Agliyorum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?

Evet bu beklentiye mutsuz olursunuz.hediye icinmi dogum gunu kutlanir ben anlamadim bu para muhabbeti gecen iliskilerin sonu husran soliyim

Sende ilgincsin. Sevgilin degil mi niye yaptiriyosun telini. Yasinda kucuk degil ya calis ya da ailen veriyosa para onlara de. Benim sevgilim ben ogrenciyken bana para vermek istemisti de ne sifatla para gonderiyosun demistim. Gururlu olun lutfen. Siz yuzsuzluk yaptiginiz icin soguyor olabilir. Ayaklariniz yere bassin biraz

Yaa part calisiyom.bu ay skstm.o yaptirdi

Allah başka dert vermesin.
Ayrıca şimdiden küfür.. evlenince şiddet..
Aklını başına al henüz geç degil..
Seviyorsundur bişey diyemem ama şimdiden saygı yok sonrası zarar ziyan..

Son zamanlar hep ben odedim.bi kackez dedi bana yok hediye yerine say diye.Ama su uc aydir falan benden cok para gitti.bu yuzden parasiz kaldim

Yaa part calisiyom.bu ay skstm.o yaptirdi

Yaptirma canim gerekirse bir ay gorusme. Insan hayattaki herseyi kaybedebilir ama gurur cok onemli. Gurur sizi degerli yapab seydir. Siz ulasilmasi zor olursaniz kiymetli olursunuz. 8yillik iliskimde belki de en cok onem verdigim seydi bu. Sizin paraniz yok ama karsinizdakinin parasinin olmamasi neden tuhaf? Hersey karsilikli degil mi? Ben sevgilim ve ardindan esim oldu bi kere bile dogumgunumde birlikte degildik ve hicbi zaman ne hediye ne de kutlama bekledim. Erkegin icinden gelmeli bazi seyler.

Son zamanlar hep ben odedim.bi kackez dedi bana yok hediye yerine say diye.Ama su uc aydir falan benden cok para gitti.bu yuzden parasiz kaldim
Sen de ödediğin halde böyle yapıyorsa artık seni gözden çıkarmış sana yaptığı iki lira masraf ona fazlalık geliyor. Paraları harcamak istediği başkaları var demektir. Bırak ipini gitsin.

Sen de ödediğin halde böyle yapıyorsa artık seni gözden çıkarmış sana yaptığı iki lira masraf ona fazlalık geliyor. Paraları harcamak istediği başkaları var demektir. Bırak ipini gitsin.
Dimi yaa.Benden de para gidiyo borcum var param yok diyo.Ama kankisiyle ortak viski aliyo

Suan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…