektı''

kv me anlattım o da: gece benım yaptıgım salcayla yemekyaptıysan oda boya vermıstır dedı ''ve ona resmını cekıp yolladım yorumsuz kaldı...

eşimin telinde resmi şuan yükleyemiyorum inşallah yarın yükleyeceğim.. Şuan hala kınalı ellerim baktıkca cok tuhaf hıssedıyorum,uyuyamıyorum, eşim biraz konusarak rahatlattı benı, yattık uyuyalım dıye ama o uyudu ben ise uykum kaçtı kalktım, sanırım bu kınalar gidene kadar uyuyamayacagım çok huzursuzum....

var mı soyleyıp, içimi rahatlatabılecegınız bir öneriniz ve ya basınıza gelenınız?

canım kafana takmamaya calıs evet ürkütücü seyler söylerler böyle seyler olunca dua oku bol bol

Hahah evet utansın biraz doktorluğundan :)

benı bu denli bağlantılı yazdıran şeyler de
1- hayatımda ılkkez gormus olmam
2-ruyamın gercege donusmesı
3-dr.umun cok saskınım bazen acıklayamadıklarımız olusu deyısı
4-yetmıyormus gıbı tuhaf bır anneannesının basından gecen olayı anlaması,

evet sımdı dısarıdan okudugumda, daha dogrusu bunu kabullenıp,sakınlestıgımde olayı ne kadar da dramatıklestırdıgımın farkındayım:)

acıdım kendıme şimdi:))

benı bu denli bağlantılı yazdıran şeyler de
1- hayatımda ılkkez gormus olmam
2-ruyamın gercege donusmesı
3-dr.umun cok saskınım bazen acıklayamadıklarımız olusu deyısı
4-yetmıyormus gıbı tuhaf bır anneannesının basından gecen olayı anlaması,

evet sımdı dısarıdan okudugumda, daha dogrusu bunu kabullenıp,sakınlestıgımde olayı ne kadar da dramatıklestırdıgımın farkındayım:)

acıdım kendıme şimdi:))

yoo öyle düşünmeyin uzman olduğunu düşündüğünüz birisinin görüşünün sizi etkilemesi normal ama en iyi cevabı cildiyeciniz verir ayrıca rahat rahat uyuyun arkadaşım Allah rahatlık versin demek düşer bize bu saatten sonra :1:

Bir de bence eşinize de bulaşmıştır belki tescillendikten sonra kullandığınız şeyleri bir güzel yıkayın makinede ki bi daha kınalanmayın :P :)

Benimde başıma geldi evlenmeden bir kaç ay önce .. rüyamda düğünüm oluyordu .. sabah kına kokusu geldi burnuma ellerimden elimi bir açtım kına bir süre yatakta durdum kafamı toparlayamadım .. sol elimin yarısı kınalıydı .. çok tedirgin oldum sonra ehemmiyet vermedim .. başına gelen çok kişi var

Benimde başıma geldi evlenmeden bir kaç ay önce .. rüyamda düğünüm oluyordu .. sabah kına kokusu geldi burnuma ellerimden elimi bir açtım kına bir süre yatakta durdum kafamı toparlayamadım .. sol elimin yarısı kınalıydı .. çok tedirgin oldum sonra ehemmiyet vermedim .. başına gelen çok kişi var

evet azımsanmaycak kadar cokmuş....

Back
X