- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Uzun bir süre flört dönemi sonrası evlilik ve 5 yıllık evlilik sonucu tükenmeye başladım.
Hamileyim ama normal hayatimdan bir degisiklik yok. yemektir bulasiktir temizliktir misafirdir hepsi devam.
Nazli bir hamile olmadim. Daha dogrusu hic simartilmadim. eşimin davranışları cok itici.
Kendinden git gide daha cok soğutuyor.
Geçen gün eski yazdığım mektuplarimi buldum nasıl da aşk dolu ve gözü kör baglanmisim eşime .
Şimdi bakıyorum o duygular yerine öfke acı nefret gelmiş.
Insan kendisinden nefret ettirmek için neden bu kadar uğraşır bilmiyorum.
Hakaretler dalga gecmeler kucumsemeler empati yeteneğinden yoksun bir eş...
Üzülüyorum yipraniyorum kimseye anlatamıyorum hislerimi ama artık yoruldum
Dinlemeyi sevmeyen bir adam ama yine de güzel dille çok konuştum .Psikolojik şiddet uyguluyor gerçekten çok zor olmalı.
Derdi neymiş konuştunuz mu hiç ?
yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.
bilemiyorum. sizce de biraz naz degil mi sizinki?
Ben de saydiklarinizdan bazılarını yaptım.yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.
bilemiyorum. sizce de biraz naz degil mi sizinki?
Sizin ki insanüstü bir çaba olmuş eşiniz neredeydi ?
Ama konu sahibinin derdi nazlanmak değil ki zaten .. yanlış algıladıniz sanırım .
Ben de saydiklarinizdan bazılarını yaptım.
Ama ne kıymet bilen var ne de yoruldun otur diyen
Dinlemeyi sevmeyen bir adam ama yine de güzel dille çok konuştum .
Şunu diyor bana
Aynı cümleleri farklı kelimelerle anlatmana gerek yok çok uzatiyorsun.
Sürekli kusur bulmaya çalışan bir eş. Bulunca da gözüne sokan.
Bazen yanlış bir kelime kullansam bir de üniversite mezunu olacaksın ama hala kelimeleri yanlış söylüyorsun diyen biri.
Sizin ki insanüstü bir çaba olmuş eşiniz neredeydi ?
Ama konu sahibinin derdi nazlanmak değil ki zaten .. yanlış algıladıniz sanırım .
profesordu garibim, final donemiydi, amfi dersinden 2000 adet kagit okuyordu
O kağıtları o adama yedirirdim ciddiyim..
Bebek olduğu sıralarda iyiydi. Bazen beni seviyor diyorum bazen ram tersi .
Dengesiz davranışları var. Bugün iyi yarın kötü.
Değişken bir ruh haline sahip .Hep mi böyleydi uzun süre de sevgili kalmışsınız . Hamilesiniz de acaba 3. Bir göz olarak terapi alsanız belki işe yarar adamın karakteri bu değilse tabi .
Hamileyim ama normal hayatımda değişiklik yok yine çamaşır,misafir vs demiş konu sahibi..nazlı bir hamile olmadım demiş..
Köydekiler doğurup çalışmaya devam ediyorlar, şehirdekilerde hamileyken ev işi yapıyorlar..herkesin yardımcısı yok..tüm bunlar için "naz" denmiş.yani her erkek "aman karım hamile" diye hasssasiyet göstermiyor..adam böyleyse bebek yada hamilelik onu değiştirmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?