ağlıyorumm çok kötüyümmmmm nolur yardım edin:(:(

canımm iyi ki girmişsin de görmüşsün yazılanları. şimdi canının acıması kabullenememen çok doğal ama bunlar geçtiğinde iyi ki bunu yapmışım diceksin. şu da dikkatimi çekti elimde olan 3 kuruşu da askerde olduğu için ona gönderiyorum demişsin. şu zamana kadar etrafımda gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum eğer bir erkek durumu ne kadar kötü olursa olsun eğer kız arkadaşından para alıyorsa o adamdan şüphe etmek lazım sonu iyi olmuyor canım.

ama kararında kesın ol bak sonra ararsan kendı kendıne derkı hımmmm tamam bır kere boyle olmustu 2 gun konusmadık 3 , gun barıstık gene afeder afettırırım ona kendımı der mı der

ama ilişkimiz yaşıtlarımıza göre çok farklıydı..:gitme:
gerçekten değer verip sevmiştim..:gitme:
kaç senedir konuşuyoruz zaten..
herşeyden önce hayat arkadaşımdı..
o kadar inandım kii..
mafoldumben

kesınlıkle bende aynısını yaptım para vermedım ama hesapları ben cektım

ayy ya deli olucam ; bir de terbiyesizce kararın ne diyor... hiç seni ikna etmeye bile çalışmıyor...
bu bile yetmeli canım...

inan yalnız değilsin... burda sana destek olacak bir sürü hatunuz :)

ayrıca daha gencecikmişsin ; hiiiç asker yolu bekleyerek de vakit kaybetmemiş olacaksın... en güzel kısmı da bu ... bence kurtuldun... bir kaç gün sonra eminim seni inciten başka tavırlarını da rahatlıkla göreceksin... ve bu gözyaşların için üzüleceksin...

şuan kararım kesin..
kızlar kendimi frenlemem lazımm ya..
yumuşamamam lazım..
offf akıl verin..
telefonları açmıcam..
mesaj atar..
sık sık arar..
napmalıyım nasıl davranacağımı bile bilmiyorummafoldumben

tatlım ıcındekı sesi sustur.bı kac ay tepine tepine agla bagır cagırr.ama tavız verme kucuk seyler ılerde daha buyuk seylerın habercısıdır.arkadasın ıcın ıyı seyler soyleyemeyecegım karakterı ıcın ıp ucları bunlar senın ıcın .zil takıp oyna bencee

canım çok saolun.. siz olmazsanız naparım ben..
allah hepinizden tek tek razı olsn..
sizinle konuştum biraz rahatladımm..
doğru yoldaymışım kendime hak verdimmmafoldumben

uzulmeeeeee suna ınan kı herkez kendı ılıskısı ıcın oyle dusunuyor bak bızı nasıldık bılıyormusun her gun gorusurduk nerdeyse 24 saat ve her goren sız gercekmısınız yaaa derdı bıze ama ne oldu bıttı

ama kararında kesın ol bak sonra ararsan kendı kendıne derkı hımmmm tamam bır kere boyle olmustu 2 gun konusmadık 3 , gun barıstık gene afeder afettırırım ona kendımı der mı der

sen de çok doğru bir karar vermişsin osiris... sana güven veremeyen biri ile vakit kaybetmenin anlamı yok... bugün değilse başka zaman biterdi zaten bu ilişki...
dilerim en kısa zamanda acın hafifler...

bu durum senin için öyleymiş canım... onun ilişkinize bakışı böyle değilmiş...
sadece uzun zamandır onu seviyormuş ve bu yüzden alışkanlıklardan vazgeçmek biraz zaman alacak... ama lütfen kendine saygını kaybetmemek için doğru olanı yaptığından emin ol... kararından vazgeçme...

işte bütün sorun burdan çıkıyor canım. ailevi sorunlarım var demişsin. böyle durumlarda karşındaki insan daha bi değerli oluyor ve onu doğru tanımayabiliyorsun. zaman içinde darbe ala ala insanları doğru tanımayı öğreniyoruz. bu olayı da bunun için yaşadın. bence bu olayın dalga geçmekle falan da alakası yok. dalga geçse de sonuç olarak yazdı mı yazdı. üzülme artık toparlanmaya çalış olur mu...

bizde canım.. ayrılık aklımın ucundan geçmiyordu..
hele böyle birşey..

Allahın sevgili kuluymuşuzda erkenden öğrenmişiz nasıl kişiliksiz olduklarını...

canım toparlanmaya çalışıyorum.. ama şuan aklım o kadar karışık ki..

hala inanamıyorum tekrar tekrar mesaja bakıyorum..

meğer onu ne kadar da sevmişimmmafoldumben

bence bir ilişkinin güzel olmasının nedeni genelde taraflardan birinin çok fedakarlık yapmasından ve ödün vermesinden kaynaklanıyor... daha doğrusu dışardan bakınca güzel görünen ilişkiler böyle...

bu durumda az veren taraf ki genelde erkek tarafı oluyor bir süre sonra sıkılıyor bu durumdan ve bizim canımız yanmaya başlıyor... şanslıysak gözümüzün açılması fazla sürmezse noktayı koyabiliyoruz... geriye sadece unutulması gereken anılar ve ders alınan bir ilişkinin izleri kalıyor...

ben biliyorum çok arayacak..
mesaj atacak...
ona karşı koymam lazım..
Allahım dayanma gücü ver bana:çok üzgünüm:

bak bır uyenın msında okudum ama sımdı kım dersen ınan bılmıyorum unuttum bı soz yazmıs nasıldı du bakkımmmm hım alllahım ınsallah bana ıyı kı onada keske dedırtırsın bunun gıbı bır sozdu ılk okudugumda benım hosuma gıttı bu soz benden sana gelsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…