Ağlayarak yazıyorum konu eşim

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Ben böyle hayal etmemiştim evliliği. Eşimle sarılır otururuz işten beni özleyerek gelir falan sanıyodum. Akşam geliyo benimle şakalaşıp laf atıyo direk tvyi açıyo yatana kadar tv izler gel biraz yürüyelim demez. Dışarıda stresini atar bense akşama kadar gelse de konuşsak gülsek sarılsak diye beklerim. Ondan görmeyince benim de yapasım gelmiyo. İş arıyorum bulamıyorum yada eşim begenmiyo. Kimseyi görmüyorum arkadaşım yok burada bu kız akşama kadar daralıyo biraz konusayım aktivite yapayım demek yok. Çok üzülüyorum. Okey al dedim iki kişi mi oynicaz puzzle al dedim napcaksın dedi. Alsam da yapmaz. Yabancı dizi bulurum begenmez zoraki izler. Ben çok sogudum artık her şeyden. Sanırım eşimdende. Hiç iltifat etmez ruhumu okşamaz zaten. İçim bomboşkendimi değersiz hissediyorum

Evlenmeden önce böyle miydi? Nasıldı?
Yanyana ilgilenirdi benimle ama yine az konusurduk
Erken mi moda girdi napti nekadarlik evlisiniz
2 yıla yaklasıyoruz
Ooooooo ablacığım siz yine iyisiniz şakalaşma, laf atma varmış. Buralarda faturalar harici konuşmayan çiftleri de gördük
Reklam olmasın da black mirroru tavsiye ederim
İzledim ben onu. Yeni bölümmü geldi yoksa ? :)

Onsuz çıkın gezin. Kurslara gidin,bi yerde oturup çay için,evde değişik yemekler pastalar yapmayı deneyin... Ona bagimli kalmayin. Sizinde anlatacak şeyleriniz olsun. Biz ikimizde çalışıyoruz. Yemekten sonra direk dinlenme moduna geçiyoruz. Ama ben adama koala gibi yapisiyorum resmen. Yuzsuzum galiba biraz. Aman kocamada gurur yapacak halim yok ya. Sizde yuzsuz olun,yapişin bırakmayın

kendinizi eve mahkum etmeyin. kursa falan yazılın iş bulana kadar.
puzzle demişsiniz her aktiviteyi beraber yapmak zorunda değilsiniz ki. alın kendiniz yapın meşgale olur.
istediğiniz diziyide tek başınıza izleyin.
kendi hobileriniz olsun size ait . sürekli adamla birşeyler yapmayı bekleyip olumsuz cevap almaktan kurtulun.
iltifat kısmına birşey diyemiycem:)

Degermi yav erkek için ağlamaya sende kendine aktivite bul arkadaş edin çık dolaş eşin gitme demiyosa eglenmene bak boşver

Al karsina guzelce konus. Hobi kurslarina kaydol. Komsulara git yeni komsular tanimaya calis. Esinin is arkadaslarini yemehe cagir ya da onlarla yemege cikin. Sakin sikma canini.

Ya benim aklıma özel olacak ama cinsel yakinliginiz nasıl evlilikte bu çok önemli çiftleri birbirine bağlar

Tersleyince istemiyomuş gibi hissedince çekiyorum ben kendimi
Ya bakımsız çirkin bi kadında değilim ki. Beni görmüyo gözü bi değişiklik yapıyorum kendimde görüyo söylüyoda ama güzel söz yok. Haklısınız kendime dönmem lazım.

Degermi yav erkek için ağlamaya sende kendine aktivite bul arkadaş edin çık dolaş eşin gitme demiyosa eglenmene bak boşver
Arkadaş bile bulamıyorum enerjim çok düştü hep mutsuzum
Ya benim aklıma özel olacak ama cinsel yakinliginiz nasıl evlilikte bu çok önemli çiftleri birbirine bağlar
cinsellik güzel
sende ilgilenme ve bundan mutluymuş gibi davran
Ben de çektim kendimi ama mutsuzlugum her halimden belli

Sagolun bu da benim karakterim işte ilgisizlik olunca çok mutsuz oluyorum

Yürüyüş yap,spor yap,bilmediğin şeyler öğrenebilirsin.Dışarıda stresini at.Rahatlarsın biraz daha.Akşama kadar bekleyince normal olarak ilgi beklersin daha çok ve daha da kafaya takarsın.

Komşu arkadaş çok mu lazım ya.Ben de bir dönem öyle yalnız takıldım,hiç minnet etmedim kimseye sürekli birşeyler buldum Hiçbirşey olmasa bile turladım geldim.Erkeklerin çoğu da öyle gamsız zaten takılma çok.Ama ondan bekleme sen alıştır onu bazı şeylere.Okey olmuyorsa tavla alın başka oyunlar alın.Sen adım at yani.Yavaş yavaş senden görüp o da alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…