ağlıyorumm çok kötüyümmmmm nolur yardım edin:(:(

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
arkadaşlar çok kötüyümmmm hala ağlıyorum...
zaten foruma yazıyordum benim bi erkek arkadaşım var
facede mesajlarına bakıyordum..
yabancı bi kıza şunu yazmışş...
doyu speak turkish.. mmmm is telephone..+0534........
görünce şok oldum ve hemen aradım...dalgasınaa yazdım yabancı felan dedi..

arkadaşlar böyle bişeyin dalgası olurmu yaa çok kötüyümm.....senağlama

kuzum ne kadar desem de ağlayacaksın elbet... ama lütfen ağladığın şey erkek arkadaşının açgözlülüğü olsun...

bu durumu alttan alma ; burnunu sürt... eğer işine gelmezse beyefendinin tekmeyi de bas hiç acımadan...
yoksa sonra kendine acımak zorunda kalırsın...

bugun mmm yazan yarin ne yazar canim Çok üzgünüm çoook

ondan hayir yok sana aglama degmez simdi boyleyse evlendin mesela bunu yapsa naparsin?

canımmm çok kötüyümmmmmmsenağlama
şu satırları yazarken bile hakim olamıyorum gözyaşlarımaaasenağlama

BÖyle bır seyın sakası olmaz acıkca soyle aynısını sen yapsan ne hısseder bı sor ve tavrını koy derım

Yani yabancı kızlar kullanılacak kız mı oluyor.
Ne konuşacakmış telefonda.
Kısaca aldatma diyoruz biz buna.
Savunması ayrıca iğrenç.
Türk olunca ne olacakmış, o daha mı ağır.
Ağlamaya değer mi değmez.
ınş kolay atlatırsın.

bugun mmm yazan yarin ne yazar canim Çok üzgünüm çoook

ondan hayir yok sana aglama degmez simdi boyleyse evlendin mesela bunu yapsa naparsin?

dünyalar başıma yıkılırdısenağlama
görür görmez aradım böyle böyle dedim.. hatırlamıyorum ama şifremi kimse bilmiyor ben yazmışımdır .. böyle şeylere ne takılıyorsun ağlıyorsun dedisenağlama

agla acilirsin ama sonra kendini toparla suclu olan o kendini savunacasa savunsun arama mesajda atma birak o pesinden gelsin

inş canım inşş senağlama
offfff Allahımmm ya iyikide gördüm mesajıı öylesine açmıştım facesinisenağlama

ıyı oldu canım sende ver numaranı yabancılara yerlılere oldduuuu

canım bi de yabancı yerli diye ayırması yok mu bende bağırdımm bayaa laflar söyledim..
insan kendini suçlu hisseder.. ya dalgasına numaramı verdm dedi varmı böyle bişeyy..
çok incindmm çokksenağlama

20 Haziran, 13:48

tarih saatide bu. söyledim bu tarihte atmışsın dedim hatırlamıyorum canım ya dedi
ne vurdumduymazz aman allahımmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

haketmeyen biri için gözyaşı döküyorsun; canının yanması normal...
savunması da saçma... ahh hem seni haketmiyor hem de izn,nle aptal olduğunu söylemek istiyorum...

hatta sevmeyi bilen başka hiçbir kızı haketmiyor... istediğin kadar ağla ama gözünü de aç...
yalanlarına kanma çünkü senin şu anda ihtiyacın olan tek şey onun seni sevdiğine ikna olmak...
dikkatli ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…