- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Yanyana ilgilenirdi benimleEvlenmeden önce böyle miydi? Nasıldı?
2 yıla yaklasıyoruzErken mi moda girdi napti nekadarlik evlisiniz
İzledim ben onu. Yeni bölümmü geldi yoksa ? :)Ooooooo ablacığım siz yine iyisiniz şakalaşma, laf atma varmış. Buralarda faturalar harici konuşmayan çiftleri de gördük
Reklam olmasın da black mirroru tavsiye ederim
1,5 yıllık dahaNe kadarlık evlisiniz?
Tersleyince istemiyomuş gibi hissedince çekiyorum ben kendimiOnsuz çıkın gezin. Kurslara gidin,bi yerde oturup çay için,evde değişik yemekler pastalar yapmayı deneyin... Ona bagimli kalmayin. Sizinde anlatacak şeyleriniz olsun. Biz ikimizde çalışıyoruz. Yemekten sonra direk dinlenme moduna geçiyoruz. Ama ben adama koala gibi yapisiyorum resmen. Yuzsuzum galiba biraz. Aman kocamada gurur yapacak halim yok ya. Sizde yuzsuz olun,yapişin bırakmayın
Ya bakımsız çirkin bi kadında değilim ki. Beni görmüyo gözü bi değişiklik yapıyorum kendimde görüyo söylüyoda ama güzel söz yok. Haklısınız kendime dönmem lazım.kendinizi eve mahkum etmeyin. kursa falan yazılın iş bulana kadar.
puzzle demişsiniz her aktiviteyi beraber yapmak zorunda değilsiniz ki. alın kendiniz yapın meşgale olur.
istediğiniz diziyide tek başınıza izleyin.
kendi hobileriniz olsun size ait . sürekli adamla birşeyler yapmayı bekleyip olumsuz cevap almaktan kurtulun.
iltifat kısmına birşey diyemiycem:)
Arkadaş bile bulamıyorum enerjim çok düştü hep mutsuzumDegermi yav erkek için ağlamaya sende kendine aktivite bul arkadaş edin çık dolaş eşin gitme demiyosa eglenmene bak boşver
cinsellik güzelYa benim aklıma özel olacak ama cinsel yakinliginiz nasıl evlilikte bu çok önemli çiftleri birbirine bağlar
Ben de çektim kendimi ama mutsuzlugum her halimden bellisende ilgilenme ve bundan mutluymuş gibi davran
SagolunBen anlayamadım ya aktivite bulmak için ya da çıkıp yürümek için, arkadaş edinmek için kocanıza ihtiyacınız yok ki, tek başınıza yapabilirsiniz bunlarıne kadar edilgen ve güçsüz tanımlamışsınız kendinizi, ayrıca kızmayın ama allah başka dert vermesin ağlayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?