- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Guveninizi yikacak neler yapti?Cnm güven sorununu hiçbir ilaç cozmez ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guveninizi yikacak neler yapti?Cnm güven sorununu hiçbir ilaç cozmez ki
Oylw deme arkadasim bende anksiyete panik atak ortaya karisik var. Berbat bir evlilikten ciktim cocuklar ergen delirmeme ramak kalmisti. Bir ilac yazdi doktor kafam mis gibi simdi :)) en azindan ofke nobetlerini kendini kurma problemini cozer ilac daha objektif dusunebilirsinCnm güven sorununu hiçbir ilaç cozmez ki
Guveninizi yikacak neler yapti?
Oylw deme arkadasim bende anksiyete panik atak ortaya karisik var. Berbat bir evlilikten ciktim cocuklar ergen delirmeme ramak kalmisti. Bir ilac yazdi doktor kafam mis gibi simdi :)) en azindan ofke nobetlerini kendini kurma problemini cozer ilac daha objektif dusunebilirsin
Çip tak haritadan takip et.
Bence işe gir kendi paranı kazan gez dolaş kocayı takma kocan herşey demek değil.
Şu hayatta her şey eşin değil !
Güvenmediğin bir adamla birlikte olmak paranoya yapmış seni
Uzman desteği iyi gelebilir :)
Dogru diyosun cnm soz konusu guven olunca bisey diyememCnm güven sorununu hiçbir ilaç cozmez ki
Kimsem yok arkadas kuzen
Bir yandan soru işaretleri bir yalnızlık beynimi kemiriyor
Evlenmeden önce neler yapiyodunuz?
İşte buuu +1000
Beni çok iyi anlamissiniz
O dışardayken sinemaya git çık bi yemek ye ya da evde film aç pizza söyle şöyle tek başına takıl ohoo bi sürü aktivite varInanmayacaksin 13 senedir bir fiil çalışıyorum
Öyle boş ta değilim ama hayret
Adamı didik didik etmezsen her geç gelişinde kavga çıkarmazsan daha çekici olacaksın. bu şekilde kaliteni düşürürsün bana kalırsa, ben de biri beni bööyyle kapılarda beklese her an onunla olmamı istese vs bıkarım soğurum. Abartmadığı sürece geç gelebilir arada sırada eve. kaçan kovalanır bırak geç gelsin işlerini halletsin nolcekk anacım.. sen cool olkendini mutsuz edecek yer arama
güven sorununu aş öncelikle
Güven sorunu büyük problem. Zaten güvenseniz bu kadar takmazsınız, kavga çıkarıp ağlamazsınız gibime geliyor. Önce bu sorunu almayı deneyin. Kendinize bir yaşam alanı oluşturun. Evladınızla gezin, çevre edinin. Kuzenlerinizi çağırın. KK'da takılın. Canınız istemese bile deneyin bir süre sonra açılacaksınız.