• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum şu an yardım :(

adam seni bu yüzden bosarsa dahada kendini toparlayamazsin acil kendine gel iyi davran ona onu çok taktiğina göre çok seviyorsun adaminda senin disinda hayatı var seninde öyle işiyle arabasıyla annesiyle ilgilenmesi en tabi doğal hakkı diye düşünüyorum..

Cnm güven sorununu hiçbir ilaç cozmez ki
Oylw deme arkadasim bende anksiyete panik atak ortaya karisik var. Berbat bir evlilikten ciktim cocuklar ergen delirmeme ramak kalmisti. Bir ilac yazdi doktor kafam mis gibi simdi :)) en azindan ofke nobetlerini kendini kurma problemini cozer ilac daha objektif dusunebilirsin

Guveninizi yikacak neler yapti?

Evlendigimiz ilk yıllarda sürekli ama sürekli yalan söylerdi
Mesaiye kalçam deyip arkadaşlariyla gezmeye giderdi

Çalışıyorum deyip 12 lere kadar kafede arkadaşlariyla takilirdi

Ayaküstü 100 tane yalan söyleme potansiyeli vardır kendisinin

Su an işinde gücünde o arkadaşlar evlendi fln ama bende güven o gerçekten

Adamı didik didik etmezsen her geç gelişinde kavga çıkarmazsan daha çekici olacaksın. bu şekilde kaliteni düşürürsün bana kalırsa, ben de biri beni bööyyle kapılarda beklese her an onunla olmamı istese vs bıkarım soğurum. Abartmadığı sürece geç gelebilir arada sırada eve. kaçan kovalanır bırak geç gelsin işlerini halletsin nolcekk anacım.. sen cool ol :KK66: kendini mutsuz edecek yer arama

Böyle kendini tüketirsin adam isinde gucunde ise yazik niye huzur bozuyosun canim .. Komsun falan yok mu gidecegin benim esimde cok çalışır ben giderim bi yerlere bana gelirler orgu orerim dizilerim vardir telefonda konusurum gecer zaman oyle .. Sende dusunmemeye çalış

İşte buuu +1000
Beni çok iyi anlamissiniz

16 senelik evliymişsiniz hey maşallah !
Ve ortada güven problemi var . Çocuklarınızda ergendir şimdi .
Bence uzman desteği şart hatta direk psikiyatriste gidin o ilaca gerek görmezsen
Psikoloğa yönlendirir . Bu durum sadece sizi değil eşinizi çocuklarınızı da yorar .

Adamı didik didik etmezsen her geç gelişinde kavga çıkarmazsan daha çekici olacaksın. bu şekilde kaliteni düşürürsün bana kalırsa, ben de biri beni bööyyle kapılarda beklese her an onunla olmamı istese vs bıkarım soğurum. Abartmadığı sürece geç gelebilir arada sırada eve. kaçan kovalanır bırak geç gelsin işlerini halletsin nolcekk anacım.. sen cool ol :KK66: kendini mutsuz edecek yer arama

Olamıyorum kah.retsin
Bugün dedimki hiiç takmiycam oğlumla keyif yapıcam eşime de surat yapmicam kırk kere aramicam

Evet aramadim ama gece 2de vatsapa girdigini görünce tartıştık girmedim diyor

Güven sorunu büyük problem. Zaten güvenseniz bu kadar takmazsınız, kavga çıkarıp ağlamazsınız gibime geliyor. Önce bu sorunu almayı deneyin. Kendinize bir yaşam alanı oluşturun. Evladınızla gezin, çevre edinin. Kuzenlerinizi çağırın. KK'da takılın. Canınız istemese bile deneyin bir süre sonra açılacaksınız.

Güven sorunu büyük problem. Zaten güvenseniz bu kadar takmazsınız, kavga çıkarıp ağlamazsınız gibime geliyor. Önce bu sorunu almayı deneyin. Kendinize bir yaşam alanı oluşturun. Evladınızla gezin, çevre edinin. Kuzenlerinizi çağırın. KK'da takılın. Canınız istemese bile deneyin bir süre sonra açılacaksınız.

Çok sagol bu sefer söz verdim kendime bunu yapmicam

Back
X