Agliyorum

Kadin çalismali, az ya da cok kazanmali ekonomik ozgurlugu olmali.
Telefonunuzu da o yaptiriyorsa, dert yanmaniz yersiz bence.
O Bulusmak istediginde bulusacaksiniz yoksa oturacaksiniz evde.
Bu konulara cok sinirleniyorum ama aslinda cok uzuldugumden ,bayan ezilmemeli

Part time calisiyorum ben.Ama bu ay cidden param kalmadi.Babam telefon istiy yuzden ona dedim ben.borc bulabilsem varya almam parasinida

Suan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni

Zamana birak. Zaman cogu seyi cozer emin ol. Sen kendine guven ve onun karsisinda kendini aptal konuma dusurme. Gercekten seven erkek emin ol sevgilisini esini el ustunde tutuyor. Ben bi kere bile elimi cuzdanima atmadim. Evlendim canta tasimam tasisam da sus gibidir onu da esim tasir. Sen kendine deger ver ki sevgilinde sana deger versin. Ben mutlu olursam sende mutlu olabilirsin fikrini benimserse bi erkek sen mutlu olursun. Sen o adama ihtiyac duymuyosun ki. Duygularini kontrol et ve sacma sapan bi dogum gunu hediyesi icin uzulme. Neler goruyorz adam karisinin her gunune hediye aliyo ama her kufru de ediyo. Ne geregi var?? Benim esim bana kufretcekte bende yuzune tukurmicem yok oyle bi dunya. Kendine deger ve uzulme bunun icin

Neden hep bana deger bilmezler geliyo.Cok mu cirkinimben neyim eksik anlamiyorum.cok uzgunum.Yaa oyle bi agliyorum ki

Sen telefon paranı bile adama yıkıyorsan belli ki adam da senden bıkmış. Burda yüz verdim edebiyatı yapma bence
Yaa en son bulusmada 30lira gaz attim.Yemek yedik icki aldim ona.Daha oncede kac kez ben verdim.Su uc aydir boyle.bende para kalmadi artik.babam teli istiyo o verdi mecbur

Cok uzgunum ya.Ben sadece birlikte gecirelim dedim dogum gunumu.ama hediye almamasi onemsemedigini gosterir ki.Dogum gunumu hatirlatmim bile dimi.Kendi arkadasimla gezerim kutlarim

Eski konularınızı da biliyorum. Adam siz ayrılın diye bahane üretiyor herhalde, istemiyor artık sizi. Küfür falan ediyor, insan sevdiğine küfür edemez. Bu kadar takıntılı olmayın, inanın sizden ayrılacak zaten eninde sonunda. Bu ilişkinin geleceği yok. Bitmiş ilişkiniz, tükenmiş. Hayatınıza odaklanın artık adamın peşinde heba oldunuz.

Niye telefonunun parasini o veriyor? Ben karsimdaki israr etse yine kabul etmem. Bu dogru degil. Dogum gununu niye diyorsun? Verdigi cevap cidden cok agir ustune kufur bilemiyorum bu iliskin hic saglikli degil. Nasil bir evredesiniz anlamadim ama bu adamla evlenmeden bu duruma geldiysen evli halinizi dusunemiyorum. Ayrica seni tanidim bu cocukta gelecek yok iyice belli etti eski konularinada bakilirsa ben olumlu dusunemiyorum. -_-

Cok uzgunum ya.Ben sadece birlikte gecirelim dedim dogum gunumu.ama hediye almamasi onemsemedigini gosterir ki.Dogum gunumu hatirlatmim bile dimi.Kendi arkadasimla gezerim kutlarim

Yoo hic oyle degil. Insanin parasi olmayabilir yada baska seyi dusunmustur unutabilir. Sen bi insanla gelecek dusunuyosa. Bunlari da dusunmen gerek. Kendi adima esimle 8yilim gecti vr bir defa pasta aldi. Bir defa da 700lira vermisti istedigin biseyi al diye. Ben hic dusunmedim al kutla filan diye. Ben esime hic hediye almadm cunku hicbi zaman birlikte kutlamadik. Bunlar onemli seyler degil gercekten degil

Suan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni
Ayrılalım demesini bekleme bence sen ayrıl bu kaba adamdan para Yok pul yok bide üstüne şimdiden küfür ediyo sen hala evlenmeyi düşünüyosun

Sen de ayrılalım diye onu bekleme.

Yarin telefon parasini vericem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…