Ağlicam şimdi :(

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
kızlar ya çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum bugün öss için dershaneye kayıt yaptırdım ingiliz dili ve debiyatını çok istiyorum ama ingilizce dersi yokmuş dershane aylık 250 istedi ayrı ingilizce kursuna bütçem yetmez ki napıcam ben şimdi dershaneye yazılmasamıydım acaba ya ufff ağlicam ya :'(

kızlar ya çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum bugün öss için dershaneye kayıt yaptırdım ingiliz dili ve debiyatını çok istiyorum ama ingilizce dersi yokmuş dershane aylık 250 istedi ayrı ingilizce kursuna bütçem yetmez ki napıcam ben şimdi dershaneye yazılmasamıydım acaba ya ufff ağlicam ya :'(

senet imzaladınızmı
olay bugun olmuş hemen tazeyken gidin konuşun bence annenle ya da babanla

senet imzaladınızmı
olay bugun olmuş hemen tazeyken gidin konuşun bence annenle ya da babanla

senet imzalandı zaten ama ne yapıcağımı bilmiyorum ya ingiliz dili ve edebiyatını okumak istiyorum ama ya pişman olursam okuyacağım bölüme karar veremiyorum ki :(

senet imzalandı zaten ama ne yapıcağımı bilmiyorum ya ingiliz dili ve edebiyatını okumak istiyorum ama ya pişman olursam okuyacağım bölüme karar veremiyorum ki :(

karar vermişsin ya canım, neden pişman olasın, aklındaki diğer seçenekler neler bölüm olarak
bence hemen gidin dershaneye kapanmadan derdinizi anlatın
acil olan kaydın iptali
bölüm konusunu sonra tekrar düşünürsün
ing. de karar kılarsan boşuna onca parayı vermiş olcaksınız mantıksız
önceliğin kaydın iptali olmalı bence

Kaydolmadan önce hangi dersler olduğunu nasıl sormazsın :44:Çok fena olmuş ama arkadaşların dediği gibi sıcağı sıcağına hemen git ve kaydının iptali için konuş :50:

Yabancı dil sınavına hazırlayan dershaneler var. O konuda yardımcı olmak için önce şunu sorayım. Hangi lisede okuyorsun? Alanın ne? Son sınıfa mı geçtin? Mütercim tercümanlıkta okuyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

büyük şehirdeysen belediyenin ücretsiz kursları var... ismek yada kültür merkezleri var
benm duyumlarım ismeke göre kültür merkezlerinin daha iyi olduğu :34:
sonuçta orada da kur kur gidiyor çalışmak istedikten sonra öss de de sanmıyorum ki zaten öyle çok zor yerlerden sorsunlar herşeyi bilmek zorunda ol

Yeni yazılmışsın iptal için biraz zorlarsan sıkıntı çekmeden iptal ettirebilirsin bence keşke yazılmasaydın yazılırken sormadın mı ing. var mı yok mu diye ?

İngiliz dili ve edebiyatı okumak için kursa gitmek yetmez ki. imek kursu nedir yahu. :D

Ydsye hazırlayan bir dershaneye gideceksin. Puanları çok uçuk o bölümün, biliyorsundur herhalde.

Herhangi bir dershaneye nasıl kaydolursun anlamıyorum.

Alanın yabancı dil olacak sonuçta.

bence git hemen vazgeçtğini söyle.
dil bölümü öğrencileri için olan dersanelerden birine git.
senetleri vermek ya da kaydı silmek istemezlerse eğer
bulunduğn ilin tüketici hakları başkanıyla konuş.
bulamam dersen bana özelden ulaş ben yardımcı olmaya çalışırım.

Back
X