- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
ya olurmu yaaaaaa oldu herkeze numara ver gorus sacma bu ne genıslık
canımm iyi ki girmişsin de görmüşsün yazılanları. şimdi canının acıması kabullenememen çok doğal ama bunlar geçtiğinde iyi ki bunu yapmışım diceksin. şu da dikkatimi çekti elimde olan 3 kuruşu da askerde olduğu için ona gönderiyorum demişsin. şu zamana kadar etrafımda gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum eğer bir erkek durumu ne kadar kötü olursa olsun eğer kız arkadaşından para alıyorsa o adamdan şüphe etmek lazım sonu iyi olmuyor canım.
ayy ya deli olucam ; bir de terbiyesizce kararın ne diyor... hiç seni ikna etmeye bile çalışmıyor...
bu bile yetmeli canım...
inan yalnız değilsin... burda sana destek olacak bir sürü hatunuz :)
ayrıca daha gencecikmişsin ; hiiiç asker yolu bekleyerek de vakit kaybetmemiş olacaksın... en güzel kısmı da bu ... bence kurtuldun... bir kaç gün sonra eminim seni inciten başka tavırlarını da rahatlıkla göreceksin... ve bu gözyaşların için üzüleceksin...
ama ilişkimiz yaşıtlarımıza göre çok farklıydı..:gitme:
gerçekten değer verip sevmiştim..:gitme:
kaç senedir konuşuyoruz zaten..
herşeyden önce hayat arkadaşımdı..
o kadar inandım kii..
mafoldumben
ama kararında kesın ol bak sonra ararsan kendı kendıne derkı hımmmm tamam bır kere boyle olmustu 2 gun konusmadık 3 , gun barıstık gene afeder afettırırım ona kendımı der mı der
ama ilişkimiz yaşıtlarımıza göre çok farklıydı..:gitme:
gerçekten değer verip sevmiştim..:gitme:
kaç senedir konuşuyoruz zaten..
herşeyden önce hayat arkadaşımdı..
o kadar inandım kii..
mafoldumben
uzulmeeeeee suna ınan kı herkez kendı ılıskısı ıcın oyle dusunuyor bak bızı nasıldık bılıyormusun her gun gorusurduk nerdeyse 24 saat ve her goren sız gercekmısınız yaaa derdı bıze ama ne oldu bıttı
işte bütün sorun burdan çıkıyor canım. ailevi sorunlarım var demişsin. böyle durumlarda karşındaki insan daha bi değerli oluyor ve onu doğru tanımayabiliyorsun. zaman içinde darbe ala ala insanları doğru tanımayı öğreniyoruz. bu olayı da bunun için yaşadın. bence bu olayın dalga geçmekle falan da alakası yok. dalga geçse de sonuç olarak yazdı mı yazdı. üzülme artık toparlanmaya çalış olur mu...
uzulmeeeeee suna ınan kı herkez kendı ılıskısı ıcın oyle dusunuyor bak bızı nasıldık bılıyormusun her gun gorusurduk nerdeyse 24 saat ve her goren sız gercekmısınız yaaa derdı bıze ama ne oldu bıttı
ben biliyorum çok arayacak..
mesaj atacak...
ona karşı koymam lazım..
Allahım dayanma gücü ver bana:çok üzgünüm:
canım toparlanmaya çalışıyorum.. ama şuan aklım o kadar karışık ki..
hala inanamıyorum tekrar tekrar mesaja bakıyorum..
meğer onu ne kadar da sevmişimmmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?