- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Simdi bunlarin hicbirini yapmiyosunuz büyük ihtimal yada yapamiyosunuz diyelim, o yüzden boslukta kalmissiniz ve etrafinizdaki tek kisi esiniz oldugu icin onla ugrasiyosunuz sanirim. Aslinda normal bi durum icerisindesiniz fakat yanlis olan tavriniz ve kendinize hakim olamayisiniz, aklinizdan gecen hersey icin esinizle tartisirsaniz aksine kendinizi rahatlatmak yerine, neden böyleyim diyede huzursuz edersiniz. Yani sizi huzursuz eden tepkileriniz. Onlari kontrol etmek sizin elinizde.Ohooo gezerdim tozardim o kafe senin bu bilordo Salonu benim hiç evde durmazdim
Kursa fln da giderdim
teyzemlerde kuzenlerle dayimlarda yengeyle kaynatirdim hep orda kalirdim
Böyle kendini tüketirsin adam isinde gucunde ise yazik niye huzur bozuyosun canim .. Komsun falan yok mu gidecegin benim esimde cok çalışır ben giderim bi yerlere bana gelirler orgu orerim dizilerim vardir telefonda konusurum gecer zaman oyle .. Sende dusunmemeye çalış
Simdi bunlarin hicbirini yapmiyosunuz büyük ihtimal yada yapamiyosunuz diyelim, o yüzden boslukta kalmissiniz ve etrafinizdaki tek kisi esiniz oldugu icin onla ugrasiyosunuz sanirim. Aslinda normal bi durum icerisindesiniz fakat yanlis olan tavriniz ve kendinize hakim olamayisiniz, aklinizdan gecen hersey icin esinizle tartisirsaniz aksine kendinizi rahatlatmak yerine, neden böyleyim diyede huzursuz edersiniz. Yani sizi huzursuz eden tepkileriniz. Onlari kontrol etmek sizin elinizde.
Güven meselesine gelince esinizle konustunuzmu hic, zamaninda böyle böyle olmustu o yüzden sürekli baska yerdesin diye düsünüyorum diye?
Çocuğunuz yok mu ?
O zaman kendi etmiş kendi çekecek.. seni bu hale getirmeden önce düşünecekti. Ama sen kendini üzme sadece adamı üz, sana kırk yalan atıp gezip eğlendiklerine saysınEvlendigimiz ilk yıllarda sürekli ama sürekli yalan söylerdi
Mesaiye kalçam deyip arkadaşlariyla gezmeye giderdi
Çalışıyorum deyip 12 lere kadar kafede arkadaşlariyla takilirdi
Ayaküstü 100 tane yalan söyleme potansiyeli vardır kendisinin
Su an işinde gücünde o arkadaşlar evlendi fln ama bende güven o gerçekten
Kıs iki günde Kocanı evden kacirirsin gelemezler öyle baskıya aman aman neden guvenmiyosunn sonradan mi oluştu neden evlendin guvenmiyosan ?
O zaman kendi etmiş kendi çekecek.. seni bu hale getirmeden önce düşünecekti. Ama sen kendini üzme sadece adamı üz, sana kırk yalan atıp gezip eğlendiklerine saysın
Kitap oku kendini geliştir
adam seni bu yüzden bosarsa dahada kendini toparlayamazsin acil kendine gel iyi davran ona onu çok taktiğina göre çok seviyorsun adaminda senin disinda hayatı var seninde öyle işiyle arabasıyla annesiyle ilgilenmesi en tabi doğal hakkı diye düşünüyorum..
Ben yeni evliyken böyle bir olay yaşadımAy sorun o vakit geçirecek arkadaş yokki
Çocuğum anne bizde sinemaya gidelim dedi gitmedim usendim
Ben yeni evliyken böyle bir olay yaşadım
Geç gelmesine okadar sinir oldum ki kavga ettim
Ama o çok sakince abarttığımı söyleyip durdu
Geç geldiği saat te gece yarısından sonraydı...
Bende o sinirle yattım ertesi gün bunun işten dönüş saati gelince hazırlandım arabayı alıp çıktım
O zamanlarda baya küçük bir şehirdeydik ve ortalık karışıktı
İnat ettim dönmedim eve hiç tanıdıkta yok
Tabi bir kaç saat içinde yüz mesaj attı aradı açmadım
Gittim yemek yedim
Sonra bi kahve içtim falan
Otur otur saat 11 oldu mekan kapanacak ben hala oturuyorum, en son çıktım mecbur ama inat ya gece yarısını geçircem
Açık hiç bir yer yok helede o vakitte yalnız bir kadına göre
Arabayı sürmeye bile korkulacak bir ortamda ben aracı park ettim içinde oturdum saat geçiriyorum
Bu arada msj arama yok bayadırlı
En son bir kaç başıbozuktan korkup sitenin parkına çektim orda bekledim gece 12 yi beş on geçe çıktım yukarı
Bi baktım ışıklar kapalı, yatak odasına gittim bizim adam fosur fosur uyuyor
Oturdum ağlayacaktım sinirden gülme tuttu
Boşuna bekledim onca saat
Yahu bu ne gamsızlıktır dedim içimden çok düşündüm
Biz olsak ağlardık uyumazdık kurardık büyütürdük geleceği an koparacağımız kıyamete hazırlardık kendimizi dedim sonra kuzu kuzu gidip yanına yattım
Ve o andan sonra bende umursamaz olmayı öğrendim
Şimdi çok rahatız
Ahhahjajsjsah harikaymışBen yeni evliyken böyle bir olay yaşadım
Geç gelmesine okadar sinir oldum ki kavga ettim
Ama o çok sakince abarttığımı söyleyip durdu
Geç geldiği saat te gece yarısından sonraydı...
Bende o sinirle yattım ertesi gün bunun işten dönüş saati gelince hazırlandım arabayı alıp çıktım
O zamanlarda baya küçük bir şehirdeydik ve ortalık karışıktı
İnat ettim dönmedim eve hiç tanıdıkta yok
Tabi bir kaç saat içinde yüz mesaj attı aradı açmadım
Gittim yemek yedim
Sonra bi kahve içtim falan
Otur otur saat 11 oldu mekan kapanacak ben hala oturuyorum, en son çıktım mecbur ama inat ya gece yarısını geçircem
Açık hiç bir yer yok helede o vakitte yalnız bir kadına göre
Arabayı sürmeye bile korkulacak bir ortamda ben aracı park ettim içinde oturdum saat geçiriyorum
Bu arada msj arama yok bayadırlı
En son bir kaç başıbozuktan korkup sitenin parkına çektim orda bekledim gece 12 yi beş on geçe çıktım yukarı
Bi baktım ışıklar kapalı, yatak odasına gittim bizim adam fosur fosur uyuyor
Oturdum ağlayacaktım sinirden gülme tuttu
Boşuna bekledim onca saat
Yahu bu ne gamsızlıktır dedim içimden çok düşündüm
Biz olsak ağlardık uyumazdık kurardık büyütürdük geleceği an koparacağımız kıyamete hazırlardık kendimizi dedim sonra kuzu kuzu gidip yanına yattım
Ve o andan sonra bende umursamaz olmayı öğrendim
Şimdi çok rahatız
Yok canım bunu yap demek için yazmadım zatenValla bu yaptiginizi yapsam eşim bana şiddet bile uygulayabilir
O kadarcik söylüyorum
Helal olsun size
Gercekten git dua edersin sonra banaGerçekten mi ?
Umursamamak her zaman ise yaramistir şahsen basta zorlandim ama sonra huzuru yakaladim,tavsiye ederim once mış gibi sonra bir bakmissin olmuş....
Çok üst eleme suslen çık dışarı gez arkadaslarinla takil bak bu defa o ne yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?