Ağlayarak yazıyorum konu eşim

Örgü örün(bilmiyorsan instagramda çok güzel videolar var) ,kitap okuyun,kk ya takılin,her salı fokstaki KADIN dizisini izleyin,çıkın her akşam üstü yürüyüş yapın.

Belli ki bu koca sizi bir tık öteye götürmeyecek bari siz kendiniz için birşeyler yapın.

Bence sen hayatini ona endekslemissin. Yapmak istediklerini tek başına yap esin illa ki birlikte yapılacak şeyler de olur. Bunlari haftasonu da mi yapmıyor? Belki haftaici işten gelince yorgun oluyordur çalışmak zaten çok zor ben eve gidince konuşup birşeylerle ugrasmak istemiyorum. Belki o da öyledir

Eşim olmadan önce de çok sosyal bir hayatım yoktu ki. Sosyal bir insan değilim her şeyden önce. Yalnızlıgı seviyorum ama sevmemem lazım işte. Kitaba odaklanamıyorum elime alsam bile kafamda kurmaktan.
Yemek yerken haber izliyo malesef. Artık herşeyi batmay basladı gözüme. Bizimde var dizilerimiz kimi devam etmiyo kimi ediyo. Ama duygusal olarak eksik bişeyler
Aslında saçma değil ufak tefek şeyler canlandırabiliyo ama yapan yokki

Haklısınız
ahsap boyamadan falan hoslanmam pek. Zaten maddi olarakda vermek istemem. Gider kıyafet alırım neşem daha yerine gelir. Sinema tiytro yok küçük yerdeyiz.
Söylememmi söyledim. Tamam deyip hiçbi çaba sarfetmiyo.

Iste sosyal olmamaktan esine sarmissin. Butun hayatini esin uzerine kurmussun. Bu zamanla adami sIkar. Hoslandigin hic mi birsey yok? Onunla mesgul ol. Orgu or, ne biliyim yap bir seyler. Tum dunyan esin olmys. 24 saat vicik vicik olunmaz ki. Ben olsam boyle birine bir sure sonra dayanamazdim. Kimse dayanamaz. Bagimli olmussun sen. Sanki o hayatindan ciksa nefes alamayacak gibisin. En olmadi ise gir bence. Is oyalar seni.

Abartmadım :) abartmamda. Sakalsmayı evin eksiğini tamamlamayı ilgi zannediyo eşim. O yüzden değişmiyo da.
tv yi camdan at bence.
Ertesi gün bosanıyoruz diye konu acarım :)

Haftasonuda film izleme rutini oluyo sadece. Baska yok.

Hoslandıgım şeyler alısveriş, gezme tozma ama onlarada sürekli para olmuyo. İş bulsam keske.

Daha yeni evlisiniz aslında
Yorucu bir işi mi var bilmiyorum
Ama birgünü kendinize ayırın
Birlikte aktivite günü olsun
Konuşun
Kendiniz de ya iş bulun ya da
Kurslara gidebilirsiniz

Daha yeni evlisiniz aslında
Yorucu bir işi mi var bilmiyorum
Ama birgünü kendinize ayırın
Birlikte aktivite günü olsun
Konuşun
Kendiniz de ya iş bulun ya da
Kurslara gidebilirsiniz
Cok yorucu değil. İsteyen her türlü ilgilenir bence. Cok kücük yerdeyiz büyük seyler beklemiyorum zaten. Bi gelse nasılsın dese konussa biraz atıcam stresimi.

Monoton hayati seviyor esiniz. Onu degistirmek yerine kendinizi degistirebilirsiniz. Hem tum gun evde olucaginiza ise girin yada kursa gidin.Acikogretimden bir tane daha universte okuyun. Yada hobi olucak birseyler bulun. Romantik es nerde var bilmiyorum varsa bende istiyorum :)
Siz evde oldukca esinizden beklentiniz articaktir. Kendinizi asarsaniz hersey daha gzuel gorunucek

Diplomam var ama işime yarayacak bir bölüme bakabilirim aslında.. gerçi sevmiyorum ders calısmayı. İş bulsam keske bulamıyorum ya da esime begendiremiyorum.

Evi sil süpür, yemeğini pişir, sonra romantik hayaller ve kurgularla (dizilerdeki mıç mıç aşkların da etkisiyle) aksama kadar kocayi bekle. Koca stresli de gelebilir.Sohbetsiz hatta mutsuzda olabilir. Ben de mutluluğu kocaya bağlayanlari anlamiyorum.

Hoslandıgım şeyler alısveriş, gezme tozma ama onlarada sürekli para olmuyo. İş bulsam keske.
Gezme tozma oarasiz da yapilir. Yuruyus yapabilirsiniz mesela.
Alisveris gezme tozma yerine hayatinizi bir amaca baglasaniz... anaciniz sadece es ve evlilik olmamali. O yuzden esinize bagimli olmussunuz. Sigara bagimliligi gibi siz de esinize bagimli hale gelmissiniz. Bagimli insanlar bir sure sonra sIkar insani, bogar, insana nefes aldirmaz. Sakiz gibi 24 saat dipdibe de yasanmaz ki. Arkadas edinin. Komsu edinin. 24 saat esi dusunerek beklerek gecirmeyin hayatinizi. Sonra beklentileriniz olmayinca hayal kirikligi yasarsiniz. Evlilik flort donemi gibi degildir maalesef.

Bende çok düşünüyorum niye böyleyim diye :) neyin dogru oldugunu nerede yanlıs yaptıgımıda biliyorum. Ama elim kolum kalkmıyo mutszluktan.
Komsuluk ilişkilerinde acemiyim. Kim gider nasıl başlar pat diye girmek olurmu bilmem. Bir de benim pasta böreğim pek lezzetli olmuyo ondan da öekiniyorum :) övünecek hiçbi şeyim yok

Ha bu arada ozur dilerim esin eve gelince eline kumandayi alip seninle hic ilgilenmiyormus. Bu tabi ki sinir yipratici. Ben orayi atlamisim.

Diplomam var ama işime yarayacak bir bölüme bakabilirim aslında.. gerçi sevmiyorum ders calısmayı. İş bulsam keske bulamıyorum ya da esime begendiremiyorum.

Bence sizde is begenmiyorsunuz. Isinize yaramicak bolumu neden okudunuz.Veya ise yaricak bolumden ziyade seviceginiz meslegin bolumunu okumayi deneyin. Ama asla esinize mutlulugu baglamayin. Isten eve gelince bende romantik olamazdim. Kendinizi gelistirin inanon gelecekte pisman olucaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…