Bazen kendimden şüphe ediyorum yaYeni doğan bebekler ağlayarak uyanır gülücük saçamaz ki kuzum.
NedenBazen kendimden şüphe ediyorum ya
21 günlük bebeğin ağlayarak uyanması bana normal geliyor mesela konu sahibine göre garip bende çocuk büyüttüm ve oda ağlardı hiç garipsemezdim
Tabiki. Çok ağlıyor o yuzden korkuyorum21 günlük bebek ağlayarak uyanır tabi ne olmalı kimama aldıktan sonra gazını çıkarttığınızdan emin misiniz
Bacaklarını karnına doğru çekiyor mu? Kızarıyor muTabiki. Çok ağlıyor o yuzden korkuyorum
acıktıgında gazı oldugunda sıcakladıgında uyandıgı gıbı aglar hataa yıkar ortalıgı :)Kızlar 21 gunluk bebişim 3 gundur aglayarsk uyanıyor. Haz sıkıntısı var diye mamasını evolvıa, ac ıle değiştşr napıcsm bilemedım
dalga gecme:) 40 cıkana kadar hasssasıyette zırve yapmıstım. ben bebegımden cok agladımBenimkisi ağlamaz hiç..Üstelik 20 günlük.
"Selamun Aleykum,Hayır sabahlar annem" diyerek uyaniyor..
21 günlük bebeğiniz neden agliyarak uyanıyor ki
çişinin rengi falan guzel dimi :) beyaz ccoook acık sarı olmalı :)Tabiki. Çok ağlıyor o yuzden korkuyorum
21 günlük bebek ağlayarak uyanır tabi ne olmalı kimama aldıktan sonra gazını çıkarttığınızdan emin misiniz
çişinin rengi falan guzel dimi :) beyaz ccoook acık sarı olmalı :)
21 günlük bebek ağlayarak uyanır tabi ne olmalı kimama aldıktan sonra gazını çıkarttığınızdan emin misiniz
Gaz oluyor ole olunca biliyorum onuda yaşıyorumBacaklarını karnına doğru çekiyor mu? Kızarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?