- 19 Mart 2017
- 2.274
- 3.263
- 133
- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Ailem o kadar iyilik yapıyor ki bize eşimin bana karşı dalgaci ve ezici taraflarını gördükçe üzülüyorlar.
Bana dedikleri hep şu kızım sen mutlu ol biz sizin için her şeyi yaparız. Ama böyle bir eşle nasıl mutlu olunur.
Ben saygı konusunda çok titizken o nasıl saygısız davranilir onu gösteriyor Bana.
Niye...KADININ nerdeydi??yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.
bilemiyorum. sizce de biraz naz degil mi sizinki?
Niye...KADININ nerdeydi??
Hmm...komsuda unuttunuz sandim bende..neyse geç olsun güç olmasın..baska bir ulkedeydim daha kadinimi bulamamistim hanimefendi.
Hmm...komsuda unuttunuz sandim bende..neyse geç olsun güç olmasın..
Sizin hamile bi kadina yaşadığı sıkıntilari anlatan bi kadına bak ben daha ağlasını yaşadım amma da nazlisın demenizden daha acı olmasa gerek...siz şimdi ben neymişim be diye kendinizi mi övdünüz yoksa konu sahibini kendini yetersiz hissedip daha da melankolik bi durumun içine mi sürüklediniz..kedi uzanamadigi cigere mirnav dermis diye bir tabirimiz var, bilir misiniz?
hayatlarimiz sizinle cok farkli olabilir, bu size saygisiz olma hakkini vermez. okumus, kendinizce memur olmus; cok kucuk rakamlara ayakta durma mucadelesiyle genclik harcamis, evlenmis ve umdugunu bulamamis olabilirsiniz. ben daha iyi bir evde, daha iyi kosullarda yasiyorum diye size gore asagilanmayi hak ediyor muyum? hamile bir insanin yasadigi sureci bile tiye alacak kadar mi buyuk kompleksleriniz?
toplumun her kesiminden kadinin birbirine destek vermek icin bir arada oldugu su platformda bu denli bir seyle karsilasmak sasirtici olmasa da cok aci.
Sizin hamile bi kadina yaşadığı sıkıntilari anlatan bi kadına bak ben daha ağlasını yaşadım amma da nazlisın demenizden daha acı olmasa gerek...siz şimdi ben neymişim be diye kendinizi mi övdünüz yoksa konu sahibini kendini yetersiz hissedip daha da melankolik bi durumun içine mi sürüklediniz..
Ayrıca çok sükür çalişmış çabalamış ekmegimi taştan çıkarmışim...eşimle yaşadigim olumsuz durumları burda yazdım diye bu benim mutsuz olduğum anlamina gelmez çunkü burası bir derdim var bölümü sevinçlerimizi mutluluğumuzu paylaşmiyoruz...eşimin bugunkü aşk dolu mesajlarini bana attiği şarkı paylasimlarini paylaşmiyorum bilmem anlatabildim mi..kedi uzanamadigi cigere mirnav dermis diye bir tabirimiz var, bilir misiniz?
hayatlarimiz sizinle cok farkli olabilir, bu size saygisiz olma hakkini vermez. okumus, kendinizce memur olmus; cok kucuk rakamlara ayakta durma mucadelesiyle genclik harcamis, evlenmis ve umdugunu bulamamis olabilirsiniz. ben daha iyi bir evde, daha iyi kosullarda yasiyorum diye size gore asagilanmayi hak ediyor muyum? hamile bir insanin yasadigi sureci bile tiye alacak kadar mi buyuk kompleksleriniz?
toplumun her kesiminden kadinin birbirine destek vermek icin bir arada oldugu su platformda bu denli bir seyle karsilasmak sasirtici olmasa da cok aci.
Valla hamileliğin en zorlarindan birini geçirdim..8 aylık hamileyken 150 km yol gidip nöbet tutuyordum 24 saat ayaktaydim yani mide bulantisiyla tekrar yollara düsüyordum şimdi sizin gibi kendimi övmek adina burda anlatmayacagim..hamilelik gecirdiniz mi, sanmiyorum.
dolayisiyla o ruh hali icinde bir insani guclendirecek en buyuk emsalin yasanmis ve uzerinden gelinmis seyler oldugunu bilmiyorsunuz.
kendimi de ovmeye ihtiyacim yok.
Kadıncağız nazlanmak istemiş olabilir herkesin kendi tercihi... yargılamaya hakkınız yokyurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.
Kisura bakmayinda sizinki anormal olmis hamile kadin bunlari yapmazki kendi canini gectim bebege yazik.yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
Hayir naz degil. Sizin gibi olmak hissetmek zorunda degil. Esten ilgi ve ozen beklemek naz degildir.yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
Uzun bir süre flört dönemi sonrası evlilik ve 5 yıllık evlilik sonucu tükenmeye başladım.
Hamileyim ama normal hayatimdan bir degisiklik yok. yemektir bulasiktir temizliktir misafirdir hepsi devam.
Nazli bir hamile olmadim. Daha dogrusu hic simartilmadim. eşimin davranışları cok itici.
Kendinden git gide daha cok soğutuyor.
Geçen gün eski yazdığım mektuplarimi buldum nasıl da aşk dolu ve gözü kör baglanmisim eşime .
Şimdi bakıyorum o duygular yerine öfke acı nefret gelmiş.
Insan kendisinden nefret ettirmek için neden bu kadar uğraşır bilmiyorum.
Hakaretler dalga gecmeler kucumsemeler empati yeteneğinden yoksun bir eş...
Üzülüyorum yipraniyorum kimseye anlatamıyorum hislerimi ama artık yoruldum
Saçmalamışsınız...konu sahibi sevgisizlikten psikolojik baskıdan bahsetmiş,siz neler yazmışsınızyurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
Sizde abartmisiniz caniniz kiymetli degil mi ya ben normal.dogum yapip dikislerim acildigi icin 1 ay yuruyemedim helal olsun herkese anlatmayin benceyurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?