- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ee yani.Skldimi noldu artik.Ama ben cok yuz verdim ondanHiç bir şey bekleme böyle bir adamdan. Kankileryle buluşacak parası olan seninle de çok rahat buluşur
O seni gözden çıkarmış çoktan. İlişki de laçkalaşmış.Dimi yaa.Benden de para gidiyo borcum var param yok diyo.Ama kankisiyle ortak viski aliyo
Part time calisiyorum ben.Ama bu ay cidden param kalmadi.Babam telefon istiyKadin çalismali, az ya da cok kazanmali ekonomik ozgurlugu olmali.
Telefonunuzu da o yaptiriyorsa, dert yanmaniz yersiz bence.
O Bulusmak istediginde bulusacaksiniz yoksa oturacaksiniz evde.
Bu konulara cok sinirleniyorum ama aslinda cok uzuldugumden ,bayan ezilmemeli
Evet kaybetme korkusu hic yok fark ettim bunuO seni gözden çıkarmış çoktan. İlişki de laçkalaşmış.
Ee yani.Skldimi noldu artik.Ama ben cok yuz verdim ondan
Suan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni
Yaa en son bulusmada 30lira gaz attim.Yemek yedik icki aldim ona.Daha oncede kac kez ben verdim.Su uc aydir boyle.bende para kalmadi artik.babam teli istiyo o verdi mecburSen telefon paranı bile adama yıkıyorsan belli ki adam da senden bıkmış. Burda yüz verdim edebiyatı yapma bence
Cok uzgunum ya.Ben sadece birlikte gecirelim dedim dogum gunumu.ama hediye almamasi onemsemedigini gosterir ki.Dogum gunumu hatirlatmim bile dimi.Kendi arkadasimla gezerim kutlarimZamana birak. Zaman cogu seyi cozer emin ol. Sen kendine guven ve onun karsisinda kendini aptal konuma dusurme. Gercekten seven erkek emin ol sevgilisini esini el ustunde tutuyor. Ben bi kere bile elimi cuzdanima atmadim. Evlendim canta tasimam tasisam da sus gibidir onu da esim tasir. Sen kendine deger ver ki sevgilinde sana deger versin. Ben mutlu olursam sende mutlu olabilirsin fikrini benimserse bi erkek sen mutlu olursun. Sen o adama ihtiyac duymuyosun ki. Duygularini kontrol et ve sacma sapan bi dogum gunu hediyesi icin uzulme. Neler goruyorz adam karisinin her gunune hediye aliyo ama her kufru de ediyo. Ne geregi var?? Benim esim bana kufretcekte bende yuzune tukurmicem yok oyle bi dunya. Kendine deger ve uzulme bunun icin
Cok uzgunum ya.Ben sadece birlikte gecirelim dedim dogum gunumu.ama hediye almamasi onemsemedigini gosterir ki.Dogum gunumu hatirlatmim bile dimi.Kendi arkadasimla gezerim kutlarim
Ayrılalım demesini bekleme bence sen ayrıl bu kaba adamdan para Yok pul yok bide üstüne şimdiden küfür ediyo sen hala evlenmeyi düşünüyosunSuan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni
Suan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni
Ben odunum boyleyim diyobeklentılerın yuzunden degıl de adam kalas oldgu ıcın mutsuz olursun bence
Yarin telefon parasini vericem onaYoo hic oyle degil. Insanin parasi olmayabilir yada baska seyi dusunmustur unutabilir. Sen bi insanla gelecek dusunuyosa. Bunlari da dusunmen gerek. Kendi adima esimle 8yilim gecti vr bir defa pasta aldi. Bir defa da 700lira vermisti istedigin biseyi al diye. Ben hic dusunmedim al kutla filan diye. Ben esime hic hediye almadm cunku hicbi zaman birlikte kutlamadik. Bunlar onemli seyler degil gercekten degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?