Agnucaston ve hayallere veda

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar 57 gun oldu dongum ve 31 gundur hala adet olamiyorum. Yumurtlama olmadigi icin doktor agnucaston verdi o da 10 gundur bi fayda etmedi. Ne yapacagimi sasirdim bende ne var da boyle oldu anlamiyorum? Bi fikriniz varmi? Bir an once sagligima kavusup bebis sahibi olmak istiyoruz artik.

Çok klasik olacak canım ama bence hamileliği çok kafaya takınca beyin hamile olduğunu kabul edip vücuda sinyal yolluyor ve senin yaşadıklarını yaşıyoruz 2009 da bende yaşadım tam 52 gün adet olamadım hiçbir sorunum olmadığı halde sonra vazgeçtim bebekten falan olmazsa olmasın dedim adet oldum bir ay sonra da hamile kaldım oğlumu doğurdum çok şükür hiçbir sorun bulunamıyorsa sebep bu canım psikolojik tamamen ama pco varsa o farklı bir olay ;)

Çok klasik olacak canım ama bence hamileliği çok kafaya takınca beyin hamile olduğunu kabul edip vücuda sinyal yolluyor ve senin yaşadıklarını yaşıyoruz 2009 da bende yaşadım tam 52 gün adet olamadım hiçbir sorunum olmadığı halde sonra vazgeçtim bebekten falan olmazsa olmasın dedim adet oldum bir ay sonra da hamile kaldım oğlumu doğurdum çok şükür hiçbir sorun bulunamıyorsa sebep bu canım psikolojik tamamen ama pco varsa o farklı bir olay :KK66:

Peki pco nasil teshis ediliyor? Yani doktor tahlille mi ultrasonla mi nehle anliyor? InsaAllah hamilelige mani bisey cikmaz. Bu ay yumurtlamadim ama sadece onu biliyorum birde ben.

Doktor kontrolündeysen eğer söylerdi olsaydı sanırım ultrasonla tespit ediliyor canım yumurtalıklarda kist oluyor ben de çok bilmiyorum ama vajinal ultrason yapmıştı doktorum kist yok dedi sen hormon tahlillerini yaptırdın mı canım

Doktor kontrolündeysen eğer söylerdi olsaydı sanırım ultrasonla tespit ediliyor canım yumurtalıklarda kist oluyor ben de çok bilmiyorum ama vajinal ultrason yapmıştı doktorum kist yok dedi sen hormon tahlillerini yaptırdın mı canım

Yok adet olunca gitmem gerekiyor. Olmadigim icin gidemiyorum hala

Back
X