Agliyorum

Canim ikinci yilimiz dolcak.Cidden param yok babam da telefon istiyo diye ben yaptirim dedi bana.Kardesimden borc alicam yarin gidip vericem telefon parasini da

Aynen ver ve eyvallahin olmasin. Aldigin tum paralari ver ve yolunu ayir. Oyle erkeklerle gelecek hayali kurma
Bu ne yaa.Resmen para hesabi yapiyo.En son bulustuk 30lira gaz attim mangal yedik 25lira icki aldim 15 de.ve ben part calisiyorum ya.Kendi parasi olunca icki ye veriyo ama

Canim ikinci yilimiz dolcak.Cidden param yok babam da telefon istiyo diye ben yaptirim dedi bana.Kardesimden borc alicam yarin gidip vericem telefon parasini da
Ver parasini zaten bunun gibisinden hele hic para alinmaz. Hem yaptiririm diyor hem nasil davraniyor. Sen buna iyi dayaniyorsun. Ben kafayi yerim derdi ne diye dusunmekten. Niye bunun yuzunden o tatli canini sıkıyorsun? Deger mi sence?

Maddi anlamda cok sey beklediğinizi anladım. Doğal olarak sevgiliniz bunu çoktan anlamıs .

2-3 günlüğüne sevgilimin yanına gitme planım var ama daha maaş almadığım için ısrar etmesine ragmen erteliyorum. Çünkü bir şeyler yapabilmek için cebimde param olmalı anca öyle rahat zaman gecirebilirim . Çünkü yanımdaki insan benim kocam değil ortak bütçemiz yok .

evet. ayrıl su cocuktan. sende cok trip atıyon be şeker.

Dogum gununde niye hediye bekledigini soyluyorsun ki.
Dusunmesi gereken o.sen plan program diye neden bahsediyorsun.kendi dusunceli 1 erkekse zaten parti eglence yemek bir sey organize eder.
Bana bunu yao bana sunu yap diye beklenti mi olur.
Ayrica cebinde niye para yok

cok garip bir cıftsınız yas otuza gelıyor dıyorsa kendısı de buyuk sanırım ıkınzıınde birbirinize faydanız yok kendı telını kendın yaptıramıyor musun? ustelık uslubu cok çirkin kutlamasın zaten böyle özel bir gunun yası mı olurmus her sene zorla yapar gibi halı varr parası olmaması tamamen yalan hiçbir erkegın parasız kaldıgını görmedim son olarak bu kişi senı maddı anlamda mutlu etmez beklentılı bırısın cunku sanırsam bence ayrıl gitsin.

Aranızda geçen para hediye muhabbetinden pek sağlıklıbi ilişki gibi gelmedi
Evlilik mi ? Unutunnn

Evliliğimizin ikinci yılını doldurmuştuk. Doğum günüm geldi çattııı. Sabah işe gitti bişey demeden öpüp. Gün içinde aradı aşkım napıyosun falan diye neyse konuştuk kapattık. Yine bir şey demedi. Neyse dedim herhalde akşam bir şey söyler. Geldi yemek yedik. Oturduk çay içtik falan hala tık yok. Saat 12 yi geçene kadar bekledim yani gün bitti.. Eşimin gözlerine bakıp "aşkım gerçekten hatırlamadın dimi" dedim. "neyi" Dedi. Ciddimisin sen dedim.. Aşkım noldu ki valla neyi unuttum söyle dedi.. Benim gözler doldu.. Sonra ona dank etti.. O an ki pişmalığını gözlerinden okudum..ağladı özür diledi.. Hiç trip atmadım.. Hediye beklemediğimi sadwce kutlamasının da yeterli olabileceğini söyledim.. Ama o kadar üzgğndü ki.. Bem teselli ediyorum artık adamı:) işte o günden sonra bir daha hiç unutmadı.. Duyguyu hissetmek önemli.. Hediyeyle ya da illa bir yere gitmekle bir kutlama yapılır diye bir şart yok.. Sizin beklentiniz fazla ve sevgiliniz de duygusuz.. Belki de sıcacık bir şeyler söylese doğum gününüzü kutlamak için kalbiniz ısınacak.. İşte bunu anlamayan erkek hep öyle kalır hayatı boyunca.. Evlilik düşünmeyin.. Çünkü ruhsuz..

Hala hakli cikarman peki adamı?? Olmasi gereken seyleri bekleyince hic de "asiri beklenti" olmuyor.. Dakka basi ciceklere boceklere bogmasin evet ama bi dogumgununde de kucuk de olsa bi kutlama yapilir.. Birak kutlamayi, ustune hakaret yemissin.. Nasil iliski bu boyle.. Beklentinden mutsuz olur musun bilmem ama bu gordugun tavırlarla mutlu olmayacağın kesin..

Şu doğum günü kutlama adetini kim çıkardıysa Allah bildiği gibi yapsın.. Ne kutlarım, ne kutlasınlar isterim.. Kafam çok rahat..

He bunlardan zevk alana da saygım var ama birilerine 'kutlamak zorunda' muamelesi yapılmasını haklı bulmuyorum.. Bırakın içinden gelen kutlasın.. Bununla sevgi ölçülmez..

Hayatım..
Şimdi senin durumunu bilmesem su yazdıklsrıns karsılık BELKİ PARASI YOKTUR YADA İÇİNDEN GELMİYODUR SEN NE ISMARLAMA YAPIYOSUN derdim.
Gel gör ki bn snn diğrr konunu da biliyorum ve sana ayrıl değmeyen biri bu demiştim.şuan tekrar ediyorum. Ayrıl. Telefonunu yaptırdığı için yüzüne pat diye söylemesi mi lazım? Bitanrm.. Gülüm.. Ayrıl gtsin.

Yok dusunmuyorum artik zaten.Ama gecen yil bana supriz yapmisti.Bakalim bu yil yapcak mi.

O
Ona dedim vercem parani yarin almiyo bu sefer.yarin gelcek benim oturdugum yere buluscaz

Ama kendi dogum gununu kutluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…