Ağlayarak yazıyorum konu eşim

Mutlu olmak için eşini bekleme canm.
Puzzle ise kendin yap.
Resim ise kendin boya
Diziyse kendin izle.
Durumlar değişecek gorursun

Tek kişilik hayat yaşıyorsun böyle olmaz böyle sürmediğini eşine anlat. Ya boşanın ya da biraz sana uyum sağlamayı öğrensin

Evlilik tamamen sans isi iki taraf icinde. Ben senin yerinde olsam bana yaptigini yapardim gormezden gel temas kurma bakalim ne hissedecek. Degisiklik olmazsa ya boyle bi hayati kabulleneceksin ya da cocuk falan yapmayip bosanmaya dogru gideceksin. Kimse kimseyi boyle bi hayata mahkum etmemeli insaniz ilgi alaka sevgi istiyoruz normal olarak

Sevgili sonanda bana destek olur musinuz? Sanirim bagimlilik ile ilgili tecrublisiniz mesajlarinizdan bunu cikardim.

Çok ilgisiz değil evet de benim beklentiler biraz farklı özel hissetmek falan istiyorum
Mutlaka ama mutlaka işe girmen lazım. İse girdikten birkac ay sonra bu konuyu guncelleyelim. Artık siz de aksamlari dizi izlemek, herhangi bir aktivite yapmak istemeyeceksiniz.
Calistigim yerdeki bir abi eşinin bu tarz taleplerinden bahsederdi. Cok yoruluyorum derdi. İsi bedenen yorucu bir isti, artı olarak ek bir is daha yapiyordu, o daha yorucu bir isti. Aksam da eşini yuruyuse cikarirdi. İki tane de okula giden cocuklari var bu arada. Cocuklarin talepleri de ayri tabi. Karısı ise girdi. Karisi ile gorustugumde sürekli cok yoruldugundan, borclari olmasa bir gun bile dayanamayacagindan bahsediyordu. Nitekim, kocasindan beklentileri de sifirlanmisti cunku enerjisi tukeniyordu aksama kadar.

Onun begenmesine bakmadan ise girin size en temel tavsiyem
Bunun disinda her seyi birlikte yapmayi beklemeyin.
Ben de isten gelip puzzle yapmam. Ama puzzle yapsam da yanimda birine ihtiyac duymam.
Diziyi birlikte veya tek izleseniz cok farkeder mi? Hic dizi izlemedigim icin bilmiyorum ama tek basima film cok izledim hala da izlerim. Hatta yalniz izlemeyi tercih ediyorum cunku biri konusursa acayip sinir olurum. 8 yillik evliligimde esimle hic dizi izlemedik. 3 5 film izlemisligimiz vardir sinema disinda.

Iletisimsizlik tabi ki sizi sıkar haklisiniz. Aile olabilmek icin elbette birlikte bir seyler istersiniz.
Ama siz mutlu olmak icin baskasina ihtiyac duymadiginizi ona bir gosterin bakalim devran tersine donuyor mu donmuyor mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…