Ağlıyorum

Yapmayacak işte ailede biliyor bu duruma göz yumuyor . Koca da iyice yüz bulmus bu duruma karşılık .

Aileniz iyilik filan yapmasın iyice simartmayin adamı .

Gelirse terapiye belki bi şansınız olabilir o da adamın karakteri değilse yine söylüyorum.

Ben de sizinki gibi hamilelik geçirdim.
Hatta daha fazlasıdır çünkü 1 yaşında bebeğim de vardı.
Aynen bir anlayış ya da bir şey görmedim.
Zaten nazlanacak bir tip de değilim, it canlısı dedikleri tam olarak benim.
Ama şuan dönüp baktığımda hamileliklerimde o kadar çok kavga etmişim ki eşimle, hem de seviye, saygı, sevgi yerlerde olarak.
Zaten sevtim nefrete dönüşmüştü.
Sadece bunu bana yaşattıpı, altyan almadığı için öfkeliyim.
Erkeklerde değişik bir psikoloji oluyor, kendileri de hamilelik sendromu yaşıyorlar ve dğnyaya getirilen ortak canı kadın taşıdığı için aciz hissediyorlar, benim eşim yaşadı bu durumu.
Eğer sizin kocanızın genel hali bu değil, bu süreçte böyle davranmaya başladıysa sabredin derim.
Yok, evlendiğinizden beri böyle ise çok ciddi sorunları var içinde, özellikle bastıramadığı yetersizlik duygusu.
Alıp karşınısa ciddi şekşlee konılun, bu tutumlarından vazgeçmezse evliliğinizin yürğmeyeceğini anlatın.
Çünkü hamilelik süreci balayı, lohusalık var ve bundan sonra sürekli yorgun, uykusuz, her şeye tahammülsüz en önemlisi de deli gibi ilgi, empati ve yardıma ihtiyaç duyacak siz varsınız.

Biraz hormonlarin etkisindesiniz bence. Aglamayin. Esinizle konusun. Simartilmak mi istiyorsunuz? Ona aglayin mesela. Bende simartilmak istiyorum deyin. Bende ayaklarimi uzattigim bir hamilelik hayal ediyordum deyin. Elim kolum sisti kasik bile zor tutuyorum bugun yemegi sen yap/siparis et diyin mesela. Kendi kendinizi nazlandirabilirsiniz. Ama sikmayin caninizi :)

Niye...KADININ nerdeydi??

Hmm...komsuda unuttunuz sandim bende..neyse geç olsun güç olmasın..

kedi uzanamadigi cigere mirnav dermis diye bir tabirimiz var, bilir misiniz?

hayatlarimiz sizinle cok farkli olabilir, bu size saygisiz olma hakkini vermez. okumus, kendinizce memur olmus; cok kucuk rakamlara ayakta durma mucadelesiyle genclik harcamis, evlenmis ve umdugunu bulamamis olabilirsiniz. ben daha iyi bir evde, daha iyi kosullarda yasiyorum diye size gore asagilanmayi hak ediyor muyum? hamile bir insanin yasadigi sureci bile tiye alacak kadar mi buyuk kompleksleriniz?

toplumun her kesiminden kadinin birbirine destek vermek icin bir arada oldugu su platformda bu denli bir seyle karsilasmak sasirtici olmasa da cok aci.

Sizin hamile bi kadina yaşadığı sıkıntilari anlatan bi kadına bak ben daha ağlasını yaşadım amma da nazlisın demenizden daha acı olmasa gerek...siz şimdi ben neymişim be diye kendinizi mi övdünüz yoksa konu sahibini kendini yetersiz hissedip daha da melankolik bi durumun içine mi sürüklediniz..

hamilelik gecirdiniz mi, sanmiyorum.
dolayisiyla o ruh hali icinde bir insani guclendirecek en buyuk emsalin yasanmis ve uzerinden gelinmis seyler oldugunu bilmiyorsunuz.
kendimi de ovmeye ihtiyacim yok.

Ayrıca çok sükür çalişmış çabalamış ekmegimi taştan çıkarmışim...eşimle yaşadigim olumsuz durumları burda yazdım diye bu benim mutsuz olduğum anlamina gelmez çunkü burası bir derdim var bölümü sevinçlerimizi mutluluğumuzu paylaşmiyoruz...eşimin bugunkü aşk dolu mesajlarini bana attiği şarkı paylasimlarini paylaşmiyorum bilmem anlatabildim mi..

hamilelik gecirdiniz mi, sanmiyorum.
dolayisiyla o ruh hali icinde bir insani guclendirecek en buyuk emsalin yasanmis ve uzerinden gelinmis seyler oldugunu bilmiyorsunuz.
kendimi de ovmeye ihtiyacim yok.
Valla hamileliğin en zorlarindan birini geçirdim..8 aylık hamileyken 150 km yol gidip nöbet tutuyordum 24 saat ayaktaydim yani mide bulantisiyla tekrar yollara düsüyordum şimdi sizin gibi kendimi övmek adina burda anlatmayacagim..

Kadıncağız nazlanmak istemiş olabilir herkesin kendi tercihi... yargılamaya hakkınız yok
Konu bu değil ki
Uzun uzun anlatmışsınız hamileyken şunu yaptım, bunu yaptım die
Eskiden eşi aşk dolu zamanlar yaşatıyormuş
Şimdi dalga geçmeler. Vb yaşıyormuş . .. okumadınız mı konuyu tam

Canınızın hiç mi kıymeti yok
Niye kendinizi ezdiriyosunuz
Niye hala tüm işleri yükleniyosunuz?
Benim çok canım tatlı sanırım

Lütfen biraz eşinizi kendine getirin. Haddini bilsin

Sorun kadının hamile olması da değil ki
Hamile değilken de adamın davranışları acayip
Şimdi daha da üzer olmuş bu durum konu sahibini ki çok normal
Şu adamları bu kadar yüceltmeyin ya
Sizin yüzünüzden böyle oluyolar önce evde anneleri sonra karıları her işlerini görüyor diye.
Evi pis buluyorsa kendi de temizlesin
Misafir çağırıyorsa ikramlıkları alsın da gelsin.
Bu ne ya? Her şeyi ben yaparım moduna girmeyin.

Kisura bakmayinda sizinki anormal olmis hamile kadin bunlari yapmazki kendi canini gectim bebege yazik.

Hayir naz degil. Sizin gibi olmak hissetmek zorunda degil. Esten ilgi ve ozen beklemek naz degildir.

Daha dogrusu hic simartilmadim ne demek?
Hamile kadinin simartilmasi mi gerekiyor?

Hakaretten kucumsemeden ne kastettiniz bilmem bu acidan elbet haklisinizdir. Ama bulasik yikadim simartilmadim misafir geldi falan biraz fazla naz.
Misafir cagirmayin, geliyorsa cagiran agirlasin. Veya hazir borek kek meyvesuyu koyun. Bitsin gitsin.
Hamile kadindan is beklemem evine de gitmem yuk olmamak icin. Ama onlar dusunmuyorsa sen niye onlari dusunesin :)

37. Haftaya dek calistim. Hem de ayakta agir bir iste calisiyorum. Belli bir saglik sorununuz yoksa biraz abarti sizinki.

Hakaret vs kismina girmiyorum onda haklisiniz.

Saçmalamışsınız...konu sahibi sevgisizlikten psikolojik baskıdan bahsetmiş,siz neler yazmışsınız

Nazlanmak için değil yazdıklarım.
beni düşünmeyen bir eşim olduğu için anlattım.
Ailesi yanıma yatılı geldi kac kere hamile bu kadın demeden sadece yattılar hizmet beklediler. Kadın kadını anlar de mi mesela ama ben hizmet ettikçe şu sözü duydum

Oh be biz burda daha rahatız hiç bir şey yapmıyoruz .

Ben de dedim ki

Hamileyim ben de yoruluyorum hiç halim yok diyorum

Sürekli ne hamileyim diyorsun dediler?
Ben bile kendimi nazlayamadim ki başkası nasıl nazlasin.
Sıkıntı gerçekten naz değil sadece karşıdaki insanlar şunu demiyor
Sen yoruldun biraz dinlen biz yapalım. Bu bir düşüncedir empatidir mesela.
Ama bunu görememek üzüyor.
Ki benim ahlagimi da biliyorlar Bana azıcık iyi davranilsa Ben kat kat daha iyi davranırım.
Kimse bana hizmet etsin de istemem kiyamam kimselere.
Evime gelen kişiye surat hiç asmadim uzseler bile. Misafirdir sabır diyen biri oldu.
Eşim bu durumda mesela benim yanımda oldu tabi onlar bunu bilmiyor.
Bir daha gelmesinler sürekli sen iş yapacaksan dedi bana.
Ben de gelsinler ama sadece beni de dusunsunsunler dedim.
Beni böyle düşünürken bir yandan ben bir sey istediğimde aşkım şunu yapar mısın dediğimde ya söylene söylene yapıyor ya da bana is buyuran diyor.
Rica etmek bile iş buyurmak emretmek gibi onun için.
Bana tartışma esnasinda
Yarım akıllı küçük beyinli diyen biri

Sizde abartmisiniz caniniz kiymetli degil mi ya ben normal.dogum yapip dikislerim acildigi icin 1 ay yuruyemedim helal olsun herkese anlatmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…