• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aglayasim var

Ya artik iliskiler ne kadar manyadi:(
Buyuk ihtimal bu kiz benden ayrilirsa ben bununla tehdit ederim elimde bulunsun demis.
Madem evlilik falan diyo pekala senden de isteyebilirdi.
Kuzeninin de sana gicigi varmis insan az biraz dusunur.

Bir sorunum var kizlar, erkek arkadasim gecen gun kuzenimle konusup babamin telefon numarasini falan istemis, kuzenimde benden izinsiz vermis. Erkek arkadasima sordum neden boyle bir sey yaptin diye, ne biliyim belki ilerde evleniriz falan diyor, ama ben cok guvenmiyorum ona, bir cilginlik yapip, beni babama sikayet edebilir, iliskimizi babamin kesinlikle ogrenmemesi gerekiyor. Ne yapacagimi sasirdim suan erkek arkadasimla konusmuyorum, icimde bir kurt var yanlis bir sey yapar diye cok endiseleniyorum, sanirim bana ders vermek istiyor ama neden bilemiyorum, aglicam ne yapmaliyim kizlar, ayriliyim desem ters tepebilir ve zaten 1 yillik iliski, seviyorum. Bir ara aramiz kotuydu ama duzelmisti bu aralar, simdi de bu cikti basima, degerli yorumlarinizi lutfen esirgemeyin hanimlar!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kuzeninin senden habersiz böyle bir şey yapması çok saçma. insan sorup etmeden verir mi ya :20:

Ya artik iliskiler ne kadar manyadi:(
Buyuk ihtimal bu kiz benden ayrilirsa ben bununla tehdit ederim elimde bulunsun demis.
Madem evlilik falan diyo pekala senden de isteyebilirdi.
Kuzeninin de sana gicigi varmis insan az biraz dusunur.

Evet ama iliskimiz tam iyiye gidiyorken boyle bir sey yapti, onun boyle bir seyi yapmasi hic aklima gelmezdi, cok umursamazdi beni onceden, kuzenimle konusmayi nereden akil etti onu anlamadim ve kuzenimin bana cidden garezi varmis simdi anliyorum

aman takma almış nımarayı zaten napıcan....
eline pek koz verme seninki hin fikirli...:32:
gözüm korktu yeminle...:15:
sende onun babasının numarasını annesinin numarasını al sırf iş olsun diye... :ssz:

ayrılmanız en iyisi olur niyetinin iyi olmadığı belli böyle şaka olmaz.siz kuzeninizin niyetinide sorgulayın.ailede böyle şeylerin hoş karşılanmadığını biliyorsa numarayı vermemesi gerektiğinide bilmeliydi bence.çünkü sevgiliniz babanızın numarasını ne amaçla isteyecek ki daha bu yaşta ve bu aşamada evleniriz bulunsun çok saçma olmuş.sizi tehdit etse bile boyun eğmeyin ayrılın boyun eğersen sonu gelmez daha üzücü olur sonu.

Kuzeninizin zoru neymiş yani?Adam babanızın numarasını isteyecek olsa önce sizden ister niye benden istiyor diye düşünmemiş mi hiç?Bir de çat diye vermiş babanızında tavrını az çok bilir yani sonuçta kuzeniniz...
Erkek arkadaşınızda bazı yorumlardaki gibi ileride tehdit edebilir sizi dikkat edin,numarasını babanızın telefonundan engellemeniz mantıklı ama başka numaralardanda ulaşabilir eğer böyle birşey yapacaksa...:106:

aman takma almış nımarayı zaten napıcan....
eline pek koz verme seninki hin fikirli...:32:
gözüm korktu yeminle...:15:
sende onun babasının numarasını annesinin numarasını al sırf iş olsun diye... :ssz:

Dedim ona bende sana aynisini yapsam, mutlu olur muydun diye.
Bana su cevabi verdi 'sen o kadar zeki degilsin'
Ben de ona 'senin salak dedigin kisinin neler yapacagini hayatta kestiremezsin bundan sonra' demistim.
Ayrilmayi dusunuyorum, bakalim bunu tahmin etmis mi madem cok zeki. Sagolun kk bayanlari sizi cok seviyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayrılmanız en iyisi olur niyetinin iyi olmadığı belli böyle şaka olmaz.siz kuzeninizin niyetinide sorgulayın.ailede böyle şeylerin hoş karşılanmadığını biliyorsa numarayı vermemesi gerektiğinide bilmeliydi bence.çünkü sevgiliniz babanızın numarasını ne amaçla isteyecek ki daha bu yaşta ve bu aşamada evleniriz bulunsun çok saçma olmuş.sizi tehdit etse bile boyun eğmeyin ayrılın boyun eğersen sonu gelmez daha üzücü olur sonu.

Kuzenim ne telefonlarimi aciyor ne de mesajlarima cevap veriyor, yanlis bir sey yaptiginin farkinda belli ki. Haftaya kuzenimi gormeye gidiyorum zaten bu sefer benden kacamayacak

Hemen git annene iliskini anlat hani olur da babani ararsa annen benim haberim var diyebilsin.

Babani arayip ne diyecek gerci ya korktugunu belli etme bulusunca al sil. Ama durduk yere almamistir boyle guvenmedigin adamla da sevgili olma yani. Nerde tanismistiniz?

Kuzenim ne telefonlarimi aciyor ne de mesajlarima cevap veriyor, yanlis bir sey yaptiginin farkinda belli ki. Haftaya kuzenimi gormeye gidiyorum zaten bu sefer benden kacamayacak

yüzleşin kesinlikle zaten genelde insanın en yakınından çıkıyor böyle şeyler.kötü bir şey yapmadıysanızda korkmayın kızsalar bile ne kadar sürecek ki böyle güven vermeyen biriyle birlikte olmak zorunda kalmaktan iyidir size bir süre kızmaları.

çok saçma ya hu..
tamam şakacı tiptir, size bunun şakasını yapar..

arayıp babanı isteyeyim mi seni , diye tatlı şakalar yapsın mümkünse,
aranızın kötü olduğu sırada babanızı araması ihtimalinden korkuyorsunuz...

kabus gibi bir şey bu...

böyle bir adama hayatta güvenemezdim.

insan ağız tadıyla küsemez oldu heee :24::25:

Sacmalamayiniz lutfen yasida küçükmüş onda nerde o yurek biz kızınızla sevgiliyiz de arayip haber veriyim dedim mi diyecek babasına? :) goz dagı vermis resmen. sadece kizin basi yanar diye de düşünmez babasi öğrense bana o cocugu bul da diyebilir bu ihtimali atlayamaz

Bir sorunum var kizlar, erkek arkadasim gecen gun kuzenimle konusup babamin telefon numarasini falan istemis, kuzenimde benden izinsiz vermis. Erkek arkadasima sordum neden boyle bir sey yaptin diye, ne biliyim belki ilerde evleniriz falan diyor, ama ben cok guvenmiyorum ona, bir cilginlik yapip, beni babama sikayet edebilir, iliskimizi babamin kesinlikle ogrenmemesi gerekiyor. Ne yapacagimi sasirdim suan erkek arkadasimla konusmuyorum, icimde bir kurt var yanlis bir sey yapar diye cok endiseleniyorum, sanirim bana ders vermek istiyor ama neden bilemiyorum, aglicam ne yapmaliyim kizlar, ayriliyim desem ters tepebilir ve zaten 1 yillik iliski, seviyorum. Bir ara aramiz kotuydu ama duzelmisti bu aralar, simdi de bu cikti basima, degerli yorumlarinizi lutfen esirgemeyin hanimlar!

kusura bakmayin ama isaretledigim kisma guldum yani :D Ne demek ilerde evleniriz :1:
Ote yandan numarayi whatsapp mesaj ve aramadan engelleyin hicbirseycik olmaz korkma:):34:

Aramaya cesaret edeceğini sanmıyorum ama siz kendi içinizde tezatlık yaşıyorsunuz önce ayrıyız demişsini< sonra limoniyiz konuşuyoruz demişsiniz, seviyorum demişsiniz ama güvenmiyorum da demişsiniz yani karar verin hangisi. Güvenmediği birini nasıl sever insan şu an ilişkiniz ne alemde tam olarak iyi misiniz bir sorun mu var ileride belki evleniriz ne demek zaten o zaman gelinir isteme olur bence boşuna endişelenmeyin babanızı arayıp ben kızınıla çıktım filan diyecek değil herhalde babanız da ona aferin oğlum diyecek değil bunu da biliyordur cesaret edemez ayrılacaksınız ayrılın ama kuzeninize de yaptığının yanlış olduğunu belirtin hem kuzeninizin numarasını neden biliyor ki.

Hersey bir yana, belliki güvenmiyorsun...
Sutla gitsin... Güvenmedigi biriyle ne düsünebilirki insan...

Back
X