- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Tek kişilik hayat yaşıyorsun böyle olmaz böyle sürmediğini eşine anlat. Ya boşanın ya da biraz sana uyum sağlamayı öğrensinBen böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum
Sevgili sonanda bana destek olur musinuz? Sanirim bagimlilik ile ilgili tecrublisiniz mesajlarinizdan bunu cikardim.Gezme tozma oarasiz da yapilir. Yuruyus yapabilirsiniz mesela.
Alisveris gezme tozma yerine hayatinizi bir amaca baglasaniz... anaciniz sadece es ve evlilik olmamali. O yuzden esinize bagimli olmussunuz. Sigara bagimliligi gibi siz de esinize bagimli hale gelmissiniz. Bagimli insanlar bir sure sonra sIkar insani, bogar, insana nefes aldirmaz. Sakiz gibi 24 saat dipdibe de yasanmaz ki. Arkadas edinin. Komsu edinin. 24 saat esi dusunerek beklerek gecirmeyin hayatinizi. Sonra beklentileriniz olmayinca hayal kirikligi yasarsiniz. Evlilik flort donemi gibi degildir maalesef.
Mutlaka ama mutlaka işe girmen lazım. İse girdikten birkac ay sonra bu konuyu guncelleyelim. Artık siz de aksamlari dizi izlemek, herhangi bir aktivite yapmak istemeyeceksiniz.Çok ilgisiz değil evet de benim beklentiler biraz farklı özel hissetmek falan istiyorum
okey al bana puzzle al bana bagimli cocuk gibi boyle davranmayin lutfen..Çıkın alın puzzle veya internetten siparis verin..Sonra bosanip sudan cikmis balik olup hooop baska erkeklerle yine yanlis evlilik...Guclu olun uzak durun anlasin o yaklassin..1,5 yıllık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?