ağlıyorumm çok kötüyümmmmm nolur yardım edin:(:(

senın gbıısını bulamazz cok pısman olurr Çok üzgünüm çoook.ama genel olarak erkekler yapıor bunuu nası olsa dalgasına dıoo...affetmıcen kıı aklı basına gelsınn gercı duzelmeyen her kosulda duzelmez

hem "konusuyoruz"
hemde "benim icin bitti" demissin
ciddende bitirmissin haa
sen böyle yapmaya devam edersen cok anlar o senin degerini

Böyle zihniyette bir adamı ki hala bütün sayfaları okuyamadım erkek arkadaşınız olarak kalbinizde barınmasına musade ederseniz çok degil bundan 2-3 yıl sonrada KOCAM FACEDE HERHANGİ BİR KIZA TELEFONUNU VERMİŞ HEMDE YABANCI DEĞİL HAAAA HAKİKİ YERLİ MALIIIII diye konu açarsınız..gözünün yaşına yazık AYRIL GİTSİN...pehh:hulya:

yapmayn Allah aşkına
msn nin,facein suçu ne?
hani bill gates elinize geçse linç edeceksiniz
insanın içinde varsa msn,face ne yapsn?
bu tür erkekler dağ başında da yapar

yapmayn Allah aşkına
msn nin,facein suçu ne?
hani bill gates elinize geçse linç edeceksiniz
insanın içinde varsa msn,face ne yapsn?
bu tür erkekler dağ başında da yapar

ya alakası yok Bill Gates falan ama insanın içinde varsa dediğin gibi dağ başında da olsa yapar bu tür erkekler.

eskiden ne cep telefonu varmış ne de internet o zaman bu tarz şeylere ulaşmak daha zormuş ya da imkansız ama şimdi her sn arayabiliyor ya da ne yapıp yapmadığını kontrol edebiliyoruz. o yüzden de çok daha çabuk ortaya çıkıyor. içinde olduktan sonra her şekilde yaparlar. internet falan sadece olanı ortaya çıkardı bence.

Uleyn Face'de sevdiğim yabancı dizilerin, yabancı sanatçıların sayfalarına,gruplarına girer dilim döndüğünce yorumlar yazarım. Tartışmalara falan katılırım.Yabancı kızların erkeklerin de katıldığı oyunları oynarım( amaç aslında pratik de yapmak,yabancı dilimi geliştirmek). Yav yabancı erkeklerden tık çıkmaz, bırak mesaj atmayı numara vermeyi. O kadar seviyeliler. Hatta ben sataşıyorum onlara :)) adamlar normal cevaplar veriyorlar. Ama bizim herifler bir yabancı kadın görmeye dursun. Güzel çirkin farketmez yabancı mı tamam. Bu kadar abazanlık olmaz yani.

Hiç ağlama arkadaşım yazık o gözyaşlarına. Hadi erkektir şeytan dürtmüştür ama pişkinliği deli etti beni açıkçası. Bu kadar pişkin adam bunu da tekrarlar mazallah evlenince de yapar hani üzülüp, utansaymış, aşkım yaptım bir hata deyip özür falan dileseymiş bir daha yapmaz derdim ama pişkinliğini görüce..

Boşver sen daha iyilerine, vefalılarına layıksın hiç üzülme. Onu da arama sorma burnu sürtsün biraz...

Son düzenleme:
yabancı kızlara potansiyel var gözüyle bakılması hakketende iğrenç bi durum fakat bu böyle bi yabancı tutkunlugu var bizim erkeklerde yabancı olsunda isterse aborjin olsun farketmiyo ya ..neyse canım üzme canını ilişkini baştan degerlendir ..

kalbimde bitti inanın...

çok soğuyum ona..

tmm arıyo hatta buluşalım diyor...

bazen açıyorum bazen açmıyorum öyle gidiyo işte...

onunla konuşmam birşeylerin devam ettiği anlamına gelmiyor..

emin olun karşıma uygun birisi çıksa hiç düşünmeden kabul ederm!

nie şuan ayrılmıyosun peki canım?

canım aklımdan kalbimden sildim...

hiç aramıyorum ki onu..

her defasında ısrarlaa kendi arıyo..

meşgule aktarıyorum sürekli süreklii mesaj arama vs...

bnde açıorum konuşuorm ama soğuk mesafeli..

böylelikle sık sık aramıyor...

dediğim gibi krşıma istediiğim biri çıksa o kişiyi kabul ederm..

bilmem farkinda misin ama "kalbimde bitti" diyosun
fakat onun telefonlarina cikarak "bitmedi, hala sansimiz var" sinyalini veriyosun şutarafagitti
"erkeksin, yaparsin, elinin kiri" demekle bu yaptiginin hicbi farki yok biliyosun demi
erkekler kadinlardan böyle yüz buldukca herseyi yaparlar, yapiyolarda
eeeee nede olsa kadin affedicekşakkıdı niye aldatmasin! dimi??
aldatsada aldatmasada kadin erkegin elindedir cünkü boshayallersmile

sen hiiiiiiiçç merak etme canım...

çok rahatım o konuda...

o kendi kendine umutlansın...

o sırada başkasını bulurum..

içim rahatsengözlerimebaksanab

her turk erkeği gibi yabancı kadın gorunce agızlarının suyu akıyo onlarda bzim sadakatımızı bulamayıpta pişman olurlar o ayrı tabi erkeğin gözü acsa actır ya bı aldatan devamı pesındedır ki senın kı senı aldatmadıgı halde buna meyıllı yol ver gitsinnnnn kımlerı kımlerı bulursun sen

evet canım bu durumlara meyilliyse ardı arkası kesilmezz

sen hiiiiiiiçç merak etme canım...

çok rahatım o konuda...

o kendi kendine umutlansın...

o sırada başkasını bulurum..

içim rahatsengözlerimebaksanab

Allah Allah!
Adam sizi aldatmış,siz ağlamışsınız etmişsiniz..
Ayrılmamışsınız..
Şimdi de başkasını bulurum diyorsunuz..
Ne demek oluyor ki bu?
Madem birini bulmaya niyetlisiniz neden bu adamla görüşmeye devam ediyorsunuz?
Birini bulmak nasıl bişeydir bilmiyim..
Çıkın sokağa bari..Belki dışarıda birilerini bulup yakalarsınız..

doyu speak turkish.. mmmm is telephone..+0534........

hiç bir yorumu okumadım aklıma ilk geleni yazıyorum
ayrıl..
direkt ayrıl..
zor da olsa acı da verse ayrıl..
bugün ne olcak yabanca dalgasına numarası veren..
yarın bi gün ewlenirseniz aldatır
amaaan ne olacak yabancı zaten dalgasına der..
ve siz affederek ona bu hakkı verirsiniz kılınızı kıpırdatamazsınız o zaman..
sizi hakketmeyen birine ağlamak niye yazık mı değil..:1closedeyes:

gözleri fıldır fıldır etrafı keser bugün böyle yapan..sen onun yanındayken bile...bence zor olacak belki ama ayrılmayı düşün derim ben..1 -2 gün ağlarsın gelir geçer ama öbür türlü her gün ağlarsın maazallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…